Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím Vás maminky. Chci se zeptat zda už náhodou neproběhla třídní schůzka v mš Boloňské? Chodí mi plno emailů které bez přečtení mažu a zapoměla jsem že bych měla koukat jestli nepsali ze školky.
Ahoj, moc děkuji
Ano, poprvé. Co jsem tak slyšela že jiné školky už informační schůzku měli, tak jsem se lekla že jsem jí prošvihla ![]()
Taky jsem se bala, tak jsem jim psala v srpnu email pro jistotu
A uz to maji i na strankach. My jdem taky poprve, tak jsem zvedava jak to zvladnem, uz ted jsem na mekko
Mas holcicku nebo kluka? Ja mam Tomaska, v rijnu mu budou tri, takze tam bude asi nejmladsi…
Už jsem jim na stránky koukala
Taky jsem z toho trošku na nervy a myslím že plakat budu asi jen já
Mám Dominika a 3 už mu byli ale myslím že nejmladší nebudete jediný
A jak se malej těší do školky? Ten můj už se nemůže dočkat ![]()
Tak jak jste zvladli prvni den? Me teda ukapla slza kdyz jsem odchazela ze skolky. Vyzvedavala jsem Tomika v 11h a byl docela nadsenej..snad mu to vydrzi. Tys uz nechavala Dominika i na obed?
Tak já byla překvapivě statečná a u obou se to obešlo bez slz
Moc se mu tam líbí ale včera byl úplně vyřízenej že ani nemluvil a šel doma hned spát. Chodím si pro něj po obědě a v pohodě. Jsem ale zvědavá co se dozvíme zítra.
Ahoj, promin, ze pisu az ted, nejak jsem nestihala. My jsme v cervene tride. Zatim se Tomik drzi, ale pozoruji, ze se to u deti meni..nektere byly prvni tyden v pohode a tedka chudaci placou skoro cely den a naopak…Tak uvidim jestli taky projdeme nejakou krizi (moc doufam ze ne
A co vy? Jo a s tim spanim to teda mame uplne opacne, vzdycky se vratime domu po obede a Tomik je rozjetej na 110% ze mi da celkem praci ho uklidnit a dostat do postele…dneska zase nespal ![]()
Ahoj, promiň, nějak jsem nestíhala. Taky jsem si všimla že to nadšení jako bylo první týden nějak vyprchalo ale pořád se tam těší a zatím ještě neplakal
Už 2× ve školce spal a žádný problém s tím nemá. Spaní naštěstí odpoledne doma i ve školce zvládáme, Dominik chodí unavený takže ti nezávidím že Tomík toho má ve školce asi málo
Už ve školce spinkal? Taky máte ve třídě spálovou angínu? Já když to viděla tak to se mnou málem kleplo.. ![]()
Ahoj, teda tedka jsi me s tou anginou vystrasila
…ja o nicem zatim neslysela, takze se musim zitra ucitelky na to zeptat…pocitam s tim, ze nemoci zacnou radit, ale moc se na to netesim…Tomik zatim ve skolce nespi, ale chtela bych to tedka zkusit, protoze od rijna uz ho tam musim nechavat i na odpoledne kvuli praci, takze s tim budeme muset zacit…on mi vzdycky rika jak je hrozne unavenej po obede, jenze nez dojedem domu, tak se nejak probere a uz zase blbne…chodi teda spat, ale usina az nejak pred 14h…tak jsem na to zvedava.Tak drzim pesti at se Dominikovi i Tomikovi angina vyhne obloukem ![]()
Ahoj, Tak jsem si byla odpol pro Dominika a jelikož spal v červené třídě tak jsem koukala že tam mají hlášený vši. No to je taky hezký.. Jedna třída lepší než druhá
No, počítat se musí se vším ale je to děs. Já teda zatím práci hledám ale nechávám ho tam do odpoledne aby si na to rychle zvykl a nevadí mu to tak aspoň nějaký úspěch
Jestli Tomík říká že je po obědě unavený tak bych ho tam aspoň jeden den spát nechala, v nejhorším případě ti zavolají ať si pro něj přijdeš dřív ![]()
Dobrý den, našla jsem vaši diskuzi, třeba mi odpovíte na otázyk. Synovi jsou tři a chodí do Bolevecké, je tam spokojený vše je fajn. Ale dcera bude od září chodit do Křimické na základku, bydlíme dole v Milánské a já přemýšlím, jestli Martínka nepřehlásit nahoru k vám do Boloňské, že bychom to měli blízko školu a školku. Mopje otázka zní, zda jste v mš spokojené, jaké jsou učitelky, přístup školky k rodičům a tak. Děkuju za odpověď nikoho kdo tam chodí neznám
tak to zkouším takto.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.