MŠ Čáslav a okolí

15404
17.2.14 18:33

MŠ Čáslav a okolí

Zdravím holky, v létě nás čeká stěhování kousek od Čáslavi, tak řešíme školku…už jsem se ptala po okolních obcích, ale vypadá to bledě :? Dětí je všude strašně moc, předškoláků, nebo s odkladem… Můžete mi sem prosím hodit tipy na MŠ hlavně v okolí Čáslavi? Klidně i soukromé. Synovi bude v září 4,5 roku. Tady v Praze jsme zatím neměli vůbec šanci…leda v soukromých a to je v Praze o něčem jiném, z hlediska financí :D
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
17.2.14 18:48

Nazdárek :mavam: Neříkej, že ti Maxíka nevezmou, když Veru se, dle slov ředitelky jedné mš, dostane takřka stopro kamkoliv v okolí a to jsme Praha :think: Tak v Čáslavi to snad nemůže bejt takovej problém :think: Nemáte možnost mu tam ještě před letošním zápisem dát trvalý bydliště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.2.14 18:57

zuzi, ahooj :* to by ses divila :( Plno, plno, plno…spousta rodičů dala odklad. S tím trvalým bydlištěm to zkusíme, ale přímo v Čáslavi bydlet nebudeme = problém. Už jsem obvolala a obeslala asi 8 školek…
BTW, tady u nás, by Maxouš neměl šanci zřejmě ani letos :zed: Ve 4,5 letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.2.14 19:01

Největší šanci budete mít ve spádový školce, ať už budete bydlet kdekoliv, když by tam měl Maxík trvalý bydliště v době zápisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.2.14 19:07

No spádovou školku jsem zkusila dneska, že by tam Maxouš už měl trvalý bydliště :-D - slovem paní ředitelky: nedostanou se ani všechny děti, co jsou přímo z obce, jediné, co můžu, zapsat vás do pořadníku…tak nás zapsala do pořadníku :mrgreen:
Ale já to nevzdám ;) (další rok už doma být fakt odmítám!! ) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
17.2.14 19:31

Kolem čáslavi je např. Kutná Hora, Golčův Jeníkov, Vrdy(jestli je tam školka, myslim, že jo) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
17.2.14 19:50

Ve Vrdech jsou dve skolky a mista doplnuji okolnima detma..spatna neni ani skolka ve Zlebech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
17.2.14 19:50

Ve Vrdech jsou dve skolky a mista doplnuji okolnima detma..spatna neni ani skolka ve Zlebech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.2.14 20:00

Děkuji, do Žleb chci volat zítra a na Vrdy mrknu!  ;)

Díky moc, holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.2.14 20:02

Co školka v Žehušicích nebo v Chotusicích? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.2.14 20:10

@paeatara Děkuji, zkusím ;) je to už sice trochu z ruky (budeme bydlet směr Červené Janovice, Zbraslavice), ale i tak by to šlo :D Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
17.2.14 20:16

@rhiannon ahoj, přímo v Čáslavi jsou, myslím, 4 školky nebo pak soukromé hlídání… :think: a co Tupadly/Potěhy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.2.14 20:21

@Hanka-L já v Čáslavi vím o 5 školkách, budeme se hlásit, ale prý nemáme s moc čím počítat…mají snad ještě v průběhu roku jednu přistavovat, protože dětí je strašně…ale uvidíme.
Co se týče toho soukromého hlídání, měla bys nějaký tip? Kdyby fakt nic nevyšlo?
V Tupadlech jsem teď našla webovky, tak zítra zkusím ;) Bylo by to i super, co se týká vzdálenosti od nás :) Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
17.2.14 20:28

@rhiannon vidiš, tak to mi jedna školka unikla :lol: no, já to budu řešit až za pár let ;) co se týče toho hlídání, tak jsem loni našla pro kamarádku tuhle paní (kamarádka potřebovala dlouhodobější hlídání, ale nakonec to vyřešila jinak, takže nemám přímé reference) http://babysitting.teta.sweb.cz/kontakt.html ale podle těch všemožných certifikátů a následných ohlasů jsem si ji uložila do počítače, kdybych třeba v budoucnu potřebovala pohlídat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
17.2.14 20:30

@rhiannon Co zkusit Golčův Jeníkov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin