MŠ Čáslav a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
22.2.14 07:22
@paeatara píše: :lol:..jj, tak to je přesně něco podobného kámošky malej! Naštěstí už je mu pět a začíná to být lepší. ;)

Víš, žes mě celkem uklidnila? :D :D Už jsem občas začínala přemýšlet, jestli se to vůbec někdy zlepší :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.2.14 19:53

Já myslím že jo, ale je fakt, že pak můžeš čekat další špeky. :mrgreen: Teda ne, že bych ti chtěla dělat vrásky už teď…
Když byl teď u zápisu, tak učitelce tykal a pozval jí domů na kafe. Prostě borec! :mrgreen:
Já mám holku zatím hodně malou, ale jestli nás čeká něco podobného…no snad ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.3.14 13:21

Ahoj holky, já řeším něco podobného ale z druhé strany :D Mám předškoláka ve školce v Čáslavi a druhé ještě doma (3 roky). Přistěhovali jsme se do Čáslavi v září 2013. Od září 14 hledám práci, nejlépe učitelka v MŠ ale je školek málo, je i málo fleků :|
PROTO SE VÁS PTÁM, JESTLI BY JSTE VYUŽILY MOŽNOSTI „BYTOVÉ ŠKOLKY“ POKUD BY VÁM DÍTĚ NEVZALI DO MŠ.
Přemýšlím, že si u nás v domě založím něco podobného, máme barák s prostory a zahradu, vzdělání na to mám. Finančně by to bylo nastavené tak, aby to bylo dostupné pro průměrnou rodinu. Co vy na to? (Otázka je myšlená jako průzkum)
Síma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
31.3.14 14:01

@simarkova Jéé to bych brala! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.3.14 16:13

@simarkova bez váhání ano! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.3.14 19:56

Tak to jsem moc ráda, práci s dětmi miluju a školek je málo, to slyším z každé strany :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.3.14 19:58

@simarkova jestli se opravdu rozhodneš a půjdeš do toho, dej vědět!! ;) Nás čeká stěhování do Čáslavi, resp. kousek vedle, v červnu, v květnu tedy jdeme k zápisu, ale nevím, nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.5.14 23:19

Pokud by nas nevzali do skolky, tak bych take mela zajem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.5.14 11:40

Ahoj holky, tak nám prcka do školky v Čáslavi nevzali :( Myslela jsem, že ve 4 letech to nebude takový problém, ale jak nejsme přímo čáslavští, tak nic…
Našla jsem jednu bytovou školku - soukromou, p. Jelínková, nemáte někdo reference? příp. nevíte ještě o nějakých soukromých školkách? Prcka upíchnout už musíme…
Díkes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
26.5.14 09:35
@rhiannon píše:
Ahoj holky, tak nám prcka do školky v Čáslavi nevzali :( Myslela jsem, že ve 4 letech to nebude takový problém, ale jak nejsme přímo čáslavští, tak nic…
Našla jsem jednu bytovou školku - soukromou, p. Jelínková, nemáte někdo reference? příp. nevíte ještě o nějakých soukromých školkách? Prcka upíchnout už musíme…
Díkes :)

S Hankou Jelínkovou jsem si dělala před několika lety kurz na profi chůvu, viděla jsem jí tak i při praxi ve školce, takže vím, že s dětma to umí a je to fajn ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.6.14 16:30

Tak holky, hlásím, že do Čáslavi to tedy nevyšlo, ale měli poslední volné místo na Zbýšově ;) Takže mlaďoch nastupuje a já si můžu oddechnout :D Teď jen přežít to stěhování :mrgreen:

A myslím, že nakonec bude Zbýšov lepší volba než přímo Čáslav ;)
Děkuji všem za pomoc! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
15.6.14 18:28

@rhiannon tak to je super :) gratuluju, že to vyšlo a Maxíka vzali :) přeji krásné léto :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin