Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky chtela bych se zeptat zda nekomu chodi ditko do MS Jeseniova 204 ci MS Jeseniova 98 a jak jste se skolkou spokojeni. Co Vas na ni tesi a co naopak treba stve. Mozna mi vemou syna do obou tak abych se umela rozhodnout.
Predem moc dekuji
Petra
@petukab píše:
Ahoj maminky chtela bych se zeptat zda nekomu chodi ditko do MS Jeseniova 204 ci MS Jeseniova 98 a jak jste se skolkou spokojeni. Co Vas na ni tesi a co naopak treba stve. Mozna mi vemou syna do obou tak abych se umela rozhodnout.
Predem moc dekuji
Petra
Do obou? Ředitelky se minulý čtvrtek sešly právě aby si děti rozdělily a bylo jasné, kolik je kde míst. Když si zavoláš, měly by ti to říct rovnou.
@lleennttiillkkaa je to Praha 3, ale myslim ze maminkam co tam maji deti to bude jasne
![]()
Příspěvek upraven 27.04.15 v 21:12
@Agnesita no praveze u zapisu mi davali vic sanci v 98 a ted mi volali z 204 ze je syn sice pod carou, ale ze mam prijit na tridni schuzky pze nadeje na odvolani je velika. A to mi v ty 204 rekli u zapisu ze je total bez sance. Tak nevim, pocitam s tim ze nevyjde ani jedna, ale tohle me prekvapilo, tak kdyby nahodou byla moznost se rozhodovat..
![]()
@petukab a to po tobě nechtěli, abys před převzetím rozhodnutí o přijetí do jedné školky podepsala zpětvzetí přihlášky do té druhé?
@Agnesita ja zatim zadne rozhodnuti nemam, navic v te skolce 204 jsme zapis kvuli male sanci nedelali takze si tam nechali jen prihlasku. Oficialne je tedy zapsany jen na jedne školce..
Nicmene nejake osobní zkušenosti maminek z techto skolek by se hodily i v pripade neprijeti, pze za rok uz bych si teoreticky mohla vybrat dopredu.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.