MŠ Kohoutova Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
12.10.10 08:50

Sociálně jednoznačně! PPP máte vedle, klidně je možné se poptat. Rodič ta rozcvičovací cvičení a cvičení na soustředěnost může dělat doma. Jen mi vždycky trhalo hercnu, když jsem viděla, že jinde mají projektovou výuku, děcka nadšená tou kolektivní prací, což doma člověk sotva zasupluje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.10.10 12:46

A vo tom to je

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hana Janoskpvá
4.1.13 14:55

reditelka alkoholik

Milé kamarádky, nedivte se, že se ve školce moc nepředřou, ředitelka pije jako duha, a taky to tak vypadá, Už na ni byla i policie s alkoholtestrem na udání rodičů

• Citovat
  • Upravit
janis jop
13.3.13 21:19

to snad ne?!

Toto je pravda?? může to někdo další potvrdit prosím? chtěla jsem tam dát syna…

• Citovat
  • Upravit
32
14.3.13 10:33
@Janis jop píše:
Toto je pravda?? může to někdo další potvrdit prosím? chtěla jsem tam dát syna…

No, tak když budete věřit kecům někde na diskuzi, tak to si raději nechte děcko doma, protože pomluvu vám můžou napsat o komkoliv kdekoliv :-O Ale za uvolněné místo budou jiní rodiče jistě rádi :) S alkoholtestrem by měli nejspíš jít spíš za paní Hanou J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janis jop
14.3.13 22:44

No tak právě proto jsem se ptala, že… naštěstí na vedlejší diskuzi se mi sešlo několik použitelnějších příspěvků, přesto děkuji za reakci :-)

• Citovat
  • Upravit
713
15.3.13 08:10

Janis, v jaké diskusi? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janis jop
15.3.13 08:41

Dobra skolka brno sever…

• Citovat
  • Upravit
3380
15.3.13 09:21

No popravde receno mne tady ted prispevek prijde jakoze pani rediteka nedala nejake uklizecce premie tak se ji pomstila :nevim: Zatim jsem ji teda videla jen loni a letos u zapisu a pod vlivem rozhodne nebyla :-). Zato SNP no jednou jsem ji volala, jednou jsem ji videla u zapisu a je to teda sila. Nas teda nechala, protoze jsme uz velci ale jina maminka privezla ditko v golfkach a to nemela delat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janis jop
15.3.13 11:02

My jsme se rozhodli potvrdit kohoutovu, o snp a pani reditelce jeste napisu obsahly a otevreny prispevek na diskuzi skolky brno sever… ;-)

• Citovat
  • Upravit
Senovska
23.5.13 12:05

školka

Musím reagovat na nepravdivé diskuze ohledně MŠ Kohoutova. Jsem naprosto znechucena příspěvky z roku 2010 a dámy Hany z 1/13. Můj syn chodí do školky od září loňského roku. Ve školce je velmi spokojený, těší se, má tam kamarády. Jídlo mu moc chutná, rozjedl se, jí téměř všechno. Paní učitelky včetně paní ředitelky jsou velmi milé, vstřícné a ochotné. Syn o nich moc krásně mluví, teď měl ve školce besídku ke dni matek a byla moc krásná, se spoustou básniček a písniček a divadelního představení.
Upozorňuji, že jsem paní ředitelku NIKDY neviděla opilou. Ve třídě je sice 20 dětí různého věku, jedna paní učitelka na ráno, druhá na odpoledne a pomáhá paní školnice. Mají různé kroužky. Všichni kdo píši takové nechutné a nepravdivé příspěvky by si měl zamést před vlastní prahem. Znuděné matky sedící u počítače a píšící nesmysly.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin