Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chtela bych se vas zeptat na vas nazor.
Od 9 brezna tohoto roku jsem po mimodeloznim.Tri dny po zakroku jsem tri dny krvacela BYLO MI RECENO ZE JE TO MS} potom jsem jednorazove krvacela kolem 10 dni doktor rikal ze jsem se cistila. Ale ovulace prisla na termin od toho tridenniho krvaceni tak jsem si myslela ze bych mela dostat dalsi ms dva tydny po ovulaci ale ms zatim nikde.
Mela jste to nektera ze mela ovulku ale ms prisla pozdeji?
Kdy jste dostali prvni ms?
Dekuji za vase odpovedi.
Ahoj,
měla jsem mimoděližní v prosinci 2015 s odebráním jednoho vejcovodu. Tři dny po laparce jsem měla MS, další pak cca po pěti týdnech (tzn. trochu zpožděnou, cyklus mívám 29 dní). Ovulaci nevím, tu jsem nesledovala.
Mohu se prosím zeptat na menstruaci po mimoděložním těhotenství? prodělala jsem laparoskopii a odebrání pravého vejcovodu. Do teď jsem měla menstruaci normálně, přesně na den, ale tenhle měsíc jsem jsem to dostala o tři dny dříve a špiním(teda skoro vůbec) 5dní až dneska 6den se MS rozjela
. už před MS mě bolelo břicho. Stalo se někomu něco podobného?
nějak to hapruje tak se bojím aby to nebyl nějaký zánět..snažíme se o mimi tak se bojím předem děkuji za odpověď
@engilla ahoj ja mam ms kazdy mesic ale cyklus nemam pravidelny takze se testuju abych zjistila kdy mam ovulaci nebot ted jsem po 3 ms a po kazdy jsem to mela jinak.Po operaci jsem ms dostala presne 28 den cyklu potom 31 dni nebot jsem mela opozdenou ovulaci cyklu a jelikoz jsem mela tenhle mesic ovulku zase driv nez od minuleho mesice takze pocitam ze cyklus tento mesic bych mela mit 26 dni takze si ta mestruace chodi jak chce
Zdravím holky,
obnovuji… mám dotaz…
Mám po mimoděložním těhotenství LPS provedena dne 28.12. Odstraněný pravý vejcovod, bez kyretáže! První MS dorazila 1.1. Celkem silná a o týden dříve než měla,ale chápu, že po tom zákroku je to asi normální. MS jsem měla vždy na den přesně (po 27 dnech) doktoři mi řekli, že není na co čekat a máme se hned začít snažit. Ovšem teď mám den zpoždění. Vím, že to není žádná tragédie a nemusí to nic znamenat. (Psychika atd.) Ale po této zkušenosti mám celkem strach. Proto se tedy ptám je tu někdo kdo má po mimoděložním a měl ten cyklus rozhazený? TT je negativní. Děkuji
![]()
Ahoj holky,
chtěla sem se zeptat – 22.září mi bylo zjištěno mimoděložní těhotenství, na zákrok sem nemusela, byla sem vhodný adept na injekční,,odstraněni,, hlídali mě a každý týden sem jezdila na kontroly na krev zda mi klesá HCG. Teď mi kleslo na 0,9 a mě by zajímalo kdy bych mohla očekávat ms? nemáte s tím některá zkušenost? Děkuji za odpověď
Ahoj, chci se zeptat 14.10 sem měla operaci mimoděložního těhotenství s odebráním praveho vejcovodu MS přišla dva dny po operaci a od té doby nic. Jak dlouho vám trvalo než přišla další MS? Měla bych volat na gyndu. Děkuji za odpověď
@Kachma ahoj jsem taky po mimoděložním a bylo mi řečeno že krvácení po operaci se úplně jako MS nebere… Nicméně já to měla následovně MS 10.10.-14.10.2021 pak 9.11. laparka a odebrání vejcovodu… Po operaci krvácení také cca 5 dní a další klasická MS došla 17.12. uvidíš jak se z toho tělo oklepe… Přeju hodně sil a odpočívej ![]()