Žádné příznaky menstruace 16 DPO

9.3.16 11:41

žádné příznaky ms 16DPO

Ahoj holky,

Doufám, že mi některá poradíte :) s přítelem se snažíme o miminko, vždy před ms mám velké bolesti podbřišku a taky mě velmi bolí prsa. Jenže tento měsíc jsem měla ms dostat včera a zatím nic žádná bolest žádné příznaky. Dělala jsem si tt a byl negativní :think:.. máte prosím některá z vám takovou zkušenost? Děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.3.16 11:41

@tejinka 200 jo, anovulační cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.16 11:42

Aha děkuji. Jen nevím co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.3.16 11:44

@tejinka 200 že ten měsíc neproběhla ovulace.. stalo se mi mockrát, bez příznaků, zpoždění třeba měsíc, pak přišla silná ms a znovu normální cyklus :nevim: ale těžko takhle po netu říct, udělej test za týden a uvidíš. taky může být ovulace posunutá atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.16 11:48

Tak jo děkuji moc za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
7.1.23 10:37

16dpo, MS nikde, bolesti

Zdravím vás :kytka:
S manželem se první měsíc snažíme o dítě. Antikoncepci neberu, MS mám jako hodinky až na výjimky kdy jsem byla třeba nemocná s horečkou. Jsem dnes 16 dpo, ms nepřichází ale mám už tak 5 dní pocit že přijde každou vteřinu (klasické bolesti podbřišku a zad). Test jsem si dělala včera a snehobilo, tudíž v tehotenstvi už ani nedoufam. Máte s tím některá zkušenost? Mám strach si ms vyvolat babskymi radami, abych náhodou neublížila případnému mimi. Říkám, že už nedoufam, ale náhoda je blbec. :lol: Děkuji za odpovědi, R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí