MS v těhu (?)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1758
16.5.11 13:29

MS v těhu (?)

Ahoj holky,
tak jsem an tohle téma tady pročetla snad vše a stejně z toho nejsem moudrá :nevim:
MS jsem dostala 6.5. po 28 dnech no a byla jsem teda naštvaná. Měla jsem ji pět dní, uplně normálně, nic silného, zkrátka jako běžně. ještě jsem si během MS udělala 2× těhu test po dvou dnech (co kdyby náhodou :-D ) no a nic, tak jsem to ncehala plavat s tím, že se akorát nervuji. Bolest prsou s MS odešla, MS 10.5. skončila a já to nechala být. Teď mi je ale tři dny zase zle. Bolí mě hlava, bolí mě břicho i přesto, že už je MS pryč, mam chut na svá oblíbená jídla, ale jak se najím, chce se mi zvracet, pořád bych spala…Myslíte, že přecijen těhotná být můžu, i když tamty dva testíky vyšly negativně? Za chvíli se chystám do lékárny, ale zároven se mi moc nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
16.5.11 13:35

Ahoj, já si myslím, že klidně být těhu můžeš, ale test ti to ukáže třeba až za pár dní…Ale zároveň to může být náhoda, třeba vsugerované příznaky, jestli o mimi opravdu hodně stojíš…Být tebou počkám pár dní a zkusm test znovu, ale chápu, že je těžké pár dní vydržet :wink:
Držím palce, ať je to mimís :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.5.11 13:36

Podle mě spíš těhotná nejsi. Člověk si umí vsugerovat takový věci. Zvlášť ve spojení s těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
16.5.11 13:39

Zandulko, děkuji. No nějak moc už nestojím jako dřív, přestala jsem to v rámci možností řešit a tohle přišlo, aniž bych na to myslela (v posledních dnech nebyl ani čas na to myslet), ale jak říká Aladina - přecejen sugesce je mrcha mocná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
16.5.11 14:06

Já bych teda valila do lekárny a šla bych znovu testit. teď hned:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
16.5.11 15:02

Tak jsem testila a nic..ještě za pár dní zkusím druhý…ale nevěřím tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
16.5.11 17:04

No tak já ted měla ms strašně slabou..během dne sem nemusela mít nic. Bylo mi na zvracení, a bylo mi tak blbě, že jsem se chtěla napít slané vody, aby to šlo ven a toto udělám jen vyjímečně, jen když mi je fakt moc blbě. Neměla jsem žádnou střevní chřipku..nic, ale ani mě nenapadlo, že bych mohla být těhotná. :nevim:

Ty, ke všemu, když jsi měla ms a ještě negativní testy, tak bych těhotenství vyloučila. Jinak držím palce, aby se zadařilo co nejdřív. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.15 13:03

@Bekynka jgk kdybych to psala ja..Jsi nakonec tehu??cetla jsem jen uvodni prispevek..

• Citovat
  • Upravit
1758
4.8.15 13:09
@Anonymní píše:
@Bekynka jgk kdybych to psala ja..Jsi nakonec tehu??cetla jsem jen uvodni prispevek..

sice už asi víš jak jsi dopadla…al těhu jsem byla až rok potom, co jsem psala tenhle příspěvek…a MS se nedostavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí