Velká váha velmi brzy v těhotenství!

2862
16.5.11 11:56

Velká váha velmi brzy!!!!!

Ahoj, zdravím všechny těhulky a maminky :mavam:
Mám takový dotaz…
Jaká je vaše váha v těhu? Tím myslím v polovině těhu…
Já jsem ve 21.tt a mám nahoře 12kg…
Normál váha byla 58 a najednou mám 70kg. Nepřipadám si tlustá, mám tak o 2 čísla větší prsa a bříško taky dost veliké…
Před těhu jsem kouřila, ale hned s tím přestala, jak jsem otěhotněla, což mou váhu nastartovalo.
Myslíte, že to bude jen horší, nebo se ta váha na chvíli zastaví…??? Děkuji za každkou zkušenost či radu :mavam:
Takhle vypadám nyní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4605
16.5.11 12:00

Každá těhulka to má jinak.Můžeš zadržovat víc vodu,máš víc plodovky.zeptej se na to v poradně ale pokud ti dr. nenadává tak bych byla v poho a těhu si uživala.manželova kolegyně z práce přibrala během těhotenství 25kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.5.11 12:01

Já jsem začínala na 56kg, ve 22.týdnu jsem vážila 60kg, tedy jsem měla nahoře přesně 4kg. Nabírat jsem začala až někdy s 30.týdnem. To bylo největší a nejrychlejší nabírání. Teď jsem v 37.týdnu a mám nahoře přesně 15kg, vážím 71kg. Tohle je hrozně individulní, podle mě se to moc ovlivnit nedá. Já třeba nejedla a nejím vůbec sladké, cpu se hlavně zeleninou a jablkama, když mě honí mlsná, takže věřím, že kdybych si dopřávala něco slakdého na zub, tak ta váha asi taky bude poněkud vyšší stejně jako kdybych třeba otíkala. Otoky nemám, neotíkám, takže ta váha je samozřejmě taky nižší.

Příspěvek upraven 16.05.11 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
16.5.11 12:01

Díky Marki, no zítra jdu na velký UZ, tak se ji na vše zeptám…zatím mi nic neříkala, tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
16.5.11 12:03

Nooo tak to já zas sladké musím, je to hodně o stravě, já vím, ale já jsem vždy jedla hodně moc a nikdy to na mě nešlo vidět… myslím, že i bříško mám větší než většina holek ve stejném týdnu…
Ovoce a zeleninu taky jím, ale to mi fakt nestačí, já se přecpu a ještě se vždy něco vleze…a já mám hlad pořád!!! Bóže jak tohle skončí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
16.5.11 12:04

bedrunkaužij si zítra „kino“ v poradně. :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
16.5.11 12:05

JJ, na to se moc těším, děkuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.5.11 12:05

Neboj, je to dobré… já jsem taky hned rychle nabrala… A to díky tomu, že jsem přestala držet dietu tak už v 16tt jsem měla 6kilo nahoře :oops:
Teď jsem už ve 40tt a nahoře mám celkem cca 17kg, takže neboj.. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.5.11 12:06

Gabi :mavam:
Koukám, že máš pokus o změnu profilovky :lol: Jak dlouho ti vydrží tentokrát? :think: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
16.5.11 12:08

Ahojky, já taky hodně přibírám, jsem teď ve 30tt a mám nahoře 14kg, leze mi to pořád týdně více než po půl kilech, takže dohromady naberu určitě více než 20kg. Taky jsem začínala na 58kg. Každé těhu je jiné, teď jsem těhule po třetí, jím stejně jako minulá těhu a předtím jsem nabrala jednou 15 a jednou 13kg. Holt budu muset víc zamakat, aby to pak šlo dolů :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
16.5.11 12:13

Dík holky, snad to nedotáhnu pomalu ke stovce 8-o
:lol:
Ale všechny co mi tu píšete, jste nabraly až později. Já jsem teprve v polovině a vy už pomalu na konci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
16.5.11 12:16
bedruna7 píše:
Dík holky, snad to nedotáhnu pomalu ke stovce 8-o :lol:
Ale všechny co mi tu píšete, jste nabraly až později. Já jsem teprve v polovině a vy už pomalu na konci…

Neboj to nebude tak hrozný, ono se to trochu zastaví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.5.11 12:17

Každá to má jinak, hodně záleží na stravování, předchozím stavu těla (člověk zvyklý se hýbat má rychlejší metabilismus.) A třeba se zadržováním vody nic člověk moc neudělá, po porodu to zmizí samo. Na rozdíl od tuku. Tak velké bříško, jako máš ty, jsem neměla ani před porodem. Ale z téhle fotky nevypadáš jako tlouštík, jen jako krásně těhotná maminka. Taky jsem před těhu kouřila, chvíli před otěhotněním jsem definitivně přestala, ale nabrala jsem za celé těhu jen 5,5kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
16.5.11 12:20

Háti tak teď mám ještě větší depku 8-o
5,5kg??? To musíš být pěkný suchárek teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
16.5.11 12:21

Ahoj,nic si z toho nedělej, já jsem měla v 23. týdnu 15 kilo navíc. Před těhu jsem měla 58 kilo. Teď jsem ve 30. týdnu a váha se mi skoro úplně zastavila. A i doktorka v poradně říkala, že je to individuální a že tohle je ještě v pohodě. nic si z toho nedělej, jsem na tom stejně jako ty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí