MTHFR homozygot - miniheparin?

21353
7.6.10 19:35

MTHFR homozygot - miniheparin?

Z genetického vyšetření vím, že mám MTHFR homozygot. K IVF vždy beru Anopyrin. Je prosím někdo se shodnou diagnozou a píchá si miniheparin? Nebo stačí Anopyrin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
7.6.10 19:39

ahojky mám stejnoumutaci aprej mám brát jen femibion :nevim: :nevim: ..byla sem i na hematologii a taky říkalaže není potřeba píchat nic..ted čekám na další výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.6.10 19:40

a anopirín se používá kčemu taky k ředení jak dlouho a kolik..přemíšlím že až se zadaří že si ho nasadím už nemám co stratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.6.10 19:42

já dávala na totoi dotaz tady do poradny
https://www.emimino.cz/…tehotenstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
7.6.10 19:56

Ahoj VeKo,taky mám tu samou mutaci a taky mi řekli na hematologii,že stačí Femibion.A nemáš to napsáno ve zprávě,co ti doporučují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
7.6.10 20:03

tak já jsem heterozygot a přesto mi ho dali ,ale ležela jsem tak možná i kvůli tomu omezenému pohybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
7.6.10 20:09

ja mam MTHFR C677T homozygot. a picham si miniheparin a aj minule tehu som si pichala..
teraz hovorili, ze netreba, ale nejak som si vydobila.. ja som to bez neho 2krat nezvladla..tak hadam sa s nim podari..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
7.6.10 20:11

Tak jsem to popletla,omlouvám se..jsem taky MTHFR heterozygot.Došlo mi to,až jsem přečetla příspěvek od Pavlak5..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
7.6.10 20:25

Zulog - já jsem taky MTHFR C677T homozygot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.6.10 21:07

já si upřímne myslím že tím že to nepíchám tak proto to neudržím jenže všude mi tvrdí že není potřeba už nevím co stím :-( ..a přitom hodne čtu že se píchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.6.10 21:09

zulok a kde sis ho vydobila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
7.6.10 21:19

to Leidenská mutace má větší podíl na předčasných porodech či pozdních potratech .U té naší formy se vyzkoumalo ,že to pravděpodobně vůbec nesouvysí ,ale v těhotenství se sklon k trombozám obecně zvyšuje takže možná ,když máš opravdu omezený pohyb tak je to slovo pro píchání .Ale jinak si určitě nemyslím ,že bys kvůli tomuto měla mít nějaký problémy extrémní,to už je doktor od doktora jestli dá nebo nedá.podívej mě řekli ,že můžu brát normálně antikoncepci na gyndě a pak jsem šla na neuro a tak se doktorka děsila ,že to s tou mutací vůbec jím . :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.6.10 21:40

to je stejne desný jak ti doktoři nejsou jednotní, a řekla bych k tomuto problému dost lakční..třeba dr.koutský v te jeho poradne u teto mutace doporučuje píchat..já sem tam ted taky napsala ..tak uvidíme,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
7.6.10 21:49

no to jo a pak má člověk ke všemu ještě stresy jakoby nestačilo ,že je zmutovanej :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.6.10 21:56

JÁ bych to chtela skusit píchat a třeba by se povedlo to udržet ale kam jít a kde mi to daj když nikde nikdo nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí