Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
zajímalo by mě, jestli máte nějakou písničku, kterou když slyšíte, tak nemyslíte na nic jiného než na sex
já to tak mám u téhle a taky u téhle
máte to některá taky tak? ať si rozšířím obzory ![]()
Jsem čekala nějakou Whitney Houston
Ale abych ti odpověděla, žádná taková mě nenapadá ![]()
Napadla mě jedna od French Affair, jmenuje se I like that. Má něco do sebe, i když jako mladší jsem z toho spíš měla srandu. Ono jde totiž docela poznat, o čem to je.
Jinak ale ve společnosti chlapa doporučuju hard rock. ![]()
Příspěvek upraven 19.09.12 v 13:32
Jo to znam jakmile slysim Dan Balan - Chica bomb nebo taky od nej Justyfy sex ![]()
@michi13 píše:
Jo to znam jakmile slysim Dan Balan - Chica bomb nebo taky od nej Justyfy sex
Justify sex je
![]()
Já napíšu trochu na odlehčení - když jsme s manželem začínali kdysi dávno, pustil z pc „oplodňováky“..Když se po asi 5 smyslných melodiích ozval „Chňapík, maličký krokodýl..“( http://www.youtube.com/watch?… ) bylo rázem po akci, ale v tu chvíli jsme se smáli tak, jako snad nikdy před tím..Od té doby. když je mi smutno, pustím si tohle a myslím na to, jak mi bylo krásně ![]()
@ArankaC. píše:Napadla mě jedna od French Affair, jmenuje se I like that. Má něco do sebe, i když jako mladší jsem z toho spíš měla srandu. Ono jde totiž docela poznat, o čem to je.
Jinak ale ve společnosti chlapa doporučuju hard rock.
Příspěvek upraven 19.09.12 v 13:32
Taková Plakala od Divokýho Billa je dost rajcovní… a jinak mám ráda Mohombiho a jeho klipy např. Bumpy Ride, Suave, Maraca - v nich to taky pěkně jiskří ![]()
@Králičice ta je božíííí
Ji znám německy, ale tohle je bomba ![]()
@nodysek Tak teď jsem si poslechla tu od Xindla…
Já se z něj po*eru ![]()
Copak písnička, to je pokaždý jiná…Ale film, který mě nenechá v klidu, je 9a půl týdne. To jsem vyřízená ![]()