Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, viděly jste už některá ten nový film Bez kalhot? Já na to koukala nedávno a byla to opravdu podívaná s velkým P ![]()
Toho herce Channinga Tatuma bych sežrala celého ![]()
Říkám si, jestli takovou show můžu vidět i někde tady u nás? (jako ne nějaký laciný vystoupení, ale vkusný s pěknýma chlapama )…
To aanduleeek:
je to podle vzpomínek toho herce. Prostě o tom, jak tančil striptýz…je to bomba ![]()
Jsem ráda, že konečně vidím pochvaly na tento film, mně se líbil strašně moc, děj to v podstatě moc nemělo, ale ty scény byly fakt perfektní.
Film s atmosférou ![]()
Přesně tak - taky jsem o tom moc lidi neslyšela mluvit, ale já jsem naprosto nadšená. Ty tanečky byly úžasné. As budu muset přemluvit manžela, ať si také něco zkusí ![]()
Já na tom byla se dvěma kamarádkama a dojmy máme podobné, pak jsme potkaly známé, kteří na tom taky byli(kluk s holkou), ale těm se to právě vůbec nelíbilo a to je dle mého proto, že tam prostě byli spolu. Film pro dámskou jízdu jak stvořený.
@davidek12 píše:
Holky, kde to stahujete?? já to nemůžu najít
na ULOŽ TO
ZADEJ TAM NAZEV OPÍŠ KOD A STEHUJEŠ
![]()
@Hana89 píše:
na ULOŽ TO![]()
ZADEJ TAM NAZEV OPÍŠ KOD A STEHUJEŠ
![]()
tak jsem to právě zkoušela, už vím proč to nešlo, špatně jsem to napsala, díky ![]()
Já na tom s manželem byla
On si totiž spletl název filmu a myslel si, že jdeme na něco úplně jiného ![]()
Obávám se, že u nás na takový kousky nenarazíš
Jinak holky, když už jste v tom stahování, doporučuju film Navždy spolu. Hraje tam právě Channing Tatum a je opět k sežrání ![]()