Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky strašne bymě zajímali vaše reakce na mudr Bezákovou z děčina diky za odpovědi ![]()
ahojky jato pisu ze své skušenosti kazdej sní ma jinej problém nekdo trebá zadnej ale toje na dlouhé povídání
Aha já myslela, že se k ní registruješ a chceš nějakou recenzi
Paní doktorku neznám, tak se k ní nemohu vyjádřit. ![]()
nééé ja kním chodím ale chtěla jsem vědět jak sou spokojené jiné zenské ![]()
bohužel neznám, ale myslím, že všechny názory jsou subjektivní, nejdůležitější je tvůj pocit a pokud si spokojená. Pokud máš pocit, že si v něčem nespokojená, tak to tu klidně napiš a čekej jak budou reagovat ostatní se stejnou situací u své gyndr.
Já kupříkladu chodím k dr. Černé, spousta lidí si stěžuje, další na ní nedá dopustit ale já s ní nemám problémy, jeví se mi sympatická, pohodová ačkoliv už je na ní znát věk
jjj měse nelibí její pristuk jako k pacientovi tak abych zacla od zacatku podle ní jsem zdrava snažíme se 5 let o díte a porad nic same vytoky atd pak jsem byla na laparce odstraneny srusty potom hysteroskopie odstraneny polipy a kdyz jsem chtela zadost o umelé oplodnení bylo me nabidnuto teplice nebo praha ale nechtela jsem ani jedno chtela jsem do liberce takze mito proste nenapsala a hotovo ona snima nespolupracuje takze nebude spolupracovat ani semnou dvakrat jsem tam byla jako krava a pokazdé nic a kdyz doktor potreboval cytologii sestra me rekla neni problem a prisla jsem tam a nedala mito aspon ze prasky me napise toje cele jinak tedka jsem po druhém IUI a nedostala jsem to uz pet dni a na testu nic nei tak jsem tam byla at me posle na krev a bylo me receno at si jedu do liberce síla co a mam si najit jineho gynekologa kdyz sem se rozhodla pro liberec a ne proto co chtela ona
Tohle je špatný přístup. Neudělá ani to co pořádně má a chtít po ní něco navíc je nemyslitelné. Spousta lékařů ti napíše léky a vyšetření jen takové, aby z toho něco měli, bohužel.
Btw. krev moje dr. taky nebere, musíš jít na vlastní peníz do laborky, ale není to moc (asi 150)
Pet let se snažit o dítě a tvrdit, že je vše v pořádku a neudělat nic pro to, aby si konečně otěhotněla je na cestu k jinému lékaři
jjj mas pravdu budu muset asi si najit nekoho jineho ale kde tady v dc toje hrůza stima doktorama ja uz nato prdim jedu zitra na krev do liberce neda se nic delat paaaa koukala jsem ty už mas deticky dve vid toje stestíčka
![]()
no nejlepší bude, když vezmeš nějaké zprávy, kde se řeší tvoje problémy a zajdeš k několika dr (třeba Šedivý či Trudáková tu mají dobrou pověst), popíšeš situaci a uvidíš ![]()
Budu držet pěsti
NO čekáme druhý zlatíčko a jsem ráda ![]()
jjj u trudakove jsem byla bere jenom nové pacose a prestupy nebere a sedivý ten bere ale to zase az do jilového jeszdit ach jo ![]()
Počkat, Šedivý má ordinaci v centru, pod náměstí, tedy ještě loni tam byl ![]()