Můj 3 měsíční syn nechce pít

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.11.25 21:23

Můj 3 měsíční syn nechce pít

Ahoj všem,
jdu se zeptat. Malému byli v úterý tři měsíce - do té doby pil docela normálně. Jelikož máme ABKM, tak měl Althéru, ta nepomohla (hleny ve stolici), teď máme týden Alfamino a dnes jsme byli v gastro poradně a doktor nám předepsal Neocate Syneo. Současně jsme od pondělí minulého týdne začali cvičit Vojtovu metodu ( zatím jen jeden minutový cvik, protože jsme tam byli poprvé - preferuje hlavičku na jednu stranu a při pasení koníčků se rozplácne a žužlá si ruce :D ). Ale od soboty nám pije skoro o 300-400 ml míň a dokáže prospat celý den. Pokud je vzhůru, tak jí - ale většinou vypije třeba 90 ml a víc do něj nedostaneme, protože to vyplivuje a strká si ruce do pusy - po těch 4 dnech je to extrémně vysilující - hlavně pro mě. Na pohotovosti jsme byli, všechno OK. Přes den si hraje a směje se a žvatlá. Dnes jsme byli na nefrologii a čekáme na výsledky krve a moči - malý má jen jednu ledvinu, takže o to víc to řeším.

Má někdo podobnou zkušenost, že by mu miminko ve třech měsících začalo bojkotovat UM? Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11797
18.11.25 21:50

Mě dcera ve 3 měsících určitě nepila víc jak 90ml na porci a pila tak 6× denně…takže o dost min než bylo psáno na krabici…je zdravá, chytrá, jsou ji 4…zato syn, byl schopný vypít ve 3m i 180ml…celkově je i teď ve 3 letech rozhodně větší jedlík než dcera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.25 22:20

@Vladusxx já to taky nejedu přesně podle krabice, to by malej byl nafouklej jak žok. Mě jde spíš o to náhlý snížení dávky. Ještě nedávno mi vypil skoro litr. Ale je možné, tě měl jenom nějakej spurt a to Alfamino je hnus. Chlap to ochutnal a řekl, že není o co stát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11797
18.11.25 22:29

@Kačka93938 může mít bojkot stejně jako mívají kojené děti. Jestli je živy, dostatečne čura tak to nehrot. Kdyby měl málo tekutin projeví se to na těch odběrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová