Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a co jsi čekala, že ti na to tvé rypani odpoví? Nechápu, proč se někomu takovému vůbec ozýváš, když jsi tak strašně spokojená ![]()
Nechápu, proč se s ním vůbec bavíš ![]()
Příspěvek upraven 12.11.19 v 19:50
Proč mu píšeš? Rozešli jste se předloni, ve zlém…Už bych ho nekontaktovala. Nikdy. Buď ráda, že máš teď fungující vztah, taky už by být nemusel, až zjistí, že si vypisuješ s bejvalým a ještě se z toho hroutíš.
Asi budes vazne „nemocna“, kdyz si vypisujes s nekym, s kym. nemas dobry vztah ![]()
Nechápu proč si mu psala, když ti tak strašně ublížil. Navíc co si čekala, když sis rypla, proč by ti to nevrátil?
@terien píše:
No a co jsi čekala, že ti na to tvé rypani odpoví? Nechápu, proč se někomu takovému vůbec ozýváš, když jsi tak strašně spokojená
Protože jsme si občas (jednou za čtvrt roku) napsali jak se máme, 4 věty. On začal tím, že jsem nevativní a hloupa. Vím, bylo blbé se neccat vyprovokovat, ale nečekala jsem tohle. Před půl rokem byl semnou i přítelem na pivu, když potřeboval poradit od právníka.
@Anonymní píše:
Protože jsme si občas (jednou za čtvrt roku) napsali jak se máme, 4 věty. On začal tím, že jsem nevativní a hloupa. Vím, bylo blbé se neccat vyprovokovat, ale nečekala jsem tohle. Před půl rokem byl semnou i přítelem na pivu, když potřeboval poradit od právníka.
Jako sorry, ale nabíháš si na vidle sama. Nechápu, proč jsi s ním vůbec v kontaktu.
@Anonymní píše:
Je to vychcan a ty už ho blokni. Vždyť je to nějakej chudák. Připomíná mi jednoho ex.
@Anonymní píše:
No rozešli jste se ve zlém. Prakticky jsi mu napsala, že je blb co neumí makat, tak se není čemu divit, že ti oplatí stejně a protože tě zná a ví co tě trápí, tak taky ví, jak tnout do živého, aby tě pořádně potrestal za tu tvou troufalost. Žij dnes a ne minulostí.
@Anonymní píše:
Tak ho odstřihni úplně. Co ti brání?
S někým, koho si nevážím, bych po rozchodu v kamarádském kontaktu nezůstávala. Nevidím nejmenší důvod.
Proc mu vypisujes? On te urazil, protoze ti to jednoduse vratil. Nemas pravo soudit, jestli nekdo maka nebo ne. To je jeho vec. Nezivis ho. Jen ti to vratil. A strefil se.
@terien píše:
No a co jsi čekala, že ti na to tvé rypani odpoví? Nechápu, proč se někomu takovému vůbec ozýváš, když jsi tak strašně spokojená
Nejspíš tak strasne spokojena neni ![]()
No on by neco hnusntho napsal, i kdyby mu to nevratila. Kdyz uz se poustis do konfrontaci s bejvalejma, je treba pocitat s tim, ze skoncis s kyblem sveho vlastniho hnusu na hlave. To jen tak pro priste… Jinak se nic moc nestalo, neni duvod se plasit. A jestli ti je nic moc, tak to muze byt i uplnkem ![]()
No uplně bych se na něj vykašlala.. jaký to má smysl si dál psát? Hlavně když jste se rozešli ve zlém.
Ahoj,
Vím, že rada je jediná a to jsem již udělala, ale můj bývalý přítel mi dal docela ránu dnes.
Předloni jsme se rozešli po pár měsících, kdy jsem kvůli němu přišla o velkou část přátel, defakto jsem ho živila, byl u mě (mám vlastní byt a slušný příjem) a vyloženě si přál mě „vlastnit“. Rozešli jsme se ve špatném a já zůstala úplně sama, rozjela se mi slušná úzkost a deprese (nesu si i něco z dětství) bylo to strašný období, hrozně nerada na to vzpomínám, on to věděl, hodně za to mohl.
A nedávno mi napsal, že se odstěhoval za novou přítelkyní do Německa, kam vždy chtěl. Já tam loni byla skoro rok pracovně. Napsala jsem mu dnes, jak se mu daří a jestli se mu podařilo po 2 měsících najít práci. A on, že ne a já jsem mu dala tip, kde hledat, přeci jen to tam trochu znám. Navíc jsem v DE i vyrostla a mám tam rodinu. A on, že jsem hrozně negativní a že jsem strašně hloupá, jak vše vidím černě. Tak jsem mu napsala, že možná ano, ale že na sebe mohu být hrdá, že jsem se možná díky negativismu a pený půdě pod nohama vypracovala tam, kde jsem a že jsem spokojená. Trochu jsem mu omlátila o hlavu, že narozdíl od něj mám vlastní byt a stavím s přítelem barák, zatímco on bydlí v jednom pokoji se svou holkou a neni schopnej jít makat. Vím, že dřív byl schopnej nemakat i třeba půl roku. Podpora mu stačila. Ne teda, když byl semnou, to jsem ho hnala. No a on mi na to napsal, ať si nezapomenu vzít léky na hlavu a jít na psychiatrii. Přišlo mi to ošklivý a otevřelo mi to v hlavě hodně nepříjemných emocí a vzpomínek. Vím, že je cesta si ho zablokovat a to jsem udělala, jen jsem se potřebovala vypsat.
Mám skvělýho muže a nechci zatěžovat. Respektive svými negativními emocemi.
Díky za přečtení, hned je mi lépe!
Hezký večer
PS. Citlivé téma