Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, měla bych dotaz, jsem si takhle párkrát hrála s mobilem, teda spíš, založila jsem si Instagram a tam si ukládala šílený blbiny typu odstíny rtenek, laku na nehty apod.
zajimalo by mě, kdo vše to uvidí, když si mě najde? každý kdo má můj mobil uložený ve svým mobilu?
A protože jsem si tak jen hrála, instagram normálně nepoužívám, můžete mi někdo poradit, kde ty blbiny typu rtěnky apod. smazu,resp.kde si upravím vše na Instagramu, vlastně ani nevím jistě, jestli bych si našla něco jako náhled na vlastní instagram.diky
Nastav si profil jako soukromý a uvidí tě lidí kteří ti pošlou žádost o sledování, který potvrdis ty to uvidi
Kdo má tvůj mobil uložený ( asi myslíš číslo) to nemá s účtem na ig nic společného
@lachtanice86 píše:
IG a telefonní čísla nemá nic společného
Takže když jsem na IG pod vymyšleným jménem, možná to chtělo email, teď nevím, tak jsem nezjistitelná?jako.fakt, šminky dobrý, ale nechci vypadat, že nemám jiný zájmy…
Mně se teda synchronizace se seznamem kontaktů vnucovala, musela jsem ji aktivně odmítnout. Najdeš to pod Settings/Nastavení = Account/Účet.
@tasa tak tak. Pokud tam mas vymyšlené jméno tak tě těžko někdo najde