Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od etatinka mi jaksi chybí rada zakladatelce, kvůli které sem šla, vypsal se, to jo, ale pomohl radou?
Ivavv píše:
Etatínku,…
No dyť říkám, že to je šílená situace, a že bych si asi hodil mašli…
![]()
Jinak, von je jinačí orální sex, potažmo sex od nadržené, sexuchtivé, mladé, hezké a neokoukané milenky, než s manželkou po 25 letech, promiň no… Jinak co si budem povídat, žena v padesáti a žena ve třiceti, to je markantní rozdíl a na vzrušení chlapa to má sakra vliv, to „mladé masíčko“ udělá s padesátníkem divy. To by nejedna manželka koukala jakého má ve svém impotentním padesátiletém manželovi hřebce a kance, kdyby nějakou mladou a nahou dostal do postele (darem od manželky, nebo svým umem)…
![]()
Jinak vedlejší příjmy… Může mít nějaké nemovitosti, které mu přináší peníze, o kterých nevíš, nějaké peníze - majetek taky mohl zdědit a nepochlubit se ti, někdo z rodiny ho bokem sponzoruj, dále může vlastnit akcie. Třeba má ještě nějaký boční příjem, a nebo se domluvil se zaměstnavatelem, že mu bude na váš společný účet posílat část peněz a na druhý účet druhou část výplaty… Možností je víc a tohle nejsou zdaleka všechny…
![]()
Nelisa píše:
Od etatinka mi jaksi chybí rada zakladatelce, kvůli které sem šla, vypsal se, to jo, ale pomohl radou?
Checht, každý se potřebuje vypovídat, ne?? Od toho tu to forum je. Já radu pro ni nemám, teda jo, ale počítám, že zakladatelka nechce ukončit svůj život, nebo ano?? Doufám, že si mou radu nevezme k srdci a nedotáhne ji do konce, já jsem slaboch, já bych už měl pohřeb…
![]()
PS: Tím jsem chtěl říct, že její situace nemá žádné správné řešení a všechno je špatně, ať udělá co udělá, vždycky z toho výjde blbě ona a bude se trápit a bude ji ublíženo/ubližováno… Nezávidím ji tu situaci a nikdy bych se do ni nechtěl dostat, proto si myslím, že jsou zde všechny rady marné, musí si to vyřešit sama, jediné co ji my můžeme dát, je vyslyšení, pochopení, soucit, ona se vypovídá, my ji sice poradíme, ale tady je to opravdu velmi těžké k razení, je to jen a jen na ní…
![]()
Příspěvek upraven 13.02.11 v 13:38
Bohužel s tím sexem souhlas s Etatínkem - to je rozdíl s tím se nedá nic dělat..( a je to sakra smutný)
Ale pokud je tak dobře fin. zajištěný, jistě bys při rozvodu nepřišla zkrátka, tím myslím, že bys nutně nemusela dětem zůstat po této stránce na krku..Uvažuj racionálně - kolik je na kontu, jaký máte majete, vše půjde na půl..
No příjem máme takový-on cca 30 000,–měsíčně,já cca 15 000,–měsíčně.Nic nesplácíme,ale hodně pomáháme dětem,které splácejí.Na kontě toho není moc,on má nějaké pozemky,ale ty jsou jeho(před manželstvím),máme ve společném jmění barák.Takže ten by se musel prodat a půlit peníze z něj(ani jeden bychom na vyplacení druhého neměli).
Připadá mi,že tahle varianta-trpění milenky- je pro mě ještě snesitelnější než varianta ztratit ho úplně a vědět že je jen s ní,a začínat v 50 někde sama od píky s polovinou peněz z prodeje domu.
Mě už ze zoufalství napadla varianta-sehnat jí nějakého chlapa,který by byl pro ní perspektivní,ona se do něj zamilovala a toho mého pustila k vodě.Ale kde takového sehnat? ![]()
Ivo pokud je to pro tebe dlouhodobě snesitelné, tak asi není nic dalšího k řešení.
Hodně štěstí. ![]()
Ahoj,
no asi bych to taky nechala a neřešila, nic neříkala a počkala jak se to vyvrbí. Ale nejspíš by mi to nedalo a trochu bych si zaškodila. ![]()
Začala bych chodit všude s ním. Chce jít za kamarádem, tak půjdu za jeho ženou s ním. Chce do hospody, tak bych vyrazila taky atd.
![]()
A začala bych plánovat víc víkendových společných aktivit. Výlety, akvaparky, hory, večeře s přáteli.
Prostě bych zkusila omezit jeho volný čas, který tráví s milenkou.
Jo a to hledání chlapa pro ni, tak na to se vybodni, to fakt není řešení!
Držím ti pěsti ![]()
Laajo,na tvých radách něco je.Občas jsem to i dělala,že jsem jela do hospody s ním.takže se mnou seděl v hospodě do jedné do noci a ráno jsem byla hotová,protože v 5 ráno vstáváme do práce.A on za ní jel druhý den.A když s ním pojedu třikrát za sebou,tak pojede čtvrtý den k ní.Je pravda,že já bych z toho byla hotová,ale jí by to taky mohlo pěkně štvát-že tam nejede pokaždé,když ona chce ![]()
A víkendové pobyty taky nejsou špatná rada.takhle sice o víkendu podnikáme něco spolu,ale jakmile dorazíme domů,pakuje se k ní.takže víkendové pobyty s přespáním bych mohla zkusit.Dík za inspiraci ![]()
Z tvých příspěvků mi příjde že s ním chceš zůstat za každou cenu a jako největší problém vydíš se v tvých letech „osamostatnit“. Nemyslím si že bys na tom byla nějak finančně špatně pokud bys měla být sama. Udělat s tím ale moc nemůžeš, buď přihlížet nebo chtít ať se rozhodne. Ale 7 letý vztah je už někde úplně jinde, nevím ale psala jsi že jí chtěl vždy ale byla vdaná za kolegu se kterým se pak rozvedla a od té doby jsou spolu, je to tedy už 7 let a ona má malé dítě, promiň ale není to dítě náhodou tvého manžela??
Laaja píše:
Ahoj,
no asi bych to taky nechala a neřešila, nic neříkala a počkala jak se to vyvrbí. Ale nejspíš by mi to nedalo a trochu bych si zaškodila.
Začala bych chodit všude s ním. Chce jít za kamarádem, tak půjdu za jeho ženou s ním. Chce do hospody, tak bych vyrazila taky atd.![]()
A začala bych plánovat víc víkendových společných aktivit. Výlety, akvaparky, hory, večeře s přáteli.
Prostě bych zkusila omezit jeho volný čas, který tráví s milenkou.
Jo a to hledání chlapa pro ni, tak na to se vybodni, to fakt není řešení!
Držím ti pěsti
etatinek píše:Nelisa píše:
Od etatinka mi jaksi chybí rada zakladatelce, kvůli které sem šla, vypsal se, to jo, ale pomohl radou?Checht, každý se potřebuje vypovídat, ne?? Od toho tu to forum je. Já radu pro ni nemám, teda jo, ale počítám, že zakladatelka nechce ukončit svůj život, nebo ano?? Doufám, že si mou radu nevezme k srdci a nedotáhne ji do konce, já jsem slaboch, já bych už měl pohřeb…
![]()
PS: Tím jsem chtěl říct, že její situace nemá žádné správné řešení a všechno je špatně, ať udělá co udělá, vždycky z toho výjde blbě ona a bude se trápit a bude ji ublíženo/ubližováno… Nezávidím ji tu situaci a nikdy bych se do ni nechtěl dostat, proto si myslím, že jsou zde všechny rady marné, musí si to vyřešit sama, jediné co ji my můžeme dát, je vyslyšení, pochopení, soucit, ona se vypovídá, my ji sice poradíme, ale tady je to opravdu velmi těžké k razení, je to jen a jen na ní…
Příspěvek upraven 13.02.11 v 13:38![]()
No když mně v tvých prvních dvou příspěvcích chyběla empatie.
Napsáno drsně, pravdivě, bez empatie.
No,co mám info,tak známému říkal,že si s ním začala až po rozchodu s jejím manželem-a to už dítě měla.A holčičku jsem viděla,byli s ní tenkrát u nás-a mému manželovi rozhodně podobná není.A oni se nerozvedli kvůli MM,ale měli nějaké jiné problémy.
A ano,souhlasím s názorem,že on je asi přesvědčen,že i kdybych mu na to přišla,tak od něj neodejdu.A kdyby náhodou ano,tak bude s ní(pokud ho ona bude chtít)
Nelisa píše:etatinek píše:No když mně v tvých prvních dvou příspěvcích chyběla empatie.Nelisa píše:
Od etatinka mi jaksi chybí rada zakladatelce, kvůli které sem šla, vypsal se, to jo, ale pomohl radou?Checht, každý se potřebuje vypovídat, ne?? Od toho tu to forum je. Já radu pro ni nemám, teda jo, ale počítám, že zakladatelka nechce ukončit svůj život, nebo ano?? Doufám, že si mou radu nevezme k srdci a nedotáhne ji do konce, já jsem slaboch, já bych už měl pohřeb…
![]()
Příspěvek upraven 13.02.11 v 13:38![]()
Napsáno drsně, pravdivě, bez empatie.
Empatie?? Co to proboha je?? A kde se to dá koupit??
Hele ženo!! Uvědom si, že jsem chlap, a že empatie nepatří do mého slovníku a ani to moc nedokážu…
Mě třeba dostává ta važe „empatie“, jako myslím ženských, se třeba hádáte, uražíte, nejraději byste se povraždily a přitom tak hezky ulísně to podáváte, zaobalené a zabalené ve vatičce a hezky v rukavičkách, abyste náhodou té druhé neublížily a nejvíc mě dostává, že jste úplně nas…kakané a toho druhého člověka byste nejraději uškrtily, ale přitom si popřejete hezký den, dobrou chuť k obědu, či jen dobrou noc a hezké sny… To mě vždycky děsně baví a dostává…
![]()
Takže abych to uvedl na pravou míru, jsem chlap, co to po mě proboha chceš??
![]()
Zakladatelce se omlouvám, pokud jsem se ji nějak dotkl, či ji ublížil a také se ji omlouvám, že jsem si tady v její diskusi vylel srdíčko, vypsal se a vůbec ji neporadil, takže promiň, jen jsem se vykvákat po dlouhý době musel a potřeboval, no…
![]()
Pročetla jsem celou diskusi a musím reagovat. Tvůj manžel tě má možná rád, ale neváží si tě. Ty chceš takto žít? Má známá se rozvedla a začínala ve stejném věku jako ty znovu. Dokonce si našla přítele a je šťastná. Ty se bojíš být sama. Já bych to nesnesla, aby mi manžel zahýbal a já mu ještě dělala servis doma. S názorem etatínka souhlasím, sice je bez empatie, ale pravdivý a trefný.
Ivavv píše:
No,co mám info,tak známému říkal,že si s ním začala až po rozchodu s jejím manželem-a to už dítě měla.A holčičku jsem viděla,byli s ní tenkrát u nás-a mému manželovi rozhodně podobná není.A oni se nerozvedli kvůli MM,ale měli nějaké jiné problémy.
A ano,souhlasím s názorem,že on je asi přesvědčen,že i kdybych mu na to přišla,tak od něj neodejdu.A kdyby náhodou ano,tak bude s ní(pokud ho ona bude chtít)
Jo a jen aby ses nedivila, až třeba za pět, deset let, tvého čekání a tichého trpění na jeho „zmoudření“ nedošlo k tomu, že ta třicetiletá panička si uvědomí, že už takhle dál nemůže ani nechce a třeba se do tvého manžela zamiluje a donutí ho, aby od tebe odešel, myslíš si, že s tebou zůstane, když na něj zatlačí?? Myslíš, že s tebou zůstane, když ona s ním otěhotní (samozřéjmě nechtěně), hm?? Jak se ti bude začínat nový život, když tě manžel opustí v 55, 60 či 65?? A půjde za jinou?? Za svoji milenkou a svým dítětem?? Vono je dobré si uvědomit, že ho to přejít nemusí, ale právě naopak on opustí tebe, né ty ho a co pak na stará kolena??
![]()
Jako nepřál bych ti to, už takhle je mi tě docela líto a tvýho manžela bych teda pořád profackoval, co ti to po všech těch letech společnýho (a snad i spokojenýho) manželství udělal…
![]()
Jinak, ona to zatím třeba bere jen jako povyražení a sex, ale třeba už ne, třeba už je do něj zamilovaná a nebo se do něj zamiluje a to bude pak teprve konec… Až za tebou přijde manžel, že má jinou, že s ním čeká dítě a odchází od tebe, no to by se mi zbortil celý svět…
![]()