Můj muž a nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
12.7.14 17:03

Mám pocit, že manžel asi není úplně spokojený jak si představovala a jak to na začátku vypadalo…možná že by to chtěl vzít zpátky…jen soudím z jeho chování.
A jak se zachovat?…to je těžké…chápu že jste spolu dlouho a máte holčičku, ale pravidlo „udělala to jednou, udělaá to znovu“ dle mého platí…a kor když bude vědět že ho vezmeš zase zpátky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
12.7.14 17:11

@Didlinka no kdybych se na to divala ocima po 14.-cti letem manzelstvi- myslim, ze ho ta kikina prestane bavit a bude hledat cestu zpet k vam.jak se k tomu postavis, je na tobe. Nicmene v teto chvili bych se stehovala kam ja chci a jednala jak ja chci :nevim: On v teto chvili nema moc co ovlivnovat a ja bych mu to dala i najevo.Mate nejak vyreseny prispevky na dite? Peci? Radeji na to mrkni, at pak nejsi vykulena…Nicmene, preji ti at ti vse dopadne presne dle toho jak chces bez ohledu na nej :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.7.14 17:22

Díky moc holky moc za vaše názory :) Ted mi zrovna volala kámoška a řekla mi že když mě manžel opouštěl povídal o mě že ho nechci pouštět za bratrem který je v těžkém stavu na a leží na aro. Že jsem prý hysterka a házím po něm talíře :cert: přitom bratr je jak rybička a nikdy jsem mu to nezakazovala. To je osel tohle. Tak jsem mu volala proč mě tak uráží a on mi řekl hele tak mi nevolej a nechc mě na pokoji. To přesně vím že tam nebyl sám určitě ale byla tam jeho přítelkyně před kterou furt něco hraje jako že já jsem mu u pr… to je blázen opravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.14 15:47

To Tak holky par mesicu nam uteklo a ja se jdu za vami. Zas vypovidat :think: Nakonec jsem se prestehovala jen tedy o 15 km dal od nej ale i tak to bylo peklo. Holka aani ja jsme. si na nove prosstredi nedovedli zvyknout a behem mesice jsem sehnala byt a byli jsme zpatky. Behem te doby tata nebyl za holkou ani jednou. Jednou ji slibil ze pro ni prijede a houby. Ani.jeden.tel nic vzdycky volala dcera jemu a to jen kdyz. vedela ze je v praci a on s ni mluvil jen na zachode. Slibil ji ze ji vezme k mori alebohuzel ji naschval ujel. Dcerra mu dala do schranky obrazek a napsala mu tam mam te tati stejne rada. Kdyz prijel napsall mi esemesku ze si..to mame srovnat v makovicich!! A dceri napsal ty kdyz to nechapes tak uz za mnou sem nikdy nechod :cert: Od te. doby.jsme se nevideli az na soudu o. alimenty prisla jsem tam on tam stal uplne slo na nem videt ze mu to taky neni prijemny..Ale nedal nic znat porad na.me.sihl zhubla jsem 20 kilo byla. Jsem. Krasne vymodenaon: a vlasy super. Ja se na ;) nej podivala.a.on celou dobu.jen koukal do zeme..Zeptala jsem se ho vidis stalo to vsechno za to neodpovedel. Jen koukal do zeme. pak se otocil kk oknu a vejral tam. Mel pravnika.ja ne. Kdýz se ho soudkyne zeptala zda ho chodi d cera navstevovat tak rekl byla, me dvakrat servat. Nakonec ma platit 4000 a zpetne vratit 18000 kc. Druhy den mi zavolal a serval me.jak.5letou holku. Jeho pravnik mi volal ze na me. Podal zalobu a chce vsechen nabytek vratit..Ja mu volala a on mi rekl ze na. tom na :potlesk: bytku nelpi. Ale nema penize na to.aby.mi dal to co mu urcil soud a to ma. 50 tis.mes. takze bychom udelali dohodu.. Ja jsem mu rekla zemu nabytek kllidne vratim. Jen jestli tohle vsechno stalo za to. Ze me silene vystavuje tahat se s nim nekde.po soudech. Ze jsem.ho.mela.rada.. On mi. Rekl ze za tyden zavola jak jsem se rozhodla. NEZAVOLAL :* v
ydnu mu volala. dcera ze ma novou sim at si ji ulozi.Rekl ji ze nema zajem. Kamaradi. rikaji ze je to. Ted nikdo jiny nechodi ven nezveda telefony nechodi mezi zname. A chodi se sklopenou. hlavou kdyz.ho vidim vv aute je. zamysleny.

• Citovat
  • Upravit
8
28.10.14 15:59

Kdyz me uvidi tak jakoby se lekl a rychle otoci hlavu. Je to parchant uz jen za to co dela nasi holce ale nemuzu ho poradd vypustit z hlavy holky co si o. Tom myslite jak to vydite piiste. Ja se mooc omlouvam za to psani jje to pres tablet a to jee hruza :cert:

Příspěvek upraven 28.10.14 v 17:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
28.10.14 16:06

@Didlinka Nedělej si žádné iluze do budoucna. I kdyby se někdy chtěl vrátit, nikdy to nebude kvalitní vztah. Může to udělat kdykoli znovu. Postavte se s dcerou na vlastní nohy, zařiďte si svůj život a bude vám mnohem lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.10.14 16:15

Lasicka1 mas pravdu ale dcera mu prece neublizila nevim mozna uz me. Ma tak zhnusenou od ty jeho. ze s tim spojuje i dceru jinak fakt nevim a.mrzi me to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
28.10.14 16:19

@Didlinka - nějak zmatené, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
28.10.14 16:21

:( vykašli se na něj začni žít od znova. Najdi si chlapa a na něj zapomen. Nemá zájem o tebe ani o dceru :cert: tak na něj kašli. Trápíš se kvůli němu a to i dcerka. Být tebou odstěhuji se hodně daleko a zapomenu na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
28.10.14 16:23

@Didlinka I pres tablet se dá psát normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.10.14 16:34

To sice jo ale tohle je tablet dcery za 1100kc porad to preskakuje ten prispevek jsem na tom psala 15 min hrozny. Psat umim to se neboj nebo se koukni na muj prvni prispevek z prazdnin. Ale na rejpalky fakt nemam ted naladu ani silu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
28.10.14 16:49

Víš co udělej? Vykašli se na něj. Holce vysvětluj, že ji máš ráda a že teď táta blbne, že třeba přijde za pár let… ale normálně bych jí vysvětlovala tak, jak to je, a nepovídala pohádky. Exovi oznam, že tě to nezajímá, že se budeš řídit tím, co rozhodl soud a pokud nebude platit, tak že není problém ho dostat do vězení nebo mu nechat sebrat řidičák. Nenech si kálet na hlavu a nic mu nevracej. Budeš jen za vola a on bude ubližovat dceři ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
28.10.14 16:52

Anonymni 15,47 nezlob se, ale neda se to po tobe číst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.10.14 17:17

Presne tak mozna az budu mit tu silu a najdu si taky jinyho treba ho to bude taky zrat. Rozhodne neni dvakrat stastny ale prilis jesitny to priznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.10.14 17:22

To je mi lito blbne tablet ale tak to necti vzdyt te nikdo nenuti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie