Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gratuluji k diteti!
Mas chlapa sikulu, ze i s timto tezkym handikepem zvladl miminko. ![]()
Je mi jasné, že dítě teď nepošleš poštou zpátky, ale já nechápu, že si někdo pořídí dítě v tak krátkém vztahu s tak velkým problémem. Můj názor je, že se s tím budeš smířit, protože tohle se velmi pravděpodobně nezmění. Můžeš ho zkusit donutit jít k lékaři, ale divila bych se, kdyby byl ochotný jít k doktorovi s tím, že v sexu stojí za starou bačkoru.
@Anonymní píše:
Ahoj,
téma už je napsaný v popisku. Můj partner má malou výdrž a to už dlouhodobě. Jsme spolu skoro 3 roky. Máme malou dceru. Od začátku vztahu je jeho výdrž asi 1min, někdy ani to ne. Je pravda, že mám ráda divočejší sex. Jsem z toho už zoufalá, protože chci to nějak řešit, ale on se k tomu nějak nemá. Kdyby aspoň těch 10 min vydržel. Máte s tim někdo zkušenost a jak jste to řešili?Prosím anonym. Hodně osobní téma.
existují nějaký gely co mu to trošku znecitlivý a nemusí být tak rychle hotový jinak asi nevím co ![]()
Zapojte do hry hracky… porit si vibrator nebo dildo, klidne i vetsi nez je chlap a proste zapojte do hry tyhle pomocniky… tebe to uspokoji a partner se s tim musi hold smirit, neb kazda zenska ma narok na uspokojeni… byvaly jedna byl neco podobnyho a bylo to dost naprd… byvaly dve mel rad hracky a ikdyz vydrz taky dost kratkou tak me pak dodelaval hrackama a bylo to super ja uspokojena, pritel nadsenej, ze ma konecne nekoho s kym si muze poradne hrat… nej sex v mym zivote… jen jeho jiny charakterovy vady ho ucinily bavalyho dva.
No jestli to nechtěl řešit v začátcích vztahu a ty jsi s ním rovnou šla do velkých závazků, tak nevím, jakou máš naději po letech.
@MrsNorris píše:
No jestli to nechtěl řešit v začátcích vztahu a ty jsi s ním rovnou šla do velkých závazků, tak nevím, jakou máš naději po letech.
Vubec zadnou. Chlap je maximalne spokojen, pytel vzdy po minute prazdny, dite udelane, tak on nema problema ![]()
Já nechci, abyste tu řešili, že s ním mám dítě dříve. Já dítě i přes tento problém chtěla. Přítel je suprový, pracant. První chlap v životě, se kterým si mám stále co říct a jsem s ním spokojená až na tu jeho krátkou vydrž.
Ptala jsem se jen na to zda se tu někdo s tímto problémem nesetkala jak jste jej řešili. Nic víc. Je mu 28, takže věřím, že jednou se to zlepší.
Můj přítel vydrží cca 5 minut. Delší předehra mi ten čas vynahradí a vůbec mi ti nevadí
Naopak. Vyhovuje mi tento čas. Jinak když má vypité tak to zase na můj vkus trvá moc dlouho.
Tak tomu fakt never. Ja jsem s chlapem 10 let a vydrz porad stejne hrozna. Umi me uspokojit jinak ale pri normalnim sexu to je malokdy. Zvykla jsem si, nevim jestli by me dlouhy sex jeste bavil.
Co čekáš, že se tu dozvíš? Že někdo přijde s novou neobjevenou zázračnou metodou? Je pravda, že do mailu mi jich chodí dost. Prostě buď uspokojení jinak než šukáním, jiným než přítelem, znecitlivenim penisu - vše bez záruky.
No a jak často ten sex máte? Ono jestli jen nárazově, tak to může souviset. Nemá natrénováno, takže častý sex, masturbace. Kondomy jste asi zkoušeli…
A pak už leda obřízka, ale to už je celkem radikální zásah. ![]()
@Chytrak píše:
Gratuluji k diteti!Mas chlapa sikulu, ze i s timto tezkym handikepem zvladl miminko.
proč by nemohl zvládnout miminko, když má malou výdrž? To nějak souvisí? ![]()
Jinak Zakladatelko, myslim, že se musíš s tím smířit. Jestli tě uspokojí jinak, tak to zas tak velký problém není ![]()
Ahoj,
téma už je napsaný v popisku. Můj partner má malou výdrž a to už dlouhodobě. Jsme spolu skoro 3 roky. Máme malou dceru. Od začátku vztahu je jeho výdrž asi 1min, někdy ani to ne. Je pravda, že mám ráda divočejší sex. Jsem z toho už zoufalá, protože chci to nějak řešit, ale on se k tomu nějak nemá. Kdyby aspoň těch 10 min vydržel. Máte s tim někdo zkušenost a jak jste to řešili?
Prosím anonym. Hodně osobní téma.