Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Úplně normální, prosimtě, ne každej má dole střelnou zbraň. Čekám s takovym druhý dítě a asi si cestu našly.
Anonym, nepotřebuju aby tu každej věděl jak to má můj chlap s nádobíčkem ![]()
Matka příroda vybavila spermie bičíkem, aby se samy dokázaly dostat, kam potřebují. Buď ráda, že tam chlap nemá dělo, to by se všechny zabily o zadní stěnu dělohy.
@Janli píše:
Matka příroda vybavila spermie bičíkem, aby se samy dokázaly dostat, kam potřebují. Buď ráda, že tam chlap nemá dělo, to by se všechny zabily o zadní stěnu dělohy.
To, že se výstřikem dostane sperma do otvoru v čípku je spíš „urban legend“. Normálně se vytvoří loužička vzadu v pochvě, do které se čípek pak zanoří, načeš se spermie vydají na pochod. Na dlouuuhýýý pochod, většinou až do vejcovodů. ![]()
Jedině by to snad mohlo vadit, když by ten výstřik žena opravdu cítila (výstřik, ne pulsace). ![]()
Nebo snad při nějakých hrádkách a v následném potěšení z výrysku
.
@Janli píše:
Spermie se orientujou pohybem od kyselyho k zasaditymu tzn od pochvy pryc-nahoru.
@Anonymní píše:
Bože Já jsem idiot.
Kliiiid. To je mateřská demence, zažila to většina z nás. Začne to ve chvíli, kdy pomyslíš na dítě a přestane to až tak kolem osmnáctýho roku potomka ![]()
@Janli píše:
Kliiiid. To je mateřská demence, zažila to většina z nás. Začne to ve chvíli, kdy pomyslíš na dítě a přestane to až tak kolem osmnáctýho roku potomka
Někdy se to zvrtne, pozor, já znám jednu, tu to drží pořád a to Jiříček už bude mít 43
Samozřejmě bydlí s maminkou… ![]()
@Janli píše:
Jo to je tohle
ty jsi blba ![]()
@Betty MacDonald píše:
Někdy se to zvrtne, pozor, já znám jednu, tu to drží pořád a to Jiříček už bude mít 43Samozřejmě bydlí s maminkou…
Tam se ty spermie asi o tu stenu potloukly
.
@Yorkmut píše:
Tam se ty spermie asi o tu stenu potloukly.
Určitě, na vlastní oči jsem viděla, jak mu přelívá čaj z hrnku do hrnku, aby si neopařil jazyk, Jiříček ![]()
Holky, už přes rok se snažíme otehotnet..teda jen já, partner snad těhotny nebude ????. Problém je takový, že jsem si všimla, že spíš mu ejakulat jen vytéká a nestrika..zní to hloupé.. ale dostane se semeno az tam kam má? Nebo neotehotnim?
Jako jestli nebude jen v pochve a pak vytece? Nebo stačí k čípku a cestu dovnitř si najde?