Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To ti tady asi nikdo neřekne, jestli za tím něco je, nebo jestli jen blbneš. To asi ukáže čas. Jestli sestře věříš, že by s tvým přítelem něco mohla mít, tak to hoď za hlavu. Ona se mu možná fyzicky líbí, to se může stát, ale nemusí to znamenat, že by ji chtěl…
Co se ho zkusit zeptat narovinu? A jo, vadilo by mi to.. Beztak u toho myslí na ni… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nevím jestli je to úplně vhodné to tu rozebírat taky nevím jestli netrpím nějakým stihomamem a možná se potřebuju jen vykecat nebo ujistit. Nedávno jsme byli s přítelem a partou kamarádů na wellness pobytu na týden. Byla tam s námi i moje sestra o dost mladší, nezadaná a hlavně velice hezká. Je fakt krásná, má ideální míry, postavu jak modelka, ale větší prsa. Já jsem proti ní spíš krev a mlíko (ale zase myslím, že ne bachratá, mám 170 cm a 68 kilo). Hodně často jsme tam pochopitelně byli na všech možných procedůrách u bazénu atd pochopitelně adekvátně oblečení. Tomu celýmu vévodila moje sestřička kluci z ní byli trochu paf a nejvíc můj přítel. Bylo to poprvé, co ji viděl v plavkách a bylo vidět že mu to není úplně lhostejné. Dokonce se párkrát jakoby mezi řečí zmínil že „švagrová je fakt hezká a jak jí to takhle sluší“ a takové ty řeči relativně nevinné. Mě by to ani nevadilo se ségrou máme hezký vztah a ona je rozumná takže nic hroznýho nehrozí ale pořád se nemůžu zbavit takového nemilého dojmu. S přítelem jsme totiž spolu přes tři roky a taková ta prvotní zamilovanost je pochopitelně pryč. S tím souvisí i to že frekvence sexu se u nás ustálila na cca dvakrát do týdne ale zato pořádně. Ovšem teď na té dovolené hlavně po těch řečech o sestře a potom co na ni pokukoval se ta frekvence dost zvýšila (jednou až dvakrát denně) ale do minuty je hotovo. Už jsme čtrnáct dní doma a je to furt stejný, dokonce se o ségře zmiňuje častěji než předtím. Nevím, co si o tom mám myslet. Jestli za tím fakt něco je a nebo jenom blbnu.
Taky si myslim, ze na ni mysli. Mozna se zabouchl.
@mackA159 píše:
Co se ho zkusit zeptat narovinu? A jo, vadilo by mi to.. Beztak u toho myslí na ni…
Ptala jsem se zakecal to tak že prej teď má období kdy to potřebuje víc a jinak
Nejsem si jistá, jestli to takhle u chlapů funguje.
Uvažuju, jestli to napsat, ale když už jsem začala… U mě je to naopak. Mám skvělého a moc hezkého manžela, ale ten má skvělého a ještě drobet pohlednejšího bratra. Bratr s rodinou bydlí daleko, vídáme se tak 3× do roka, ale vždycky mě to hodně rozhodí. Ach jo. ![]()
@Anonymní píše:
Ptala jsem se zakecal to tak že prej teď má období kdy to potřebuje víc a jinakNejsem si jistá, jestli to takhle u chlapů funguje.
No to řekla bych ze fakt nefunguje… Fakt si myslím že se do ní zabouchl a myslí na ni…
i když nevim co bych ve tvé situaci dělala, bylo by mi to hodně nepříjemné, a samozřejmě bych se stranila kontaktu mezi sestrou a jim… ![]()
Me by to vadilo moc. Priteli bych rekla, ze jsem si vsimla, ze se mu sestra libi a jestli chce zkusit sve stesti, tak mu branit nebudu, ale at pocita s tim, ze nam to rozbije rodinu a nikdy mu to neodpustim. V opacnem pripade prosim zanechat tech keců ![]()
Jinak u nas v rodine taty i mamy se stalo, ze napadnici- moji dedove se uchazeli o sestry a pote odmitnuti se ozenili s mumi babickami, takze uplna rarita to neni a chlapi jsou vseho schopní ![]()
@Anonymní píše:
Uvažuju, jestli to napsat, ale když už jsem začala… U mě je to naopak. Mám skvělého a moc hezkého manžela, ale ten má skvělého a ještě drobet pohlednejšího bratra. Bratr s rodinou bydlí daleko, vídáme se tak 3× do roka, ale vždycky mě to hodně rozhodí. Ach jo.
Ale asi před manželem o něm nemluvís, nesexujete daleko frekventovane..
@PaníKadrnožková píše:
Me by to vadilo moc. Priteli bych rekla, ze jsem si vsimla, ze se mu sestra libi a jestli chce zkusit sve stesti, tak mu branit nebudu, ale at pocita s tim, ze nam to rozbije rodinu a nikdy mu to neodpustim. V opacnem pripade prosim zanechat tech kecůJinak u nas v rodine taty i mamy se stalo, ze napadnici- moji dedove se uchazeli o sestry a pote odmitnuti se ozenili s mumi babickami, takze uplna rarita to neni a chlapi jsou vseho schopní
takže on se párkrát zmíní o sestře (kdoví, jestli víckrát a není to jen paranoia zakladatelky) a zvýšila se mu frekvence sexování a už se mu zapaluje hranice…(už by se mu říkalo, ať zkusí štěstí jinde)… tvl. trochu přehnaný ne ![]()
Tady je to dnes xy drama témat a vždy anonym se stejnou kytkou ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
takže on se párkrát zmíní o sestře (kdoví, jestli víckrát a není to jen paranoia zakladatelky) a zvýšila se mu frekvence sexování a už se mu zapaluje hranice…(už by se mu říkalo, ať zkusí štěstí jinde)… tvl. trochu přehnaný ne
Vubec to neni prehnany. Promin, ale zenska tak nejak pozna, kdyz se jejimu chlapovi, kteryho zna 3 roky jako sve boty, zacnou zapalovat lytka a z koho. Mas fakt jenom pocit, ze jste strasne nenapadni ![]()
Zena meho bratrance se takhle nakrucovala polonaha pred mym chlapem, ja si toho vsimla, az kdyz JEMU vypadly oci z dulku
resila jsem to strucne a byl hned klid. Opravdu ![]()
@mackA159 píše:
Ale asi před manželem o něm nemluvís, nesexujete daleko frekventovane..
Nemluvím, i když jsem párkrát zmínila, že by o sebe taky mohl víc dbát, jako jeho bratr… A na sex mám bohužel vždy, když přijedou, mnohem větší chuť, takže sex je častější.
@Malike píše:
Tady je to dnes xy drama témat a vždy anonym se stejnou kytkou
To si delas legraci? Prvni anonymni prispevek v kazde diskuzi je vzdycky tulipan, to se nelosuje
![]()
Ahoj holky, nevím jestli je to úplně vhodné to tu rozebírat taky nevím jestli netrpím nějakým stihomamem a možná se potřebuju jen vykecat nebo ujistit. Nedávno jsme byli s přítelem a partou kamarádů na wellness pobytu na týden. Byla tam s námi i moje sestra o dost mladší, nezadaná a hlavně velice hezká. Je fakt krásná, má ideální míry, postavu jak modelka, ale větší prsa. Já jsem proti ní spíš krev a mlíko (ale zase myslím, že ne bachratá, mám 170 cm a 68 kilo). Hodně často jsme tam pochopitelně byli na všech možných procedůrách u bazénu atd pochopitelně adekvátně oblečení. Tomu celýmu vévodila moje sestřička kluci z ní byli trochu paf a nejvíc můj přítel. Bylo to poprvé, co ji viděl v plavkách a bylo vidět že mu to není úplně lhostejné. Dokonce se párkrát jakoby mezi řečí zmínil že „švagrová je fakt hezká a jak jí to takhle sluší“ a takové ty řeči relativně nevinné. Mě by to ani nevadilo se ségrou máme hezký vztah a ona je rozumná takže nic hroznýho nehrozí ale pořád se nemůžu zbavit takového nemilého dojmu. S přítelem jsme totiž spolu přes tři roky a taková ta prvotní zamilovanost je pochopitelně pryč. S tím souvisí i to že frekvence sexu se u nás ustálila na cca dvakrát do týdne ale zato pořádně. Ovšem teď na té dovolené hlavně po těch řečech o sestře a potom co na ni pokukoval se ta frekvence dost zvýšila (jednou až dvakrát denně) ale do minuty je hotovo. Už jsme čtrnáct dní doma a je to furt stejný, dokonce se o ségře zmiňuje častěji než předtím. Nevím, co si o tom mám myslet. Jestli za tím fakt něco je a nebo jenom blbnu.