Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mu 30 a je poloprofesionální fotbalista? Profesionální už nestihne byt. Není to třeba to, co ho trápí? A vydrz, za za chvíli už bude stejne i v polprofesionálním fotbale k nepotřebě a bude mít vic času. ![]()
@stock píše:
Je mu 30 a je poloprofesionální fotbalista? Profesionální už nestihne byt. Není to třeba to, co ho trápí? A vydrz, za za chvíli už bude stejne i v polprofesionálním fotbale k nepotřebě a bude mít vic času.
To nestihne, no, to vime.
Mozna, ze se to tyka fotbalu anebo nejaky zdravotni problem… Nevim.
No snad casu bude vic pak uz. ![]()
@Scarabeuss přesně tak, zvlášť když 90% chlapů potřebuje sex a jednou za 2týdny je fakt málo. Takové vztahy jsou podle mě o ničem a přiznám se, že jsem dodnes nepochopil proč do toho lidi dobrovolně jdou. Chodit s někým s kým nežiju anebo nespím aspoň 5dnů v týdnů, to jsou jen vztahy-nevztahy ![]()
@Chytrak píše:
@Scarabeuss přesně tak, zvlášť když 90% chlapů potřebuje sex a jednou za 2týdny je fakt málo. Takové vztahy jsou podle mě o ničem a přiznám se, že jsem dodnes nepochopil proč do toho lidi dobrovolně jdou. Chodit s někým s kým nežiju anebo nespím aspoň 5dnů v týdnů, to jsou jen vztahy-nevztahy
Ty nehrajes fotbal, vid? ![]()
@ditulinka přiznám se, že napoprvé jsem ten tvůj román nečet a četl jen reakce na Tebe, nebaví mě tady číst dlouhé historky.
Teď jsem se k tomu vrátil a víceméně to přečetl skoro celé a řeknu ti, že mě překvapuje, že tě ještě nekopl někam. Promiň, ale vézt po telefonu hodinové kázání svému partnerovi o kterém píšeš, že ho máš ráda, tak sorry to je napřesdržku. Zvlášť když si uvědomím, že ty jsi studentka, která se vlastně většinu času nudí a on 30 letý chlap, který závodně sportuje a přitom ještě chodí do práce. Když se do toho vžiju, tak ho docela obdivuju. Zamysli se trochu nad tím co jsem napsal a hodně uber z toho tlaku, který na něj vyvíjíš, protože to skončí tak rychle, že se nestačíš divit.
@stock píše:
Ty nehrajes fotbal, vid?
Občas jo, ale nijak intenzívně a je to taková „pralesní“ liga. Proč? ![]()
Možná si to teď doma musí urovnat s manželkou jestli na to přišla…promiň.
@Badblond píše:
Možná si to teď doma musí urovnat s manželkou jestli na to přišla…promiň.
My s přítelem spolu bydlíme takřka od začátku! Nejdřív se stěhoval on ke mě a dojížděl denně do práce cca 300km (tam a zpět)!! Po pár měsících těhle galejí jsme se domluvili, že se přestěhujeme za jeho prací do Prahy. Kde bydlel před naším seznámením…nejsme spolu ještě ani rok a čekáme miminko! Mezi námi je 16let věkový rozdíl. Dělás zbytečné scény! Na to nejsou chlapi moc zvědavý, navíc musíte mít celkem fantazii na věčný sms a hovory. Když spolu trávíte zlomek času…neměla bych si po pár měsících co vyprávět! Hádky a scény nejsou uplně ideální náplní hovoru po telefonu ![]()
Najdi si někoho ve stejném časovém pásmu… ![]()
Jo, nemohla jsem si pomoct ![]()
Hele vztah s někým na dálku, jen po sms a pod, vidíš ho třikrát do měsíce, ale máš hodinový výlev do telefonu, to je prostě o ničem.
Buď se sestěhujte blíž k sobě(dálkově škola??) a na vztahu pracujte, nebo si uštetřete nervy a vykašlete se na to.
@Chytrak píše:
Občas jo, ale nijak intenzívně a je to taková „pralesní“ liga. Proč?
No on az sestoupí do té pralesní ligy, tak bude taky mít čas na sex 5×/t.
Ted je to spíš 5×/t. trenink či zápas.
![]()
Kdybych měl čas, napsal bych aplikaci do komunikátorů, která by měřila, „kdo koho víc“ podle počtu zpráv, písmenek a klíčových slov. Potenciál na trhu je, jak vidím ![]()
@Pedro 00 píše:
Kdybych měl čas, napsal bych aplikaci do komunikátorů, která by měřila, „kdo koho víc“ podle počtu zpráv, písmenek a klíčových slov. Potenciál na trhu je, jak vidím
Dobrý nápad
.
Jinak dobre zvolenej nazev tematu, pritel problem fakt ma - ditulinku ![]()