Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím vespolek, omlouvám se za anonymitu, ale jde o velmi intimní téma. Zajímalo by mne, zda je tu nějaká žena, jejíž partner má miniaturní penis, tj. do délky při ztopoření max 5-7 cm, a do šířky ještě hůře, například centimetr-dva průměr. Tedy při sexu jej v sobě téměř necítíte… S partnerem jsme k sobě velmi dlouho hledali cestu, téměř deset let jsme kolem sebe chodili se vzájemnými sympatiemi, které přerostly v lásku. Až poté, co jsme se intimně sblížili, mi došlo, proč je tak stydlivý a dlouho nevyvíjel žádnou iniciativu… Velmi jej miluji a chtěla bych s ním vydržet dlouho, ale s takovouto výbavou je jasné, že náš intimní život do budoucna asi nebude nic extra. Proto mne zajímá, zda zde třeba je někdo s podobnou zkušeností a zda lze s takovým partnerem vydržet po celý životjak toto řešit. partner o svém problému moc mluvit nechce, tváří se, že je sice menší, ale že i s malým kašpárkem lze velké divadlo… no, moc ne..
Jine zpusoby milovani, zapojit vice ruce, usta a hlavne nejaky umely penis pro vas…ono vsechno jde, kdyz se chce…hlavne kdyz jinak vse funguje. ![]()
Já anonymně. Do délky asi jako tvůj, ale je obdařen do šířky, takže HO cítím a vyhovuje mi to, mám ji asi krátkou, průměrný penis mě bolí.
Ale přece jen, není to sex tak, jak jsem ho znala s pořádnou výbavou.
Potud povrchní pohled.
Mám asi kliku, toho muže velmi miluju, on je mistr v ruční práci, umí úžasný věci s mým g bodem, který se mi pak rozlije snad do celý tý oblasti a vlastní soulož je pak už jen jeden velkej orgasmus. Ostatně, snad díky tomu citu jsem schopna i po 3 letech dosáhnout orgasmu i u líbání.
Pro pořádek, něco za něco, naprosto jsem s ním ztratila klitoriální orgasmus, ale při milování mi ani v nejmenším nechybí.
S kašpárkem toho asi moc neuhraje, ale třeba bude šikovnější jinak
.
@Anonymní píše:
Zdravím vespolek, omlouvám se za anonymitu, ale jde o velmi intimní téma. Zajímalo by mne, zda je tu nějaká žena, jejíž partner má miniaturní penis, tj. do délky při ztopoření max 5-7 cm, a do šířky ještě hůře, například centimetr-dva průměr. Tedy při sexu jej v sobě téměř necítíte… S partnerem jsme k sobě velmi dlouho hledali cestu, téměř deset let jsme kolem sebe chodili se vzájemnými sympatiemi, které přerostly v lásku. Až poté, co jsme se intimně sblížili, mi došlo, proč je tak stydlivý a dlouho nevyvíjel žádnou iniciativu… Velmi jej miluji a chtěla bych s ním vydržet dlouho, ale s takovouto výbavou je jasné, že náš intimní život do budoucna asi nebude nic extra. Proto mne zajímá, zda zde třeba je někdo s podobnou zkušeností a zda lze s takovým partnerem vydržet po celý životjak toto řešit. partner o svém problému moc mluvit nechce, tváří se, že je sice menší, ale že i s malým kašpárkem lze velké divadlo… no, moc ne..
@jdukolem By mne celkem zajímalo, jak bys ho chtěla informovat, že s malým kašpárkem se nedá hrát velké divadlo…
Takového jsem měla, moc dlouho nám to nevydrželo. Ne kvůli tomu, že bych to já považovala za nějaký nepřekonatelný problém, ale proto, že to byl takový zamindrákovaný kokůtek, asi i kvůli tomu. ![]()
@KackaDoup však ono to tak prozatím jde a on se moc snaží, proto je to moc pěkné, ale přesto přemýšlím, zda mne bude moci dlouhodobě výhledově umělý penis stále uspokojovat
ono se s tím pojí i partnerovo nižší sebevědomí a fakt, že si tedy na intimnosti moc nepotrpí…
@sunshinegirl píše:
@jdukolem By mne celkem zajímalo, jak bys ho chtěla informovat, že s malým kašpárkem se nedá hrát velké divadlo…
no tak jistě ne úplně takhle ![]()
@Anonymní píše:
@KackaDoup však ono to tak prozatím jde a on se moc snaží, proto je to moc pěkné, ale přesto přemýšlím, zda mne bude moci dlouhodobě výhledově umělý penis stále uspokojovatono se s tím pojí i partnerovo nižší sebevědomí a fakt, že si tedy na intimnosti moc nepotrpí…
tak to bude ono - ten problém - ne penis ale toto
@Anonymní píše:
Hele, kdysi jsem takového sexuálního partnera měla. Pode mě neměl ani ty míry co píšeš. V sobě jsem ho teda necítila, ale navrchu ano a byl fakt šikovný a šlo mu o to, aby si partnerka užila + prsty, pusa. Jako jo, samozřejmě je lepší výbava v nějakém průměru - ale zas na druhou stranu, co ti to bude platné, když se třeba nebude chtít milovat, nebo jednou za měsíc, nebo bude mít jiné vlastnosti, které prostě nedáš. Nebo bude mít milenky…třeba. Jestli ho miluješ, hledej ve vztahu další věci, které jsou důležité. Osobně si myslím, (po více než 20 ti-letém manželství), že bych s tím problém neměla. Jinak ten kluk má dnes rodinu, hezkou ženu a dvě děti a moc jim to klape, takže asi tak.
@Anonymní píše:
@KackaDoup však ono to tak prozatím jde a on se moc snaží, proto je to moc pěkné, ale přesto přemýšlím, zda mne bude moci dlouhodobě výhledově umělý penis stále uspokojovatono se s tím pojí i partnerovo nižší sebevědomí a fakt, že si tedy na intimnosti moc nepotrpí…
No, tak bude na tobě, abys mu řekla a dala najevo, že se ti to s ním líbí, že tě uspokojí a že z toho mindrák mít nemusí. Tak mu ty intimnosti ukaž. Nedivím se, že si je nejistý.
@KackaDoup máte pravdu no, ale já to na druhou stranu chápu, být muž a narodit se s takový postižením není jen tak, tak se s tím prostě v průběhu života vyrovnával tak, že prostě intimnosti a něžnosti, možná i vztah jako takový, degradoval na něco nedůležitého a nepodstatného
myslím teda. doufám, že ho tak nějak rozněžním, třeba pravidelnýma masážema a vzájemným dotýkáním, které je pro mne důležité…
Zdravím vespolek, omlouvám se za anonymitu, ale jde o velmi intimní téma. Zajímalo by mne, zda je tu nějaká žena, jejíž partner má miniaturní penis, tj. do délky při ztopoření max 5-7 cm, a do šířky ještě hůře, například centimetr-dva průměr. Tedy při sexu jej v sobě téměř necítíte… S partnerem jsme k sobě velmi dlouho hledali cestu, téměř deset let jsme kolem sebe chodili se vzájemnými sympatiemi, které přerostly v lásku. Až poté, co jsme se intimně sblížili, mi došlo, proč je tak stydlivý a dlouho nevyvíjel žádnou iniciativu… Velmi jej miluji a chtěla bych s ním vydržet dlouho, ale s takovouto výbavou je jasné, že náš intimní život do budoucna asi nebude nic extra. Proto mne zajímá, zda zde třeba je někdo s podobnou zkušeností a zda lze s takovým partnerem vydržet po celý život
jak toto řešit. partner o svém problému moc mluvit nechce, tváří se, že je sice menší, ale že i s malým kašpárkem lze velké divadlo… no, moc ne..