Miniaturní penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
9.1.16 18:40
@Anonymní píše:
@KackaDoup máte pravdu no, ale já to na druhou stranu chápu, být muž a narodit se s takový postižením není jen tak, tak se s tím prostě v průběhu života vyrovnával tak, že prostě intimnosti a něžnosti, možná i vztah jako takový, degradoval na něco nedůležitého a nepodstatného :( myslím teda. doufám, že ho tak nějak rozněžním, třeba pravidelnýma masážema a vzájemným dotýkáním, které je pro mne důležité…

ja naprosto rozumim.,a chapu i jeho, ten tlak na to, ze chlap tam ma mit neco poradneho je pro muze desny :roll:..takze ho chapu…vidim to i u manzela, ktery obcas taky ma reci..ikdyz do toho co popisujes ma sakra DALEKO. Jinak na to jdes urcite dobre, ty mu to sebevedomi zvednout muzes…a verim ze to i dokazes :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
9.1.16 18:40

@JayLee proc by si to mely delat samy? sex je jen penis v pochve?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.16 18:44
@KackaDoup píše:
@JayLee proc by si to mely delat samy? sex je jen penis v pochve?
:palec:
No právě, tohle fakt nechápu. Pokud je ten chlap šikovnej a jde mu o uspokojení partnerky, tak co. Mimochodem naše milování s manželem se odehrává od mazlení, k orálu, tam mám úžasný orgasmus a pak jde do mě a udělá se. Takže za mě je to fakt jedno, naopak si myslím, že to ztroskotalo na jiných věcech než na velikosti.
  • Citovat
  • Upravit
17878
9.1.16 18:50

Neni zakladatelka partnerkou toho…jezis, jak byl ten nick? Kruti…? :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.1.16 18:58
@Anonymní píše: :palec:
No právě, tohle fakt nechápu. Pokud je ten chlap šikovnej a jde mu o uspokojení partnerky, tak co. Mimochodem naše milování s manželem se odehrává od mazlení, k orálu, tam mám úžasný orgasmus a pak jde do mě a udělá se. Takže za mě je to fakt jedno, naopak si myslím, že to ztroskotalo na jiných věcech než na velikosti.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
25179
9.1.16 19:10
@jdukolem píše:
tak to bude ono - ten problém - ne penis ale toto

Co když je to důsledek - tedy mindrák vznikl následkem minipenisu…Vem si, jak jsou zamindrákovaný holky třeba s malýma prsama..jenže tady je vcelku dostupná pomoc, kdežto s malinkým penisem nic moc lékařská věda nenadělá :think:. Může to být začarovaný kruh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
9.1.16 19:10
@Zuziky píše:
Neni zakladatelka partnerkou toho…jezis, jak byl ten nick? Kruti…? :think: :think: :mrgreen:

Byl to Kraťomír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.1.16 19:11
@pe-terka píše:
Co když je to důsledek - tedy mindrák že je důsledkem minipenisu…Vem si, jak jsou zamindrákovaný holky třeba s malýma prsama..jenže tady je vcelku dostupná pomoc, kdežto s malinkým penisem nic moc lékařská věda nenadělá :think:. Může to být začarovaný kruh…

jak sama říkáš je to kruh = nikdo neví kde to má počátek ;)
vše se vším souvisí - souhlasím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
9.1.16 19:15
@Petrolka píše:
Tady je každá rada drahá. Doktore (Doctus), kde tě máme?

Bohužel takových mužů mezi námi běhá celkem dost, mikropenisem trpí zhruba 1 z 200 (narozených) mužů, a věřte, že zase tolik Klinefelterových syndromů v populaci není.

Pokud je dotyčný rozumný, tak asi sám ví, že na tom není nejlépe. Že jakýsi nedostatek je na straně jeho, byť za to nemůže ani v nejmenším. Nebyl by na škodu proto návlek na penis, který by jeho délku mohl zvětšit o pár cm, navíc by narostl i obvod (a tedy i šířka). Pokud je mistrem extra-koitálních praktik, tak naděje existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
9.1.16 19:17
@Zuziky píše:
Neni zakladatelka partnerkou toho…jezis, jak byl ten nick? Kruti…? :think: :think: :mrgreen:

Kraťomíra? Neblázni, ten má normálního kohouta (chorvatsky), přes 13 délka a 35 mm+ šířka. Jsou venku i jeho fotky, takže kdyby nějaký zvrácený jedinec chtěl… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.16 19:18
@Anonymní píše:
Zdravím vespolek, omlouvám se za anonymitu, ale jde o velmi intimní téma. Zajímalo by mne, zda je tu nějaká žena, jejíž partner má miniaturní penis, tj. do délky při ztopoření max 5-7 cm, a do šířky ještě hůře, například centimetr-dva průměr. Tedy při sexu jej v sobě téměř necítíte… S partnerem jsme k sobě velmi dlouho hledali cestu, téměř deset let jsme kolem sebe chodili se vzájemnými sympatiemi, které přerostly v lásku. Až poté, co jsme se intimně sblížili, mi došlo, proč je tak stydlivý a dlouho nevyvíjel žádnou iniciativu… Velmi jej miluji a chtěla bych s ním vydržet dlouho, ale s takovouto výbavou je jasné, že náš intimní život do budoucna asi nebude nic extra. Proto mne zajímá, zda zde třeba je někdo s podobnou zkušeností a zda lze s takovým partnerem vydržet po celý život :( jak toto řešit. partner o svém problému moc mluvit nechce, tváří se, že je sice menší, ale že i s malým kašpárkem lze velké divadlo… no, moc ne.. :,(

Nooo, tak to ti skutečně nezávidím. Hele on nemusí být až takový problém s malým penisem jako s malým sebevědomím. Když je chlap se svým tělem vyrovnaný tak se nestydí použít jiné pomůcky a uspokojit ženu s jejich pomocí.

Jednoho takového jsem kdysi měla, necítila jsem vůbec nic. Když ho na mě vytasil tak mi došlo proč se zmiňoval o tom, že má nejradši anální sex, no bodeť, tam je mu příjemně těsno. Zkuste třeba ten.
Ale teda sex byl jednou a už ne. :oops: :roll: Ale tam nebyly žádné city, takže pohoda.

Když se vžiju do tvé situace tak je to opravdu nesnadné. Skutečně jedině používat různé pomůcky, hlavně když má chlap zdravé sebevědomí a netrpí tím psychicky, že má „handicap“

Anna

• Citovat
  • Upravit
25179
9.1.16 19:28

Ještě mě napadá jedna věc…Všichni na problém koukáme z pohledu tazatelky a možných variant jejího sex. uspokojení, různých náhradních technik a pod. Ale vemte si, že takový muž vlastně nezná požitek z klasické soulože :think: Když je v té pochvě tak jaksi utopenej…I to musí být pro jeho sebevědomí traumatizující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.1.16 19:31

@pe-terka jak to vite?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.16 19:34

@pe-terka to jo, to souhlasím :(

• Citovat