Můj přítel má problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
10.1.16 19:00

Problem mas ty a to ze jsi solidni stihacka…nech ho dychat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
10.1.16 19:01

Vrat se zpet na Vinted proboha a nezakladej blbiny, chudak kluk, ten je ale asi taky trochu mimo co? Precti si tu diskuze o PROBLEMECH tohle co popisujes je jen nedospelost a reseni kravin po netu, s klukem se ani neznate omg!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59373
10.1.16 19:10

@ditulinka 1× týdně? to je prostě málo, skoro se neznáte :? Aby jsi nebyla jedna z mnoha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
10.1.16 19:15

Podle mě ty máš velký problém. On se zajímá o tebe píše ti jak ti je, jak se cítíš, takže asi o tebe má zájem, a ty mu podsouvám svoje nesmysly, že ho to s tebou nebaví. Pak nenapíše a zase špatně. Začni se chovat dospěle, nebo ho to opravdu brzo přestane bavit, to tvé stíhání hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
10.1.16 19:23

Vždycky jak chlap zmeni chování je v tom nova ženská, podle toho co píšeš, tak 100% akorát mozna neví, kterou a nebo jeste nemá tu druhou jistou a az ji bude mit jistou tak tebe pošle… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
10.1.16 19:32

Nevidím problém ve vztahu na dálku, ale v tobě. Jsi stíhačka a zbytečně vyhrocuješ situace po telefonu a to není ok, vím, o čem mluvím. Já se svým chlapem měla vztah na dálku přes 5 let, takže to jde.Ale vše důležité jsme řešili osobně a bylo to hlavně o důvěře mezi námi :kytka: Dnes spolu jsme již 9,5 roku a máme 2,5 letou dcerku :srdce: To je hlavně pro ty, co radí vztah ukončit, že na dálku to nemá cenu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
10.1.16 19:34

Nevim, co chces slyset.. prispevek me lehce cynicky pobavil, znis opravdu jako patnactka… tj. nezrale a nezkusene. Na tom neni nic spatneho, ale je otazka, jak moc je to atraktivni pro 30leteho partnera.

Jakmile holka zacne mit strach, ze chlapa ztrati, tak ho ztrati. Ja si proste myslim, ze je on dost stary, aby chtel od vztahu neco trochu jineho, nez setkani 1× tydne, a ze nad tim mimo jine taky premysli. Pokud ti neni schopen rici, co ma za problemy, tak asi nejsi zivotni partnerka… jako za me - tohle budoucnost nema, at to chces nebo nechces slyset. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.16 19:56
@Badblond píše:
Možná si to teď doma musí urovnat s manželkou jestli na to přišla…promiň.

Taky mě to napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
10.1.16 20:08
@JayLee píše:
@ditulinka co ma za problém? Ma jinou zenskou a mota se mezi vama jak vitr v bedne - ty na nej tlacis a mozna i ta druha a on nevi sam co chce ;)

souhlasím… fotbal to nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.1.16 20:53

@ditulinka
Jestli zakladáš všude taková témata jako je tohle, dočkáš se všude stejných odpovědí.

• Citovat
  • Upravit
79859
11.1.16 10:01

A na rovinu - fakt je ti 21? Není ti spíš 15? Ten popis - a on řekl a já jsem řekla o já mám pocit a on má pocit - no a co zkusit Bravíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
11.1.16 10:01

Tvuj pritel opravdu problem ma a jmenuje se @ditulinka .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí