Můj přítel má problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
10.1.16 17:25

Můj přítel má problém

Všem přeji krásný podvečer. :)
Jsem tady nová, protože mě nebaví zakládat témata na vinted.cz a poslouchat jen ironicky a rádoby vtipné odpovědi. Takže proto jsem se rozhodla zaregistrovat tady. :)
Teď k věci. Je mi jednadvacet let a mám o devět let staršího přítele. Přítel je poloprofesionální sportovec. Voláme si, píšeme si denně.
Teď během Vánoc mi ale připadalo, že se něco děje a že už to přítele nebaví. Chvíli jsem se snažila to přehlížet, ale pak už to nešlo. Psal hodně málo a hodně stručně, skoro mi nevolal… minulý týden jsem byla nemocná a on se zajímal jak mi je, asi šestkrát denně, ale pak už mi na něco ani neodepsal a jen napsal večer, že jde spát a ať ráno napíšu, jak mi je. Já byla naštvaná a samozřejmě jsem mu ráno nenapsala, protože jsem byla přesvědčená, že mě už nechce. Přítel se druhý den hned asi v deset ráno začal zajímat, proč jsem mu nenapsala a jako jestli už se s ním nebavím… Tak jsem mu napsala, že mám pocit, že to nebaví jeho, že už to není takové, že nepíše, nevolá skoro. On mi odepsal, že je v práci a pak napíše. Odepsal mi večer, ať nejsem už naštvaná a jak mi je. To jsem nevydržela a spustila na něj, že mě tohle nebaví, že ze mě dělá vola a ať mi na rovinu řekne, že už nechce a nebaví ho to. No, tenhle můj slovní průjem trval asi hodinu a pětkrát jsem mu řekla, že pokud už nechce, ať mi to řekne. Přítel psal, že ho to mrzí, že už mě to nebaví, že o mě má pořád zájem a chce mě, a že v tom žádná jiná holka není (ptala jsem se), ale že to má teď těžké. Že má nějaký problém, který si musí vyřešit a nikomu ho neřekl a neřekne, protože je to jeho problém.
Celé úterý jsem mu nenapsala a ani on mně. Ve středu jsem nevydržela, napsala jsem mu, on mi napsal, že čekal, že napíšu v úterý, ale že nevěděl, jestli mi může napsat sám… že chce, abych mu psala a že si po zápase zavoláme, že jsem jeho láska…
Ve čtvrtek si ten,,problém" vyřizoval, potom mi volal, byl hrozně smutnej a úplně hotovej, takže jsem usoudila, že jeho problém asi nebude výmluva jak jsem si myslela já. Nešel ani na trénink… nic. nedovedu představit, CO má za problém… a odmítá to říct. Jaký na to máte názor vy?

Příspěvek upraven 20.02.17 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
10.1.16 17:34

Jaký názor na to mám já? :think: :think: že ti není 21, ale 15…ne tak dobře, max. 16.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
10.1.16 17:35

@ditulinka Mas pristup jak mala holka. Jsem nastvana, tak nenapisi, kdyz na tom vas vztah stoji. Jak dlouho mate jeste v planu vztah na dalku? Proc nejde spolecne bydleni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
10.1.16 17:36

…že máš problém asi ty…Nech ho žít. Volejte si jak potřebujete a jak Vám to vyhovuje.
Buď mu důvěřuješ nebo pochybuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.1.16 17:38

Setkali jste se nekdy osobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.1.16 17:38
@Kotatko03 píše:
Jaký názor na to mám já? :think: :think: že ti není 21, ale 15…ne tak dobře, max. 16.

Já souhlasím. Jsou věci, které jsem neřešila ani jako puberťačka. Jen to opravdu trápí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
10.1.16 17:39

Ze to nema cenu, pokud se nesestehujete? To jako takhle budete zit nezit dal? Problemu muze mit hromadu. Ale spis je problem tvoje vysilovani kvuli smskam. Vztah v smskach nema vyznam.

• Citovat
  • Upravit
15575
10.1.16 17:39

Nech ho žít, domluvte se, že si budete volat v tolik a tolik jednou denně a nepište si. Já, ač jsem ukecaná, si velice nerada píšu s kýmkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
10.1.16 17:41
@Šarlota4 píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
@Šarlota4 píše:

Ano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha

Každý vztah na dálku dostává záhul. Řešit důležité věci přes sms je špatné.

Jak často se vidíte? A máte nějaký plán na sestěhování?

• Citovat
  • Upravit
115
10.1.16 17:42
@Cuddy píše:
@ditulinka Mas pristup jak mala holka. Jsem nastvana, tak nenapisi, kdyz na tom vas vztah stoji. Jak dlouho mate jeste v planu vztah na dalku? Proc nejde spolecne bydleni?

Protoze ja jsem zatim jeste na skole, ale hlavne jsme na to spolu asi jeste prilis kratce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.1.16 17:43
@ditulinka píše:
Ano. :)

Takhle se vetsinou totiz chovaj lidi, kteri spolu randi pouze virtualne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.1.16 17:44
@kaja00 píše: :mrgreen: :mrgreen:

2× jsem to smazala, ale musela jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
10.1.16 17:44
@ditulinka píše:
Protoze ja jsem zatim jeste na skole, ale hlavne jsme na to spolu asi jeste prilis kratce.

A jak dlouho jste spolu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí