Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všem přeji krásný podvečer. ![]()
Jsem tady nová, protože mě nebaví zakládat témata na vinted.cz a poslouchat jen ironicky a rádoby vtipné odpovědi. Takže proto jsem se rozhodla zaregistrovat tady. ![]()
Teď k věci. Je mi jednadvacet let a mám o devět let staršího přítele. Přítel je poloprofesionální sportovec. Voláme si, píšeme si denně.
Teď během Vánoc mi ale připadalo, že se něco děje a že už to přítele nebaví. Chvíli jsem se snažila to přehlížet, ale pak už to nešlo. Psal hodně málo a hodně stručně, skoro mi nevolal… minulý týden jsem byla nemocná a on se zajímal jak mi je, asi šestkrát denně, ale pak už mi na něco ani neodepsal a jen napsal večer, že jde spát a ať ráno napíšu, jak mi je. Já byla naštvaná a samozřejmě jsem mu ráno nenapsala, protože jsem byla přesvědčená, že mě už nechce. Přítel se druhý den hned asi v deset ráno začal zajímat, proč jsem mu nenapsala a jako jestli už se s ním nebavím… Tak jsem mu napsala, že mám pocit, že to nebaví jeho, že už to není takové, že nepíše, nevolá skoro. On mi odepsal, že je v práci a pak napíše. Odepsal mi večer, ať nejsem už naštvaná a jak mi je. To jsem nevydržela a spustila na něj, že mě tohle nebaví, že ze mě dělá vola a ať mi na rovinu řekne, že už nechce a nebaví ho to. No, tenhle můj slovní průjem trval asi hodinu a pětkrát jsem mu řekla, že pokud už nechce, ať mi to řekne. Přítel psal, že ho to mrzí, že už mě to nebaví, že o mě má pořád zájem a chce mě, a že v tom žádná jiná holka není (ptala jsem se), ale že to má teď těžké. Že má nějaký problém, který si musí vyřešit a nikomu ho neřekl a neřekne, protože je to jeho problém.
Celé úterý jsem mu nenapsala a ani on mně. Ve středu jsem nevydržela, napsala jsem mu, on mi napsal, že čekal, že napíšu v úterý, ale že nevěděl, jestli mi může napsat sám… že chce, abych mu psala a že si po zápase zavoláme, že jsem jeho láska…
Ve čtvrtek si ten,,problém" vyřizoval, potom mi volal, byl hrozně smutnej a úplně hotovej, takže jsem usoudila, že jeho problém asi nebude výmluva jak jsem si myslela já. Nešel ani na trénink… nic. nedovedu představit, CO má za problém… a odmítá to říct. Jaký na to máte názor vy?
Příspěvek upraven 20.02.17 v 21:57
Jaký názor na to mám já?
že ti není 21, ale 15…ne tak dobře, max. 16.
@ditulinka Mas pristup jak mala holka. Jsem nastvana, tak nenapisi, kdyz na tom vas vztah stoji. Jak dlouho mate jeste v planu vztah na dalku? Proc nejde spolecne bydleni?
…že máš problém asi ty…Nech ho žít. Volejte si jak potřebujete a jak Vám to vyhovuje.
Buď mu důvěřuješ nebo pochybuješ.
@Kotatko03 píše:
Jaký názor na to mám já?![]()
že ti není 21, ale 15…ne tak dobře, max. 16.
Já souhlasím. Jsou věci, které jsem neřešila ani jako puberťačka. Jen to opravdu trápí…
Ze to nema cenu, pokud se nesestehujete? To jako takhle budete zit nezit dal? Problemu muze mit hromadu. Ale spis je problem tvoje vysilovani kvuli smskam. Vztah v smskach nema vyznam.
Nech ho žít, domluvte se, že si budete volat v tolik a tolik jednou denně a nepište si. Já, ač jsem ukecaná, si velice nerada píšu s kýmkoliv.
Každý vztah na dálku dostává záhul. Řešit důležité věci přes sms je špatné.
Jak často se vidíte? A máte nějaký plán na sestěhování?
@Cuddy píše:
@ditulinka Mas pristup jak mala holka. Jsem nastvana, tak nenapisi, kdyz na tom vas vztah stoji. Jak dlouho mate jeste v planu vztah na dalku? Proc nejde spolecne bydleni?
Protoze ja jsem zatim jeste na skole, ale hlavne jsme na to spolu asi jeste prilis kratce.
@ditulinka píše:
Ano.
Takhle se vetsinou totiz chovaj lidi, kteri spolu randi pouze virtualne.
@ditulinka píše:
Protoze ja jsem zatim jeste na skole, ale hlavne jsme na to spolu asi jeste prilis kratce.
A jak dlouho jste spolu?