Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To chce klid
, ještě, že s ním nebydlíte
to by ti teprve hráblo. Holt je mozkově rozbitej, třeba by pomohla reklamace.
![]()
ted nevím ,co je horší
když jde moje dítě ke tchýni,tak jí mám chuť narvat do igeliťáku a polít dezinfekcí…si asi nevybereš
ale nadpis mě rozesmál!
Mě to tak hrozný nepřijde
prostě někdo děti nemusí, byť to jsou vnoučata…
Nadpis plně vystihuje tvého tchána:-))). Když je takový tak bych se na něho vyprdla. Jediné co by mně mrzelo jsou děti, dědečka potřebují, takže škoda, že se chová jak magor.
Příspěvek upraven 11.11.11 v 10:21
Já si pořád říkám, že s takovou zůstane sám, protože tímhle svým životním přístupem si od sebe každého odežene! Já mám taky ráda pořádek a čisto, ale abych si neužila ani návštěvu, když k nám přijde a pořád hlídala a čuměla, jestli náhodou někomu nespadne drobek z chlebíčku nebo jestli někdo nepoťape stůl, to by mě fakt ani ve snu nenapadlo!!! Jenže tohle on dělá ![]()
Nemám ani chuť k němu chodit a mám takový vztek, že bych mu nejraději řekla, že když děti nemůžou k němu, tak on nebude chodit za nimi k nám domů!
Jenže to bych asi tímhle úplně rozhodila vztahy, tak fakt nevím, jak se teď k tomuhle jeho „debilnímu úkonu“ postavit ![]()
Soucitim s tebou. Muj tchan nedavno prisel z hospody a okolo pulnoci na me zacal rvat, ze si s manzelem treti dite rozhodne neporidime, protoze na to nemame a prece nechci jeho syna sedrit z kuze
. Tak jsem se zmohla na chabe, ze o tom si snad rozhodnu s manzelem a ne s nim a odkracela jsem…
Ja bych mu tam na navstevu just nakracela i s detma a do te restauracky pred tim taky
![]()
Naštěstí děti mají dvě babičky (mamka a tchýně) a dva dědečky (taťka a druhý tchýnin manžel) + tohodle dědka plesnivého ![]()
Mišela1 píše:
Nadpis plně vystihuje tvého tchána:-))). Když je takový tak bych se na něho vyprdla. Jediné co by mně mrzelo jsou děti, dědečka potřebují, takže škoda, že se chová jak magor.Příspěvek upraven 11.11.11 v 10:21
Taky mě napadlo, že by to bylá skvělá pomsta
Zaplatil by nejen za mě a za manžela, ale taky za mladšího prcka
Akorát by mi bylo líto mimča, že tam na nás bude čekat v autosedačce a koukat, jak se cpeme
No a taky nevím, jestli se tam náhodou nekouří ![]()
teredes píše:
Soucitim s tebou. Muj tchan nedavno prisel z hospody a okolo pulnoci na me zacal rvat, ze si s manzelem treti dite rozhodne neporidime, protoze na to nemame a prece nechci jeho syna sedrit z kuze![]()
. Tak jsem se zmohla na chabe, ze o tom si snad rozhodnu s manzelem a ne s nim a odkracela jsem…
Ja bych mu tam na navstevu just nakracela i s detma a do te restauracky pred tim taky![]()
Zakladatelko, jako bys psala o mě. Šedesát tisíc za sedačku není nijak závratná cena, jsou i dražší, na jednu stranu se tchánovi nedivím, má nově, nejspíš luxusně zařízený byt a je háklivý na jakékoliv smítko a drobek, možná ho chápu, protože jsem stejná. Nedivím se, nechce aby se mu něco zničilo. Taky mám raději čistý luxusní byt než děti, které opravdu ( zatím ) neplánujeme, jenom kvůli čurbesu, který po nich je.
A teď do mě, tradičně.
Baslerinda píše:
Zakladatelko, jako bys psala o mě. Šedesát tisíc za sedačku není nijak závratná cena, jsou i dražší, na jednu stranu se tchánovi nedivím, má nově, nejspíš luxusně zařízený byt a je háklivý na jakékoliv smítko a drobek, možná ho chápu, protože jsem stejná. Nedivím se, nechce aby se mu něco zničilo. Taky mám raději čistý luxusní byt než děti, které opravdu ( zatím ) neplánujeme, jenom kvůli čurbesu, který po nich je.
A teď do mě, tradičně.
Já tě naprosto chápu
Před dítětem jsem to měla úplně stejně a i teď když přijdou cizí - tak mám husí kůži, stačí, co udělá to jedno moje za bordel ![]()
Jinak moje mamka je totální uklízecí maniak, vnuka teda vidí moc ráda i u nich doma, ale vidím jak sebou cuká, když Darek špinavou rukou chňápne na skleněný stolek, na krb, naleštěnou linku atd…takže za ním lítá jak zběsilá a stále dokola jen napravuje „škody“
![]()
Asi to není typ, se kterým bych chěla dvojdomek, na druhou stranu si do svého bytu může zvát a nezvat koho uzná za vhodné, děti nevyjímaje.
Líbilo by se ti víc, kdyby s jejich návštěvou souhlasil, pak z nich šílel a byl na ně nepříjemný?
Pokud má averzi k dětem, tak je od něj v podstatě ohleduplné, že je nepozve, protože by si takovou návštěvu neužil nikdo ze zúčastněných.
A jestli netoužíš zakládat s takovým magorem družbu, stačí, když k němu pošleš muže samotného a bude po problému ![]()
Baslerinda píše:
A teď do mě, tradičně.
Zakladatelko, tchán se chce asi pochlubit! Takže bych ho asi vytrestala tím, že bych k němu nechodila a on se nebude mít komu chlubit. Buď vás bere jako rodinu nebo má smůlu. Vždycky bych se vymluvila, že nemám hlídání a pozvání tím pádem padne. A pokud on k vám chodí bez problémů, tak děti o dědečka nepřichází. Jestli je teda vůbec o co přijít, že ![]()
Ahoj holky. Musím psát anonymně, protože mě tady rodina, bohužel, zná
Nemá přátelé, je sobecký, tchýně se s ním rozvedla (nedivím se, já bych s ním nebyla ani minutu).

Můj tchán je totální magor! Má nově zařízený byt, v něm samé drahé věci (např. sedačka za 60 tisíc), žije sám. Je hrozný puntičkář, všechno má naleštěné, srovnané… je pořádkem prostě úplně posedlý, fakt není normální
Teď nás pozval k sobě na návštěvu, ať nám předvede tu svou „bytovou nádheru“. No a abychom náhodou nebrali děti, tak nás před tím pozval do restaurace na oběd. Jenže když mu manžel řekl, že přijdeme přímo k němu, protože nemáme hlídání, tak řekl, že to necháme na jindy
Je to fakt hňup - prostě nechce, ať tam k němu chodíme s dětmi (3 roky, 7 měsíců). Třeba by mu to tam mohlo to starší poťapat a miminko asi poblít nebo co
Holky, musela jsem to tady napsat, protože bych nejspíš asi bouchla!!!