Musím hlásit dětské lékařce IVF?

Anonymní
27.10.18 17:56

Musím hlásit dětské lékařce IVF?

Ahoj holky mám dotaz, nevíte prosím jak to je u IVF? Mám první dítě přirozeně a druhé čekám po IVF, musím to dětské doktorce hlásit? Jak jste to měly? Hlásily jste to třeba i v porodnici? Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7744
27.10.18 17:58

V porodnici se tuším ptali, jestli je to přirozené nebo po umělku, žádného jiného dr. to nezajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
27.10.18 18:04

Mám před porodem a v porodnici jsem to řekla sama ještě než se zeptali. Doktorům nikdy nelžu ani nic nezamlčuju. 8o Tak pokud se budou ptát, tak bys jim to měla říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.10.18 18:06

U porodu se na to ptají a nevím, jestli to pak nepisou do zprávy pro pediatra? On je snad nějaký problém říct to? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 18:11

Taky první přirozeně, druhé po umělém. V těhotenské průkazce jsem to měla, tak jsem to v porodnici řekla. Ale ve zprávě pro pediatra to nebylo ani ve zprávě pro gynekologa. Pediatr to neví a myslím, že mu do toho nic není. Při případném dalším těhotenstvím se domluvím s OG, ať to nedává ani do průkazky.
Anonym, nebo smazat. Nikdo o IVF neví.

• Citovat
  • Upravit
32913
27.10.18 18:16

Na otěhotnění se mě ptali na NT screeningu asi poprvé. Později už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
27.10.18 18:26

Co si pamatuju, tak se mě nikdo neptal, zda jsou děti počaté přirozeně nebo ne. Samo měl by to vědět gynekolog, protože s ním to člověk řeší, ale u porodu už je způsob početí bezpředmětný a řeší se jen jak přišlo mimčo na svět a kolikáté je, případně počet potratů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 18:33
@Anonymní píše:
Taky první přirozeně, druhé po umělém. V těhotenské průkazce jsem to měla, tak jsem to v porodnici řekla. Ale ve zprávě pro pediatra to nebylo ani ve zprávě pro gynekologa. Pediatr to neví a myslím, že mu do toho nic není. Při případném dalším těhotenstvím se domluvím s OG, ať to nedává ani do průkazky.
Anonym, nebo smazat. Nikdo o IVF neví.

U nás to taky nikdo neví, nechci ani aby se to někdo nějak dozvěděl, ptám se i proto jestli by se to pak dítě z karty nějak nedozvědělo. Nikdo nevíme co bude … :)

• Citovat
  • Upravit
1102
27.10.18 18:33

Ze jsem po ivf jsem mela napsano v teh.prukazce,
Ve zprave pro detskou z porodnice to bylo taky napsany..a ona se me zeptala, co ze je to í vé ef :-D
Kdyb to napsany nebylo, tak asi sama od sebe bych to nehlasila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 18:34

Holky moc Vám všem děkuji za reakce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
27.10.18 18:44
@Anonymní píše:
U nás to taky nikdo neví, nechci ani aby se to někdo nějak dozvěděl, ptám se i proto jestli by se to pak dítě z karty nějak nedozvědělo. Nikdo nevíme co bude … :)

Jako vážně?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 18:45

Tak u nas ale to, ze to nema v karte, nebylo z důvodu, ze by se to nemelo dite nikdy dovedet. Nicmene jak tady psal nekdo vyse, pediatra zajima jak dite prislo na svet, apgar, tomjak bylo pocato je pro nej naprosto zbytecna informace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 18:54

@Tunrida dr. je i naše známá, nechci aby se to dozvěděla ;) nikdo to neví a nechceme aby věděli ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 18:55
@Anonymní píše:
Tak u nas ale to, ze to nema v karte, nebylo z důvodu, ze by se to nemelo dite nikdy dovedet. Nicmene jak tady psal nekdo vyse, pediatra zajima jak dite prislo na svet, apgar, tomjak bylo pocato je pro nej naprosto zbytecna informace.

Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
27.10.18 19:40

V propousteci zprave z porodnice je ro napsano. Jednu si nechava maminka a druha se dava pediatrovi. Je tam ze je mimi z ivf, v kolikatem tt se narodilo, jak se narodilo (sc, prirozene), jestli jsou nutne leky, jake vysetreni miminko v porodnici prodelalo a jake musi dal prodelat. Anamneza matky a otce ( zkracena)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí