Jak obléct miminko na zimu?

4959
27.10.18 08:43

Dala bych body s dlouhym rukavem, polodupacky nebo teplacky, teplejsi overal, cepku, rukavky a do fusaku. Tad u nas je dneska fakt kosa. Kdyz bude zpocene, tak rozepnout fusak. Cepku i rukavky jen nejake tenke, kdyz bude v korbicce. Oblekala jsem tolik vrstev, co jsem mela ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
71
27.10.18 08:50

Ahoj, já jsem na podzim dávala chlupatkovou kombinézu, která kryla ručičky i nožičky a měla i kapuci, pod ni tenčí čepičku a to, co malá nosila doma. Podle venkovní teploty jsem dávala lehčí nebo teplejší fusak a když byla vážně zima, nahoru ještě deku. Protože malá v kočárku spala, zpravidla jen tam, dávala jsem ji do fusaku nahřátý pohankový polštářek. Trpěla na bolesti bříška a jako vedlejší efekt ji zahříval i dvě hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.10.18 08:54

Overal nebo body s kalhotama a do kombinézy, v kočárku deka. U nás ale nemrzne. Fusak dávám až fakt v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
27.10.18 09:18

Ja 11 mesicni davam body s dlouhym, puncochy, teplou mikcu ke krku, a kombinezu. Teplejsi nebo slabsi, podle toho jestli je rano nebo uz odpolko :) mam uz i fusak, ne extra teply, ale uz v nem sedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
27.10.18 10:28

@Ronniszka super napad s tím nahrovacim polštářkem! Diky za nej!
Jinak já teda nabaluji a dle potřeby pak treba sundavam. 5 měsíčnímu, body s dlouhým. Rukavem, přes to triko s krátkým. Punčochy přes to teplaky, mikinu, bundu, čepici a hura do fusaku. Pripadne rukavice kdyz je fakt chladněji nebo spi, jinak si hraje tak je potřebuje ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.10.18 10:41
@kamilka33 píše:
@Ronniszka super napad s tím nahrovacim polštářkem! Diky za nej!
Jinak já teda nabaluji a dle potřeby pak treba sundavam. 5 měsíčnímu, body s dlouhým. Rukavem, přes to triko s krátkým. Punčochy přes to teplaky, mikinu, bundu, čepici a hura do fusaku. Pripadne rukavice kdyz je fakt chladněji nebo spi, jinak si hraje tak je potřebuje ????

Koukám, že moje děti měly asi umřít zimou. Takhle oblečené nejsou ani v mrazech. Myslela jsem, že dítěti se obléká o vrstvu víc, než má dospělý, to by mě zajímalo, co máš teda na sobě ty 8o jako nic ve zlém, jenom jsem v šoku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.10.18 11:48

Můžete mi ukázat,prosim,jaky fusak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.18 12:26

Body s kratkym rukavem, teplaky, mikina, teple ponozky, cepice, sala, do fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
27.10.18 13:46
@radkka píše:
Koukám, že moje děti měly asi umřít zimou. Takhle oblečené nejsou ani v mrazech. Myslela jsem, že dítěti se obléká o vrstvu víc, než má dospělý, to by mě zajímalo, co máš teda na sobě ty 8o jako nic ve zlém, jenom jsem v šoku :kytka:

Jo já sem zmrzlik, mam stejne vrstev, krom puncoch . Ty vytahnu až v mrazech :-D narodil se mi do 30, porad tropy, tak si pomalu zvyka na novy klima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.10.18 07:50
@kamilka33 píše:
Jo já sem zmrzlik, mam stejne vrstev, krom puncoch . Ty vytahnu až v mrazech :-D narodil se mi do 30, porad tropy, tak si pomalu zvyka na novy klima.

Aha, tak to jo. No já jsem taky zmrzlík, ale teda evidentně ne až tak. Nebo možná mám teplejší oblečení… a na to vsázím i u dětí, pod pořádnou kombinézu není potřeba nic, než body s kalhotama nebo obyč overal, v mikině by se mi to tam uvařilo. To jsem si vyzkoušela, než jsem se naučila, jak je oblékat, párkrát chudinky děti prošly varem :oops: Ale nedavno jsem si přečetla, jak někdo dítěti letos v srpnu v těch tropech dával i doma čepici… takže já nevycházím z údivu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí