Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlapa, co brečí (manipulace v mužském hávu), vyhodit, stejně jako ženskou, co vydírá (manipulace v ženském hávu). Ve vztazích je třeba dodržovat určité hranice, vztah musí být něco krásného, jinak ho ukončit a začít nový. Žijeme jen jednou, tak ten jediný život musíme prožít krásně! Minimálně 90% z těch, co tu začnou nějaké vlákno, by udělalo nejlépe, kdyby začali nový vztah a pořádně, místo lepení těch stávajících.
Asi si vybíráš špatný typ chlapů… ![]()
Jinak být tebou se vykašlu na myšlenku toho, že chlapa nějakým naznačováním přiměješ k určitému druhu chování, aby něco dělal sám od sebe. Z mé zkušenosti mohu říct, že to nefunguje. A kdybych tohle pochopila dříve, ušetřila bych si ve vztahu spoustu kyselosti.
Já jsem kolikrát měla pocit, že „naznačuju přeci dost“, tak by chlap mohl pochopit, co chci. A pak jsem zjistila, že chlap si nějakých náznaků absolutně nevšiml a celou dobu, co já v sobě dusila zášť, že něco nefunguje, on si myslel, že je všechno v cajku.
Chlapi tohle „ženské naznačování“ většinou nepochopí. Největší službu, co pro chlapa a pro váš vztah můžeš udělat je to, že mu řekneš co chceš. Aby tě nemusel luštit jak křížovku.
A nebo si najdi jiného, který ty věci, co chceš, bude skutečně dělat sám od sebe a ne proto, žes mu musela půl roku naznačovat ![]()
@Zoess píše: Více
Proč by to dělal? Má tě na háku. Stačí mu jen uronit slzičku. Prober se.
Ahoj, hele asi tak za mě
ne každý chlap to má v sobě tohle dělat, nevim asi bych si s ním sedla v klidu někde v soukromí a řekla bych mu, že bych si přála, aby mi projevil trochu tu lásku i jinak. Zeptala bych se ho proč to nedělá a jestli tě má opravdu rád, protože máš občas pocit, že o něco přicházíš. Přece jen i když to nedělá, musí z něj cítit jestli tě rád má nebo ne, pokud to tam necítíš tak je jasno, pokud cítíš že tě má rád, ale nedělá tyhle věci je třeba si o tom normálně promluvit za mě
říct mu že by sis to přála a pokud s tím má nějaký způsobem problém tak jste v tom společně, nejde o to že by jsi naznačovala a chodila okolo horké kaše, ale navrhnout z tvé strany výlet a klidně mu i říct, prostě je řada na tobě tak mě nezklame, ale formou srandy aby se neurazil. Koukám na to z jiného pohledu a pokud se máte rádi podle mě blbost si hned hledat někoho jiného. Ale to je pouze můj názor ![]()
@fitness26 píše: Více
Ty jsi takový ten moderní typ, co se bude chodit bavit do společnosti s přáteli a pozorný na ženu bude, když mu slíbí anální sex? No já ti hele nevím, jestli zrovna tohle je základem poradního vztahu
![]()