Muž střelec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5453
15.6.11 07:32

Ahoj,já taky vyměnila štíra za střelce :lol: :lol: .Ted jsem zrovna asi před 2 dny přemýšlela nad jeho povahou :think: :think: .Tak u nás je to tak,že když se rozhodne,tak to tak bude a vlak přez to nejede a mě jako beranovi to hrozně vadí.a navíc mi přijde,že nedává vůbec najevo(po)city a emoce a to mi taky vadí.zrovna včera jsme o tom diskutovali(teda spíš já) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
15.6.11 08:28

ten muj je na tom s temi pocity a emocemi stejne,ale ja jsem taky takova,ano je fakt ze nekdy me to stve,ale za ty roky jsem se naucila poznat co citi bez toho aby musel neco rikat a zvykla jsem si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
15.6.11 08:35

Tak snad si taky zvyknu :-D .no nic jiného my ani nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
15.6.11 08:42

hmm to je fakt ale mozna se jeste trochu vytvaruje a prizpusobi, ja mam strelce vyrazne starsiho nez jsem ja a to vis staryho psa novym kouskum nenaucis. Povedlo se mi ho trochu usmernit a dala jsem mu dost argumentu aby nektere veci prehodnotil coz povazuji za uspech ale chce to najit na nej tu zpravnou paku. tak hodne stesti holky se strelcema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.6.11 14:05

Taky mám doma třelce :roll: A přesně jak píše Kamikaa - neumí dát najevo svý city a emoce.Dost mi to vadilo,ale už jem si nějak zvykla,když nemá tu potřebu :nevim: Je tvrdohlavej,paličatej a umíněnej :cert: A přesně,jak si vezme něco do hlavy,tak přes to nejede vlak.Ale i tak ho mám ráda :srdce: i když naučit se s ním žít je opravdu pro hodně silný nervy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
15.6.11 17:38

Tak já nemám doma sice velkýho chlapa - střelce, ale syna střelce a já sama jsem střelec a s tím vlakem a tvrdohlavostí máte naprostou pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
15.6.11 19:02

8-o a jéje.. no tak díky holky… já jsem ho totiž nechcíc naštvala a jaksi mi to dává dost najevo… přesněji nemluví semnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.6.11 17:09

Mofiz,můj když je uraženej,tak vydrží nemluvit dost dlouho a trucujetřeba týden :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
16.6.11 17:20

tý jo to čumím to náš táta nemluvit nevydrží.. spíš je to tak že nás všechny seřve a pak se hrozně diví že je dusno…
všechno milionkrát okecává až by mu člověk tu pusu nejradši zalepil, protože když to mám poslouchat po 50tý tak to se fakt nedá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.6.11 18:12

Můj taky vydrží nemluvit hooodně dlouho,a vůbec nekřičí.Za celé 4 roky nekřičel ani jednou :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.6.11 18:15

Tak to zas můj někdy křičí.A ještě jsem si vzpomněla,že je hrozně urážlivej,ale jako až tak,že se někdy musím smát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
16.6.11 22:19

holky děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.20 19:56

Ahoj holky, má nebo měl tu někdo doma střelce? Poznala jsem před pár měsíci jednoho, když pomineme znamení zvěrokruhu.. je takový zvláštní, pro mě záhada.
Ne že by byl vyloženě chladný, ale velice si cení svojí svobody a citově chladný je. Nemá rád výlevy emocí, což je pro mě jako pro ženu občas zatraceně těžké. :lol: Potřebovala bych od něj alespoň nějakej slovní ujištění, cokoli, ale samozřejmě nechci být hysterka, tak to nechávám být. Jsem horká hlava a tak mi nějaká ta zkouška trpělivosti neuškodí.
Co se postele týče, je to totální paráda, i když jde o bouřlivější sex tak dokáže být tak strašně něžný, hladí mě atd.. no prostě si říkám, že kdyby mu šlo jen o sex, prostě by si užil a nezabýval se zbytečnými doteky.
Jak už jsem psala, má rád svoji volnost, má spoustu zájmů, práce atd. Když jsem se pokoušela na něj trochu zatlačit co se emocí týče, stáhl se a řekl, že na řešení těhle věcí nemá čas a že to ani neumí. Je nám spolu dobře, tak co řeším. :think:
Jinak když jsme spolu normálně, tak je pozorný, vezme tašku s nákupem, dělá večeře, vymýšlí program a tak dále, snaží se abych se cítila dobře.
Randíme pár měsíců. Měl jeden dlouholetý vztah, a co vím, tak se v tom vztahu choval stejně, hodně mu záleželo na tom, aby měl prostor pro to své a necítil se svázaný.
Měl, nebo má někdo takového muže? Jak k němu přistupovat, aby si nemyel, že mi na něm nezáleží ale aby věděl, že když si pojede to svoje, já jsem pořád tu a mám ho ráda, jaký je? je pro mě oříšek :lol: nechci ho vyplašit. Je jedno zda střelce nebo vodnáře :) hezký večer :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9023
21.6.20 20:31

Mám, manželé 11 let, spolu 13 let
máme 2 dcery které pomazlí, i se mnou není problém, pomačkat, říct miluju Tě není problém, bývá první, kdo to řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.6.20 20:48

Manžel je střelec a v některých věcech je stejný. Na začátku tedy neměl problém city projevit a lásku mi vyznat, ale časem těch doteků, objetí a mazlení prostě ubývá. Zrovna tenhle týden jsme o tom mluvili, ujistil mě, že je prostě takový. Na druhou stranu vím, že se na něj můžu ve všem spolehnout, stará se skvěle o naše děti. Žije částečně i svou prací, někdy možná víc, než se mi líbí. Ale je prostě takový a já ho nezměním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová