Muž střelec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3542
14.6.11 20:08

muž střelec

Jaký je střelec v partnerském vztahu? Je sobecký? Odpustí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
315
14.6.11 20:13

Muj je sobecky tak primerene zdrave o nic vic nez ja,ale da se to v nem potlacit, ja jsem lvice a umim s lidmi manipulovat to se muze hodit. :mrgreen:
Jinak odpoustet dokaze vidim to na lidech kolem a znamych nebo treba i rodine,mockrat mu ublizili a on jim odpustil,ale nikdy nezapomel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
14.6.11 20:16

evik178 a když se rozhodne dá se s ním hnout nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.6.11 20:23

kdyz se rozhodne tak to uz musi byt fakt dobrej argument aby sve rozhodnuti prehodnotil,ale v globale se to rict neda,kazdy strelec neni stejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
14.6.11 20:25

evik178 no to jsi mi moc nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.6.11 20:28

ja to nemuzu globalizovat, mam sice doma strelce ale nevim jaci jsou ti ostatni strelci,treba strejcek taky strelec byl hroznej kret.n :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
14.6.11 20:28

evik178 no to je mi jasné.. já jsem to chtěla vědět obecně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.6.11 20:29

Nevim jakou odpoved sis predstavovala,muzes mi to napsat a ja ti presne takovou dam,to bys byla spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
14.6.11 20:30

evik178 né.. nic se neděje.. já mám zkušenost leda s užárleným štírem.. takže tady nemám představu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.6.11 20:37

na vazne, mam strelce je to dobrej chlap je rovnej a cestnej,hodne zasadovej, uprimnej ke vsem a vzdy coz neni vzdy k uzitku, sveraznej ma svuj nazor na vec a vetsinou pres to nejede vlak,ale da se trosku vyformvat a stoji to za pokus.Ja jsem take ohnive znameni tak to mame obcas doma veselo protoze i ja si chci za kazdou cenu prosadit svou.
Taky obcas potrebuje trochu popostrcit nekdy je dost nerozhodnej a taky trochu nezodpovednej ale jen co se tyce jeho vlastni osoby treba zdravi a tak.co se tyce ostatnich je moc starostlivej moc to nejde dohromady ale je takovej, a hlavne neni linej.

Příspěvek upraven 14.06.11 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.6.11 20:39

a zarlivej podle mne neni, spis si dela starosti, zarlivou scenu jsem s nim jeste nezazila,neni podeziravej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.6.11 20:45

ahoj, opravdu věříš tomu, že jedna dvanáctina všech chlapů na týhle planetě má uplně stejný povahový vlastnosti? :zed:

jinak k dotazu - můj střelec je sobecký jen trochu (něco ve smyslu každej jsme v něčem trochu sobec), odpustil i neodpustitelné a hnout s ním můžu kdykoliv :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
14.6.11 21:02

ppetra.. ne nejsem naivní.. ale chtěla jsem vědět jaký je… alespon trochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
14.6.11 21:17

já mám střelce tátu a sama jsem střelec a jsme povahově hodně podobný, střelci (teda my :mrgreen: ) sobečtí nejsme, ale když si o něčem myslíme že tak to je, tak přes to vlak nejede, nebo jen po pádných argumentech.. jinak jsme rádi „vedoucí zájezdu“ do ničeho si moc nedáme mluvit..
někdy si tu kterou věc prostě musíme okecat (rozuměj brblat) i když uznáme pravdu druhého..
nevím jestli jsem pomohla ale takhle je to s náma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
15.6.11 00:12

Tak můj bývalý manžel i současný jsou oba ve znamení střelce a dokonce mají stejný den narození :lol: …a přesto se jedná o dvě naprosto odlišné typy. Bývalý sobec byl a je, není ochotný podřídit dceři naprosto nic,miluje své pohodlí a ke všemu je hrozný narcis.Současný se vždy snaží vyjít každému maximálně vstříc (někdy až moc :oops: ), i pro moji dceru by se rozkrájel,ačkoliv není jeho a nezasvěcení to nemají šanci poznat :wink: .Za více než pět let,co jsme spolu se prostě jako sobec nikdy neprojevil, a kdybych nezažila, nevěřím,že takoví chlapi existujou.Zvlášť po první zkušenosti.. Takže ne vždy je znamení vodítko k pravé povaze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová