Muž střelec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2160
21.6.20 20:49

Jsem střelec. Mám rád svoji volnost, prostor pro svoje koníčky. Mám velice rád svoji rodinu, svoje kamarády, kdyby bylo potřeba, tak bych za ně i dýchal, ale proboha živýho nechtějte po mě, abych to dával najevo, pak všechno popřu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.20 23:27

Mam manzela strelce, neni na zadne miliskovani, projevy lasky, miluju te rekne cca 3× do roka? Ale lasku dokazuje svymi ciny. Nesmim mu do niceho kecat jinak si to stejne udela za mymi zady. Moc sam od sebe nemluvi, ma rad svuj klid, konicky. Ale vzdy dodrzi co slibi. Souziti z pocatku kdy byla ta zamilovanost bylo fajn a ze dne na den jako socha, ale ted zpetne bych ho zalaskovaneho nechtela. Jinak postel take bomba :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.20 06:03

Moc všem díky :hug: tak to budu brát tak, jak to je. Že je už takový :lol: Jen nevím, kolik prostoru mu dávat, aby si nemyslel že ho uháním, ale zároveň aby si nemyslel, že jsem ztratila zájem :jazyk: achjo je to s ním těžký :lol: @fera21 poradíš? :kytka: co bys udělal, kdybych ti prostě nenapsala a čekala, až se ozveš první? On se první ozývá, to ano, ale ne tak často jak já bych si představovala :lol: je ubíjející snažit se mu nepsat každou kravinu :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová