Může to být těhotenství?

14376
18.1.19 14:45

Brala si antikoncepci, spíš máš rozházené hormony a proti nemáš MS. Těhotenství bych asi vyloučila, když máš testy negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
18.1.19 14:46

Příčinou, že není menstruace nejspíš bude vysazení antikoncepce. Málokteré tělo po vysazení začne hned fungovat jako hodinky. Ty pohyby můžou být „zaražený prdy“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.1.19 14:48

@Aduš8 poslední dobou jsem tak trošku toho měla moc starost o tchyni babička mi umřela takže já od léta to brala spíš tak jak jsem si vzpomněla že si mám vzít takže se stalo třeba i to že týden jsem zapomněla potom jsem si vzala cca4× zase zapomněla :zed: takže asi tak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.1.19 14:48

@Popokatepetla peřím furt a normál někdy až nezvykle moc na mě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
18.1.19 14:50

Rozhozene dikyy vysazeni prasku.citis nejaky pohyb :D tyjo napadaji me prdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.1.19 14:55
@MonikaVr píše:
@Popokatepetla peřím furt a normál někdy až nezvykle moc na mě :think:

No vidíš, když víc… Tak se ti i víc hýbou střeva. Vypadá to, že přemýšlíš nad tím, jestli nemohl doktor těhotenství prehlidnout, že bys byla těhotná celou dobu a tím pádem už byl i čas na pohyby. Ale to nebude ono. Asi to máš vážně rozhozeny z nepravidelnýho brání a velkým stresem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.1.19 14:58

@migmina úplně ne jako že pohyby ale tak nějak podobně jak když má někdo sracku a total mu Bubla ve střevech atd. tak nějak něco na ten způsob a občas jak kdyby tam něco puklo a ten mírný tlak já cítím přesně uprostřed podbřiška. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.1.19 14:59

@Kamkam určitě neuvažují nad tím že bych byla těhotná a proto ty pohyby to ne až tak blbá nejsem a jedno dítě už mám za sebou takže přece jen něco vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.1.19 15:06

@MonikaVr :mrgreen: jeee, to jsem nemyslela, že bys byla blbá…ale při představě, že 3 měsíce nekrvacim, prášky beru všelijak, by me taková myšlenka asi občas napadla.. Trochu to tak vyznělo a hlavně bys nevěřila, kolikrát se tu takový dotaz objevuje. A to jde o situace, kdy holky mají už x-tou menstruaci, ale „zamotala se jim hlava a před x měsícema si vzala prášek o 5 hodin později“… To jsem trochu přehnala, ale někdy k tomu ty dotazy nemají daleko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.1.19 15:16

@Kamkam jasný no ale ty bolesti jsou celkem jiné než při menstruaci mám problém si i dosednout na židli jak mě tam jak kdyby bodne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.1.19 16:19

Klidopido to muze byt ovulace. Ovulacni testy jsi zkousela? Jinak mne po vysazeni Ha dorazila menstruace az nějak po 60 dnech, tož tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.1.19 18:42

@Tichošlápek zkoušela jsem pouze těhotenské testy ovulační ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
18.1.19 21:04

Pozivni ovu test

Pozivni ovu test
Preji hezky patecni vecer mohu Vas poprosit o radu…Jedno ditko uz mam prislo necekane a dnes 8 leta jednickarka s vyznamenanim…to uz je doba proto se ptam…co znamena pozitivni ovulacni test a uzavreny cipek…
Jsem jiz po uvulaci 3-4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.1.19 21:06

@MonikaVr no je možný… když do teď nemáš menstruaci, že máš vysokou sliznici, hodně prokrvenou delohu a to je to dole pak hodně citlivý… Bolavy… :think: (Třeba jsem jednou blbě kejchla asi ve třetím měsíci a děloha mě zabolela, až jsem fakt zakňourala. Řekla jsem, že mě zabolela, kamarádka se ptala, jestli to mám zrovna. Říkala jsem, že ne, a ona prej: tak to brzo dostaneš. Takový dvě zkušenosti v jednom, ode mě i od kamarádky. Btw. Nevěděla, že jsem těhotná :D jen aby si někdo nemyslel, že byla nějaká škodolibá.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.1.19 21:08

@Katy1910 jak máš zjištěnou tu ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie