Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Brala si antikoncepci, spíš máš rozházené hormony a proti nemáš MS. Těhotenství bych asi vyloučila, když máš testy negativní.
Příčinou, že není menstruace nejspíš bude vysazení antikoncepce. Málokteré tělo po vysazení začne hned fungovat jako hodinky. Ty pohyby můžou být „zaražený prdy“ ![]()
@Aduš8 poslední dobou jsem tak trošku toho měla moc starost o tchyni babička mi umřela takže já od léta to brala spíš tak jak jsem si vzpomněla že si mám vzít takže se stalo třeba i to že týden jsem zapomněla potom jsem si vzala cca4× zase zapomněla
takže asi tak ![]()
@Popokatepetla peřím furt a normál někdy až nezvykle moc na mě ![]()
Rozhozene dikyy vysazeni prasku.citis nejaky pohyb
tyjo napadaji me prdy ![]()
@MonikaVr píše:
@Popokatepetla peřím furt a normál někdy až nezvykle moc na mě
No vidíš, když víc… Tak se ti i víc hýbou střeva. Vypadá to, že přemýšlíš nad tím, jestli nemohl doktor těhotenství prehlidnout, že bys byla těhotná celou dobu a tím pádem už byl i čas na pohyby. Ale to nebude ono. Asi to máš vážně rozhozeny z nepravidelnýho brání a velkým stresem.
@migmina úplně ne jako že pohyby ale tak nějak podobně jak když má někdo sracku a total mu Bubla ve střevech atd. tak nějak něco na ten způsob a občas jak kdyby tam něco puklo a ten mírný tlak já cítím přesně uprostřed podbřiška.
![]()
@Kamkam určitě neuvažují nad tím že bych byla těhotná a proto ty pohyby to ne až tak blbá nejsem a jedno dítě už mám za sebou takže přece jen něco vím
@MonikaVr
jeee, to jsem nemyslela, že bys byla blbá…ale při představě, že 3 měsíce nekrvacim, prášky beru všelijak, by me taková myšlenka asi občas napadla.. Trochu to tak vyznělo a hlavně bys nevěřila, kolikrát se tu takový dotaz objevuje. A to jde o situace, kdy holky mají už x-tou menstruaci, ale „zamotala se jim hlava a před x měsícema si vzala prášek o 5 hodin později“… To jsem trochu přehnala, ale někdy k tomu ty dotazy nemají daleko. ![]()
@Kamkam jasný no ale ty bolesti jsou celkem jiné než při menstruaci mám problém si i dosednout na židli jak mě tam jak kdyby bodne ![]()
Klidopido to muze byt ovulace. Ovulacni testy jsi zkousela? Jinak mne po vysazeni Ha dorazila menstruace az nějak po 60 dnech, tož tak
@Tichošlápek zkoušela jsem pouze těhotenské testy ovulační ne
Pozivni ovu test
Preji hezky patecni vecer mohu Vas poprosit o radu…Jedno ditko uz mam prislo necekane a dnes 8 leta jednickarka s vyznamenanim…to uz je doba proto se ptam…co znamena pozitivni ovulacni test a uzavreny cipek…
Jsem jiz po uvulaci 3-4 dny
@MonikaVr no je možný… když do teď nemáš menstruaci, že máš vysokou sliznici, hodně prokrvenou delohu a to je to dole pak hodně citlivý… Bolavy…
(Třeba jsem jednou blbě kejchla asi ve třetím měsíci a děloha mě zabolela, až jsem fakt zakňourala. Řekla jsem, že mě zabolela, kamarádka se ptala, jestli to mám zrovna. Říkala jsem, že ne, a ona prej: tak to brzo dostaneš. Takový dvě zkušenosti v jednom, ode mě i od kamarádky. Btw. Nevěděla, že jsem těhotná
jen aby si někdo nemyslel, že byla nějaká škodolibá.)