Může to být těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
23.1.19 12:25

@Kamkam Ahoj 😀 chtěla bych se tě zeptat … s přítelem jsme měli 28.12 nechráněný sex a pustil to do mě, teď mám už 7 den spozdenou ms ale když jsem si dělala v neděli test ( mamatest 10 ) tak mi vyšel negativni , je možný že jsem těhu ale na testu se to ukáže až později :? Děkuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.1.19 12:30

Ahoj 😀 chtěla bych se zeptat … s přítelem jsme měli 28.12 nechráněný sex a pustil to do mě, teď mám už 7 den spozdenou ms ale když jsem si dělala v neděli test ( mamatest 10 ) tak mi vyšel negativni , je možný že jsem těhu ale na testu se to ukáže až později  Děkuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
23.1.19 12:36
@Kučina píše:  Ahoj 😀 chtěla bych se zeptat … s přítelem jsme měli 28.12 nechráněný sex a pustil to do mě, teď mám už 7 den spozdenou ms ale když jsem si dělala v neděli test ( mamatest 10 ) tak mi vyšel negativni , je možný že jsem těhu ale na testu se to ukáže až později  Děkuji za odpověď :mavam:

Ahoj, možný to je, ale spíš si myslím že když bys byla těhotná, že by se ti na testu už něco ukázalo. Pokud MS nepřijde ani třeba za další dva dny zkus test znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.1.19 12:40

@lenty No právě jsem někde četla že test může být pozitivní až po 14 dnech po vynechané ms , ale děkuji ti za odpověď zkusím si udělat test později :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.2.25 10:04

Ahoj holky, chtěla bych poprosit o radu, už jsem celkem zoufalá. Dnes je to 9 dní po vynechání M/S v sobotu jsem si udělala test, a byl tam duch ( doložím fotku ) a dnes tudíž v pondělí ráno jsem si udělala další a je negativní.
Mohu i přes to být těhotná? Nebo jaký na to máte názor? Prosím 🙈 mam nějakou naději? Jinak příznaky cca 14 dni nevolnost od žaludku, občas bolest hlavy a bolest v zádech. Občasné píchnutí a tlak v pravé části břicha ( ne v podbřišku ).
Dekuji za veškeré info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
3.2.25 10:08

@Kučina vždy testuj stejným testem protoze má kazdy jinou citlivost a jinak barviva… rano bych udelala znovu ten mama test a uvidis kdyz čárka nebude těhotná nejsi 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.2.25 10:13

@Anikaa02 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie