Když je muž vzdělanější než žena

Anonymní
30.10.18 20:58

Muz vzdelanejsi nez zena

Muz je primarem v mensi nemocnici. Ja obycejni zdravotna sestra, ted jsem tehotna a cekame treti dite.
Pada na mne zarlivost z toho, ze je vic sikovny, vzdelany, vydela vic nez ja, ma vetsi rozhled,… proste mu zavidim :?

Jak to mate vy? Stydim se za tyto myslenky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1237
30.10.18 21:00

Hormony :lol: :lol: :lol: . Nelbni :* .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15439
30.10.18 21:03
@Anonymní píše:
Muz je primarem v mensi nemocnici. Ja obycejni zdravotna sestra, ted jsem tehotna a cekame treti dite.
Pada na mne zarlivost z toho, ze je vic sikovny, vzdelany, vydela vic nez ja, ma vetsi rozhled,… proste mu zavidim :?Jak to mate vy? Stydim se za tyto myslenky.

Na zdravotní sestře není nic obyčejného :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9512
30.10.18 21:05

A to Tě chytlo až při třetím dítěti,jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
30.10.18 21:06

A co je špatně? Zdá se, že tě má rád, když máte už třetí dítě, ty jeho nejspíš taky, tak co řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.18 21:08

Mam doktorat a muz stredni skolu (ted si dodelava teprve bakalare). :lol: :mrgreen: Ale nikdy jsme to nevnimali jako problem (zato nekteri v rodine ano), je to jen o pili a podminkach toho ktereho cloveka, mne treba muj muz pride chytrejsi. :mrgreen:
Neres to, ty jsi zase treba sikovnejsi na jine veci. :palec: :kytka:
Anonym, nechci mit vzdelani spojene s nickem. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7188
30.10.18 21:12
@ivašot. píše:
Na zdravotní sestře není nic obyčejného :kytka:

Hezky napsano, myslim si totez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
30.10.18 21:23
@Anonymní píše:
Pada na mne zarlivost z toho, ze je vic sikovny, vzdelany, vydela vic nez ja, ma vetsi rozhled,… proste mu zavidim :?Jak to mate vy? Stydim se za tyto myslenky.

Tak ho tluč do hlavy, každým otřesem pojde pár mozkových buněk :lol: jinak nevím, co poradit. Nechceš se dát na třeba na vyšívání, abys vyplnila volný čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
30.10.18 21:29
@Anonymní píše:

Nechápu jak někdo může být s obyčejnou sestřičkou  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
30.10.18 21:30
@TrueIsFalse píše:
Nechápu jak někdo může být s obyčejnou sestřičkou :nevim:
áá pan doktor, tebe jsem tu čekala :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
30.10.18 21:42

Tak vždycky si můžete dodělat nejakou specializaci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.18 22:28

Holka klid :) jsem sestra, manžel je doktor. Ve svém okolí mám opravdu hodně takových páru. I primář sestra. . .užívej si těhotenství a vůbec není důvod přemýšlet o nějakých hloupostech :) je to přeci pochopitelné, že když jsme všichni porad v práci, seznámíme se tam ;)

• Citovat
  • Upravit
26583
31.10.18 01:53
@TrueIsFalse píše:
Nechápu jak někdo může být s obyčejnou sestřičkou :nevim:

Ani s nejakym obycejnych doktorem, jsou to jen magistri medicinskych ved, pche.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
31.10.18 01:55
@Jar Jar píše:
A co je špatně? Zdá se, že tě má rád, když máte už třetí dítě, ty jeho nejspíš taky, tak co řešíš?

Jak zenska otehotni, deji se s ni obcas divne veci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
31.10.18 05:05
@Anonymní píše:

To se v životě často stává. Špatně jste si vybrala. Jak jste jen mohla jeho nežádoucí vlastnosti včas nepoznat! Velké a kruté poučení pro příště. A nedej bože, že i některé z dětí budou ve schopnostech a životní kariéře po něm!
Doporučuji jediné řešení, a to hned. Rozvod. Pro nesnesitelný odpor. A děti mu nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí