Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Muz je primarem v mensi nemocnici. Ja obycejni zdravotna sestra, ted jsem tehotna a cekame treti dite.
Pada na mne zarlivost z toho, ze je vic sikovny, vzdelany, vydela vic nez ja, ma vetsi rozhled,… proste mu zavidimJak to mate vy? Stydim se za tyto myslenky.
Na zdravotní sestře není nic obyčejného ![]()
A co je špatně? Zdá se, že tě má rád, když máte už třetí dítě, ty jeho nejspíš taky, tak co řešíš?
Mam doktorat a muz stredni skolu (ted si dodelava teprve bakalare).
Ale nikdy jsme to nevnimali jako problem (zato nekteri v rodine ano), je to jen o pili a podminkach toho ktereho cloveka, mne treba muj muz pride chytrejsi. ![]()
Neres to, ty jsi zase treba sikovnejsi na jine veci.
![]()
Anonym, nechci mit vzdelani spojene s nickem. ![]()
@ivašot. píše:
Na zdravotní sestře není nic obyčejného
Hezky napsano, myslim si totez.
@Anonymní píše:
Muz je primarem v mensi nemocnici. Ja obycejni zdravotna sestra, ted jsem tehotna a cekame treti dite.
Pada na mne zarlivost z toho, ze je vic sikovny, vzdelany, vydela vic nez ja, ma vetsi rozhled,… proste mu zavidimJak to mate vy? Stydim se za tyto myslenky.
Tak ho tluč do hlavy, každým otřesem pojde pár mozkových buněk
jinak nevím, co poradit. Nechceš se dát na třeba na vyšívání, abys vyplnila volný čas?
@Anonymní píše:
Nechápu jak někdo může být s obyčejnou sestřičkou ![]()
@TrueIsFalse píše:áá pan doktor, tebe jsem tu čekala
Nechápu jak někdo může být s obyčejnou sestřičkou
Holka klid
jsem sestra, manžel je doktor. Ve svém okolí mám opravdu hodně takových páru. I primář sestra. . .užívej si těhotenství a vůbec není důvod přemýšlet o nějakých hloupostech
je to přeci pochopitelné, že když jsme všichni porad v práci, seznámíme se tam ![]()
@TrueIsFalse píše:
Nechápu jak někdo může být s obyčejnou sestřičkou
Ani s nejakym obycejnych doktorem, jsou to jen magistri medicinskych ved, pche.. ![]()
@Jar Jar píše:
A co je špatně? Zdá se, že tě má rád, když máte už třetí dítě, ty jeho nejspíš taky, tak co řešíš?
Jak zenska otehotni, deji se s ni obcas divne veci ![]()
@Anonymní píše:
To se v životě často stává. Špatně jste si vybrala. Jak jste jen mohla jeho nežádoucí vlastnosti včas nepoznat! Velké a kruté poučení pro příště. A nedej bože, že i některé z dětí budou ve schopnostech a životní kariéře po něm!
Doporučuji jediné řešení, a to hned. Rozvod. Pro nesnesitelný odpor. A děti mu nechat.
Pada na mne zarlivost z toho, ze je vic sikovny, vzdelany, vydela vic nez ja, ma vetsi rozhled,… proste mu zavidim
Jak to mate vy? Stydim se za tyto myslenky.