Může být vůbec ovulace?

463
5.10.19 19:17

Může být vůbec ovulace?

Ahoj holky, v pátek měl folikul 20mm, takže mi doktorka píchla ovivtrelle vcera v 7. Minulý cyklus jsem to měla stejně a ovulaci jsem cítila v sobotu dopoledne, dnes vůbec nic :(. Jinak ovulace by měla zrovna probíhat z pravého vaječníku, kde nemám vejcovod, mám oba vaječníky, ale vejcovod jen vlevo. Myslíte, že i takto je šance otěhotnět? Mám už jen tento cyklus a pak druhý a jinak centrum :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19606
5.10.19 19:22

Ovulaci nemusíš cítit..já ji po injekci poznala snad 2× jinak vůbec… A jsou případy, kdy si vajíčko nasaje druhý vejcovod když jeden schází…je to min časté, ale ne nemožné…můžeš jen zkoušet a čekat no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
5.10.19 19:23

Bez vejcovodu se otěhotnět nedá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
5.10.19 19:24

@krysoleta jeden má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
5.10.19 19:31

@krysoleta jeden mám a doktoři říkali, že šance je. A bolí mě spíše trošku levá strana, než pravá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
5.10.19 19:34
@Toma18 píše:
@krysoleta jeden mám a doktoři říkali, že šance je. A bolí mě spíše trošku levá strana, než pravá

V tom případě držím pěsti, ať se to povede :kytka: šance určitě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
7.10.19 19:50

Vaječníky se nemusí střídat pravidelně… To je mýtus… Mě např po mimodeložním kde mi vzali levý vejcovod ovulace probíhala 4 cykly jen nalevo… :roll: teď se mi konečně rozjel i ten pravý… Navíc ovu nemusíš cítit… Takže neztrácet víru..
Držím pěst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital