Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, v pátek měl folikul 20mm, takže mi doktorka píchla ovivtrelle vcera v 7. Minulý cyklus jsem to měla stejně a ovulaci jsem cítila v sobotu dopoledne, dnes vůbec nic
. Jinak ovulace by měla zrovna probíhat z pravého vaječníku, kde nemám vejcovod, mám oba vaječníky, ale vejcovod jen vlevo. Myslíte, že i takto je šance otěhotnět? Mám už jen tento cyklus a pak druhý a jinak centrum ![]()
Ovulaci nemusíš cítit..já ji po injekci poznala snad 2× jinak vůbec… A jsou případy, kdy si vajíčko nasaje druhý vejcovod když jeden schází…je to min časté, ale ne nemožné…můžeš jen zkoušet a čekat no…
@krysoleta jeden mám a doktoři říkali, že šance je. A bolí mě spíše trošku levá strana, než pravá
@Toma18 píše:
@krysoleta jeden mám a doktoři říkali, že šance je. A bolí mě spíše trošku levá strana, než pravá
V tom případě držím pěsti, ať se to povede
šance určitě je.
Vaječníky se nemusí střídat pravidelně… To je mýtus… Mě např po mimodeložním kde mi vzali levý vejcovod ovulace probíhala 4 cykly jen nalevo…
teď se mi konečně rozjel i ten pravý… Navíc ovu nemusíš cítit… Takže neztrácet víru..
Držím pěst