Může jít o boreliózu?

Alisa25
16.7.13 08:47

Může jít o boreliózu?

Ahoj asi před třemi týdny jsme měli s dětmi předprázdninovou akci. Den po té jsem si na těle našla 5 klíštať, nikdy jsem tolik neměla asi jsem jim začala chutnat. Ted poslední týden až dva mívám takové jako by lehké virozy se zvýšenou teplotou a ztuhlým svalstvem za krkem a bolavá kolena. Na těle jsem žádnou zarudlou skvrnu nenašla, může to mít i tak souvislost s klíšťaty? Díky mockrát.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
16.7.13 08:49

@Alisa25 nevím jestli to může mít souvislost ale pokud jsi měla tolik klíšťat, tak bych rozhodně zašla alespoň k obvoďákovi, ať ti vezme krev atd. Ne vždy se musí objevit skvrna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
16.7.13 08:50

Může jít o boreliozu?

Díky krev si nechám vzít preventivně určitě

• Citovat
  • Upravit
1598
16.7.13 08:51

Většinou by se měla objevit skvrna, ale ani ta nemusí být známkou toho, že se jedná o boreliozu. Být tebou šla bych navštívit obvodního lékaře. Já jsem to měla loni, měla sem i tu skvrnu a brala jsem atb. příznaky jsem měla - vysoká horečka, zvracení, motání hlavy, bolest kloubů, zhoršené vidění, a pak už mi dělalo problém chodit nebo sedět. Jak říkám můžeš mít tu boreliozu i bez té skvrny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
16.7.13 08:59

Nevyloucila bych ani prvni fazi klist. Encefalitidy, ale stejne tak jsou i dalsi moznosti. Krev bych si nechala nabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.7.13 09:26

@Alisa25 skvrna se udělat vůbec nemusí. Já ji neměla, zjistlili mi borelie náhodou při krevních testech až po cca roce a půl :zed: takže krev, říct o klíšťatech a dál se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí