Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jeden příbuzný mi vyhrožuje, že mě zničí. Bude se se mnou soudit, „ono se něco najde“, jak řekl. Je možné, že něco vyhraje a budu platit jeho drahé právníky, jak říká?
Pokud máš takový strach, tak asi vážně na tebe “něco najde” jak sám řekl 🤔
Nemám strach, svědomí. mam čisté. Ale bojím se, že si může vše zaplatit a dovolit si věnovat čas a energii, aby něco našel.
To je ten tvůj bratr, co tě nutí do vypořádání dědictví? Už jim to prosím tě podepiš, vezmi si, co ti dají a zapomeň na tu rodinu. Vždyť to odskáčeš zdravotně, to ti ty prachy za to snad nestojí a vztahy jsou stejně nenávratně v kelu. (jestli jde o jiný případ, ber to prosím jako bezpředmětný komentář
)
Ještě není proces u konce a od počátku celim výhrůžkám, že mi seberou i to, co mám. Věřím tomu, že jsou schopni to přes právníky vytunelovat. A teď jsem si vyslechla, že ho budu potřebovat, aby mě měl kdo pohřbít. Další pokračování toho, že mě v životě absolutně nechtěli, dokud jim nemám co „nabídnout“. Mozna mají pravdu a nemám na nic nárok. Ale proc takové chování?
Pokud si telefonujete, nahrávala bych si ty hovory. To s tím pohřbením už je pro mě docela za čárou.
@Anonymní píše:Ještě není proces u konce a od počátku celim výhrůžkám, že mi seberou i to, co mám. Věřím tomu, že jsou schopni to přes právníky vytunelovat. A teď jsem si vyslechla, že ho budu potřebovat, aby mě měl kdo pohřbít. Další pokračování toho, že mě v životě absolutně nechtěli, dokud jim nemám co „nabídnout“. Mozna mají pravdu a nemám na nic nárok. Ale proc takové chování?
Spíš se nabízí otázka, proč se takové lidi snažíš udržet ve svém životě.
Teď už se o to ani nesnázím. Ale napadá mě, že některé šelmy útočí ve smečkách, vyberou si osamělou nebo slabou kořist…
Nevím sice vůbec oč se jedná, ale takovým šmejdům se nesmí v žádném případě ustupovat. Nicméně omezil bych styk pouze na právní úrovni, pro zachování duševního zdraví. Pokud jsem to špatně odhadl, pak se omlouvám, vycházím jen z této diskuze.
@Michelle_M píše:
Spíš se nabízí otázka, proč se takové lidi snažíš udržet ve svém životě.
@Anonymní píše:
Teď už se o to ani nesnázím. Ale napadá mě, že některé šelmy útočí ve smečkách, vyberou si osamělou nebo slabou kořist…
tak proč nevezmeš to co ti nabízí a nezdekuješ se?
trochu mi připadá, že si v tom celkem libuješ, můžeš zakládat další a další diskuze a teoreticky to postopadesáté řešit…ale ukončit to vlastně nechceš, že? ![]()
Zatím to nebylo možno ukončit. On už po mně kdysi chtěl, ať podepíši, ze už nic nechci. Rodiče ještě žili. A mám děti.
Kromě toho se obávám, kde se chtějí zastavit. I když teď podepíši, půjdou dál a dál?
@Anonymní píše:
Nemám strach, svědomí. mam čisté. Ale bojím se, že si může vše zaplatit a dovolit si věnovat čas a energii, aby něco našel.
Nic ti neudělá. Problém řeš až nastane. Nenechej si kazit náladu a vyřaď ho ze svého zivota
Rodiče ti dali dost velký majetek ještě za života s podmínkou, že nebudeš dědit. Ty se teď rveš o dědictví. Já se nedivím, že si to sourozenci nechtějí nechat líbit. Pořád se vnucuješ tam, kde tě nechtějí. To je fakt marný….
@Prostě Vodnář píše:
Nevím sice vůbec oč se jedná, ale takovým šmejdům se nesmí v žádném případě ustupovat. Nicméně omezil bych styk pouze na právní úrovni, pro zachování duševního zdraví. Pokud jsem to špatně odhadl, pak se omlouvám, vycházím jen z této diskuze.
No, ono je to celý dost jinak. To bys koukal….
@Anonymní píše:Ještě není proces u konce a od počátku celim výhrůžkám, že mi seberou i to, co mám. Věřím tomu, že jsou schopni to přes právníky vytunelovat. A teď jsem si vyslechla, že ho budu potřebovat, aby mě měl kdo pohřbít. Další pokračování toho, že mě v životě absolutně nechtěli, dokud jim nemám co „nabídnout“. Mozna mají pravdu a nemám na nic nárok. Ale proc takové chování?
Proč si to necháš líbit? Už jsi měla dávno mít důkazy a podat trestní oznámení.
a všude je zablokovat atd
Jeden příbuzný mi vyhrožuje, že mě zničí. Bude se se mnou soudit, „ono se něco najde“, jak řekl. Je možné, že něco vyhraje a budu platit jeho drahé právníky, jak říká?