Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj, rposim o radu, může se slívat mlíko odstříkaný v jeden den??dík
Ahoj. také řeším tuto otázku teď
Tak doufám, že někdo zkušený odpoví
Ale myslím si, že asi může ![]()
No tak já normálně slívá, ani mě nenapadlo že by se to nemohlo. ![]()
Já myslím, že jo, přece málokdo vytáhne s plně kojeným dítětem po nakojení jen tak ještě další stovku…
Ale nechala bych je obě nejdřív zchladit a pak až slít…
ahojky no já mrazím do skleniček 250ml takže slívám dám schladit apak sleju a dám zamrazit a v pohodě, akorád ho máme moc tak ted vyndavám z mrazáku a dávám s kaší abych nemusela vylívat
Muze, ja taky slivala, akorat by melo mit stejnou teplotu, takze dat do lednicky, po zchlazeni nalit do nadoby ve ktere se bude mrazit a nechat v lednici, pak dalsi davku zase nejdriv zchladit a pridat…
Slívat se může, v porodnici dokonce nečekaj ani na schlazení a odsáté mléko lejou rovnou do poloplné flaštičky z ledničky.
Já jsem slívala odstříkaný za 24 hodin, po tu dobu jsem to měla v ledničce a pak zamrazila.
Dýl by se v lednici nechávat nemělo, i rozmražený by se do těch 24 h mělo spotřebovat.
Ahoj,mlíko slívat můžeš,ale musí být zchlazené. musíš znát hodinu nejstaršího mlíka, aby se spotřebovalo nejdéle do 24 hodin, pokud je v chladničce.
ahoj,ja odstrikam vecer,dam hned do lednice,laktacka mi rikala,ze nemusim ochlazovat,pak rano a pridam to hned k tomu,ale taky dodrzuju,ze starsi mliko 24h nepodavam,take neslivam vic jak jen dve odstrikavani.