Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj, chci se zeptat, jestli máte některá zkušenostis UM koupeném v Německu. Nechala jsem si od kamarádky koupit hypoalergenní mlíčko od Nestlé s názvem Alete, ale zdá se mi, že má takovou nahořklou chuť. Já stále kojím, ale toto mlíčko dávám na noc spolu s nemléčnou jablečnou kašičkou / také z Německa, zn. Humanna, nemléčné kaše tam na výběr zrovna moc neměli, tedy stejně jako tady..taky nic moc, jen samá mléčná/. Jedině smícháním mlíka s kaší je to dobrý, jinak nic moc. Dělala jsem malýmu odvar z vloček a do toho hypoalerg. mlíko a nechutnalo mu to, ani když jsem mu mlíčko udělala s rýžovou kaší /české Hami/. Mě to taky nechutnalo. Tak se chci jen zeptat, jestli máte něco ozkoušeného a nebo, jestli poradíte lepší značku…možná od Hippu?? Díky ![]()
Slunickop, ale co jsem chutnala HA mléka, tak jsou všechna nahořklá ![]()
Já nemůžu kvalifikovaně poradit,kojila jsem a kojím stále.Četla jsem ale,že nahořklá jsou všechna hypoalergenní mléka.Je v nich speciálně naštěpená bílkovina a ta tu nahořklou chuť způsobuje ![]()
Dceri jsem davala HA mleko a bylo nahorkle, tudiz bud bez obav, je to oki:-)
dcera pila nutrilon HA a byl horky.....vsechny ha mleka jsou nahorkla takze je to ok a nedelala bych si starosti.
Díky holky, tak jsem klidnější…nejlepší je mu do toho na noc přidávat kašičky, aby nebyla cítit ta chuť a zkusím sinlac. Jinak jsem v Německu koupila jablečnou kaši Humanna a ta je taky hypoalergenní. Ta nám moc chutná s mlíkem, ale i jen s vodou. ![]()
Ahojky, taky jsem dávala HA mléko a rýžovou kaši a Lucka mi to nechtěla pít, nechutnalo jí to, tak mi dr. poradila že jí tam mám přidat dvě lžičky ovocný přesnídávky a od tý doby už to jedla, pak už i teda bez přesnídávky. Tak kdyby náhodou jí to nechutnalo tak to zkust takhle.
Nevíte, zda v Německu je nějaké UM jahodové? Bebivita? Humana… Díky