UM z Německa

94
27.12.09 20:00

UM z Německa

ahoj, chci se zeptat, jestli máte některá zkušenostis UM koupeném v Německu. Nechala jsem si od kamarádky koupit hypoalergenní mlíčko od Nestlé s názvem Alete, ale zdá se mi, že má takovou nahořklou chuť. Já stále kojím, ale toto mlíčko dávám na noc spolu s nemléčnou jablečnou kašičkou / také z Německa, zn. Humanna, nemléčné kaše tam na výběr zrovna moc neměli, tedy stejně jako tady..taky nic moc, jen samá mléčná/. Jedině smícháním mlíka s kaší je to dobrý, jinak nic moc. Dělala jsem malýmu odvar z vloček a do toho hypoalerg. mlíko a nechutnalo mu to, ani když jsem mu mlíčko udělala s rýžovou kaší /české Hami/. Mě to taky nechutnalo. Tak se chci jen zeptat, jestli máte něco ozkoušeného a nebo, jestli poradíte lepší značku…možná od Hippu?? Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
27.12.09 20:37

Slunickop, ale co jsem chutnala HA mléka, tak jsou všechna nahořklá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
27.12.09 21:01

Já nemůžu kvalifikovaně poradit,kojila jsem a kojím stále.Četla jsem ale,že nahořklá jsou všechna hypoalergenní mléka.Je v nich speciálně naštěpená bílkovina a ta tu nahořklou chuť způsobuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
27.12.09 21:21

Dceri jsem davala HA mleko a bylo nahorkle, tudiz bud bez obav, je to oki:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.12.09 21:32

dcera pila nutrilon HA a byl horky.....vsechny ha mleka jsou nahorkla takze je to ok a nedelala bych si starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
27.12.09 21:52

Díky za odpovědi

Díky holky, tak jsem klidnější…nejlepší je mu do toho na noc přidávat kašičky, aby nebyla cítit ta chuť a zkusím sinlac. Jinak jsem v Německu koupila jablečnou kaši Humanna a ta je taky hypoalergenní. Ta nám moc chutná s mlíkem, ale i jen s vodou. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
28.12.09 09:31

Ahojky, taky jsem dávala HA mléko a rýžovou kaši a Lucka mi to nechtěla pít, nechutnalo jí to, tak mi dr. poradila že jí tam mám přidat dvě lžičky ovocný přesnídávky a od tý doby už to jedla, pak už i teda bez přesnídávky. Tak kdyby náhodou jí to nechutnalo tak to zkust takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
23.7.12 23:49

UM z Německa - jahodové

Nevíte, zda v Německu je nějaké UM jahodové? Bebivita? Humana… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...