Dá se při kojení otěhotnět?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7139
15.5.12 10:12

kojení není antikoncepce jak už tady padlo, znám pár případů co takhle přišli k druhému mimču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.5.12 10:15

kojení je odborníky uznávaná antikoncepce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Obyy
15.5.12 10:15

@Nainuva To mě taky napaslo a možná že to byl i ten důvod proč jsem si prcka nechala :D

• Citovat
  • Upravit
81477
15.5.12 10:32
@lleennttiillkkaa píše:
pozor, ale tohle možný je. Existují ženy, které mají 2 dělohy.

2 dělohy jsou ti na prd.těhotenstvý zablokuje hormonálně další dozrávání vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
15.5.12 10:45

Po porodu je dotyčná jako „dobře pohnojené pole“, aspoň tak nám to říkali v porodnici. Pokud.chcete druhé mimi, jen tak dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
15.5.12 11:31

@Vera111 jo to by mě zajímalo jakými odborníky :lol:

• Citovat
  • Upravit
3528
15.5.12 11:33
@julniki píše:
@Vera111 jo to by mě zajímalo jakými odborníky :lol:
:mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.5.12 11:37
@Vera111 píše:
kojení je odborníky uznávaná antikoncepce!

Jistě Ti odborníci také jedním dechem dodávaní, že žádná antikoncepce, kromě abstinence není stoprocentní. Proto je dotaz nesmyslně položený a ano, při kojení se dá otěhotnět. Jinými slovy, při každém sexuálním styku se dá otěhotnět. Jaké jsou pravděpodobnosti o tom už by se dalo polemizovat, nic méně zrovna u toho kojení bych tomu dávala tak 50 na 50.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
15.5.12 11:40
@lleennttiillkkaa píše:
pozor, ale tohle možný je. Existují ženy, které mají 2 dělohy.

Taky jsou i ženy, kterým v jedný děloze vznikly dvojčata pár týdnů od sebe. Výjimka, ale zjevně ne nemožný… http://www.novinky.cz/…-jednou.html

Ale jin ak při kojení otěhotnět můžeš! Jak je ovulace, dá se otěhotnět - a laktace hormonální cyklus tlumí, ale nezastaví! Takže určitě radím ochranu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
15.5.12 12:11

Nu zašla bych na gyndu pro nějakou antiko,ale prostě nemůžu sehnat hlídání,jinak už mám dvě děti ale toho druhého jsme chtěli a povedlo se až po první ms a po zavedení příkrmů.Třetí už nechcem.Zatím určitě ne,navíc se rozhoduju mezi tělískem nebo injekcí ale ještě nejsem rozhodnutá,tobolky jíst nechci páč bych zapomínala při mém fofru co mám doma :nevim: Otázka to byla možná hloupá,tak nějak jsem si to myslela,jen jsem chtěla vědět jestli se za takových podmínek někomu povedlo otěhotnět :) protože po prvním porodu jsme byli taky bez ochrany a otěhotněla jsem až po pěti měsicích a opravdu až když přišla ms. :nevim: Ale děkuji za reakce

• Citovat
  • Upravit
27247
15.5.12 12:16

do Injekce bych nešla, má spoustu nepříjemných vedlejších účinků. Tělísko jsem chtěla, ale po císaři jsem měla smůlu a teď už to nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.5.12 15:06
@Kallkapa píše:
Jistě Ti odborníci také jedním dechem dodávaní, že žádná antikoncepce, kromě abstinence není stoprocentní. Proto je dotaz nesmyslně položený a ano, při kojení se dá otěhotnět. Jinými slovy, při každém sexuálním styku se dá otěhotnět. Jaké jsou pravděpodobnosti o tom už by se dalo polemizovat, nic méně zrovna u toho kojení bych tomu dávala tak 50 na 50.. :)

tak zrovna u toho kojení se udává 98%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.5.12 15:09
@julniki píše:
@Vera111 jo to by mě zajímalo jakými odborníky :lol:

já už jsem to tady vysvětlovala. Při plném a častém kojení je žena neplodná, plodnost se zastaví, neovuluje, nemenstruuje. Takže při takovém stavu otěhotnět nemůže, protože to jaksi bez ovulace nemá šanci. Jediný problém je, že taková antikoncepce netrvá věčně a dotyčná neví, kdy se plodnost vrátila. Takže, jo tohle ti řekne každý rozumný doktor. Já netvrdím, že při kojení nelze otěhotnět! To samozřejmě lze po návratu plodnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
15.5.12 15:09

Myslela jsem, že už všechny ženy na světě ví, že kojení není antikoncepce, ale vidím, že ještě ne úplně všechny. :D :D já otěhotněla při kojení a ještě ke všemu jsme dávali pozor. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
15.5.12 15:10
@popletko píše: :mrgreen: :palec: :palec:

tak to má grády :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí