Může se to podařit?

129
7.3.24 23:45

Může se to podařit?

Zdravím všechny :mavam:
S přítelem se třetí měsíc snažíme o miminko a podle píchání v podbřišku 29.2. jsem měla za to že mám ovulaci tak jsme s přítelem zkusili :hug: ale pak 2.3. přišel ovulační hlen :think: tak jsme to samozřejmě zkusili i v ten den :lol: žádný další :hug: už být nemohl protože k nám přijela rodina na přespání. Myslíte že by mohlo jít tedy o ovulaci v některých těch dnů a nám by to mohlo konečně vyjít? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15867
8.3.24 00:10
@Klarka535 píše:
Zdravím všechny :mavam:
S přítelem se třetí měsíc snažíme o miminko a podle píchání v podbřišku 29.2. jsem měla za to že mám ovulaci tak jsme s přítelem zkusili :hug: ale pak 2.3. přišel ovulační hlen :think: tak jsme to samozřejmě zkusili i v ten den :lol: žádný další :hug: už být nemohl protože k nám přijela rodina na přespání. Myslíte že by mohlo jít tedy o ovulaci v některých těch dnů a nám by to mohlo konečně vyjít? :nevim:

Možné to je. :D
Ale, pokud se snažíte o miminko, tak se přece můžete milovat úplně spontánně kdykoliv nato máte oba chuť, aniž by jste se něčím měli stresovat. :nevim:
Kolikrát bývá nejlépe nic nepočítat a nechat tomu úplně volný průběh.
Kdo si počká, ten se dočká… říká se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
8.3.24 00:22

@Černá Madonna My se milujeme kdykoli je chuť ale když byli ty příznaky tak jsme to prostě nemohli promarnit :D takže je tedy možné že moje poslední ms byla 16.2. a trvala 7 dní.. tedy do 22.2.
A ovulace hned 29.2? Nebo tedy toho 2.3? To ví asi jen Bůh :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
8.3.24 00:31
@Klarka535 píše:
@Černá Madonna My se milujeme kdykoli je chuť ale když byli ty příznaky tak jsme to prostě nemohli promarnit :D

Tak tomu dobře rozumím. :D
Jen tak dál a uvidíte.
Ale opravdu je fakt lepší nato zase až tak moc nemyslet.
Psychika totiž dělá moc a nejen zrovna, co se otěhotnění týká. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
8.3.24 00:38
@Klarka535 píše:
@Černá Madonna My se milujeme kdykoli je chuť ale když byli ty příznaky tak jsme to prostě nemohli promarnit :D takže je tedy možné že moje poslední ms byla 16.2. a trvala 7 dní.. tedy do 22.2.
A ovulace hned 29.2? Nebo tedy toho 2.3? To ví asi jen Bůh :lol: :P
Řekla bych, že bude pravděpodobnější ovulace toho 2.3.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35691
8.3.24 06:50

Podívám se do křišťálové koule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
8.3.24 07:25
@JancaS84 píše:
Podívám se do křišťálové koule…

Ted jsem to chtela napsat.
Jinak, zakladatelko, diky za detailni popis tveho sexualniho zivota. Dobre vedet, ted muzu jit v klidu do prace. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.3.24 07:28

Počkej, vy už se měsíc snažíte a nic? A do CARu už jsi volala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
8.3.24 07:29

Věštění z křišťálové koule :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
8.3.24 07:40

To ti opravdu nikdo nepotvrdi. Jedine lekar, dle ultrazvuku, kdy bude priblizne ovulace. Ovulacni testy taky nemusi byt u vsech vzdy spolehlive, jak jsem se za roky z diskuzi presvedcila.
Kazdopadne. Moje zkusenost, dle bolesti musela byt moje ovulace 14-17DC a vis kdy byla? 27DC. Tehotenske testy ukazaly tehotenstvi opravdu az 39DC. Uz jsem chtela jit pro injekci. Takze za dva tydny uz budes vedet :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
8.3.24 08:02
@terien píše:
Počkej, vy už se měsíc snažíte a nic? A do CARu už jsi volala?

Však už jedno dítě má, tak se divím že ji to tak bere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.3.24 08:29

I kdybyste se trefili do ovulace, tak to přece ještě neznamená, že otěhotníš :nevim: Takže tahle diskuze fakt není nic jiného než věštění z křišťálové koule. Počkej, lógr po kafi vypadá, že to budou dvojčata! Gratulka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí