Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonym 201 píše:
Zdravím, asi mám hloupou otázku. Brala sem HA první měsíc, ale třetí týden z platicka sem vysadila nedělala mi dobře. Za tři dny sem měla nechraneny styk. Prakticky týden před menstruací. Ale teď mám 3 den zpoždění, je možnost že bych mohla otehotnet? Test sem ještě nezkoušela. Děkuji za odpověď
Měla jsi nechráněny styk, můžeš být těhotná.
Ano, nechápu proč ses nechránila, po vysazení už jaksi tabletky nefungují. To nebylo žádný „týden před menstruací“, při HA žádný cyklus není a po vysazení může klidně hned přijít ovulace
@medvidka píše:
Ano, nechápu proč ses nechránila, po vysazení už jaksi tabletky nefungují. To nebylo žádný „týden před menstruací“, při HA žádný cyklus není a po vysazení může klidně hned přijít ovulace
Přesně tak
6.2. Mi začala menstruace tak sem začala brát HA. S přítel sme jeli pryč a zbývalo asi 6 dní do konce platicka a já zapomněla HA doma takže sem nebrala. A druhý den tj. 23.2. od zapomenutého prášku sme měli styk a menstruace se do dnes nedostavila. Je možné že vynecháním HA že by se menstruace nedostavila? Že by měla takové spozdeni?
Příspěvek upraven 08.03.24 v 07:23