Vysazení HA

Anonym 201
6.3.24 20:24

Vysadeni HA

6.2. Mi začala menstruace tak sem začala brát HA. S přítel sme jeli pryč a zbývalo asi 6 dní do konce platicka a já zapomněla HA doma takže sem nebrala. A druhý den tj. 23.2. od zapomenutého prášku sme měli styk a menstruace se do dnes nedostavila. Je možné že vynecháním HA že by se menstruace nedostavila? Že by měla takové spozdeni?

Příspěvek upraven 08.03.24 v 07:23

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35683
6.3.24 20:26
@Anonym 201 píše:
Zdravím, asi mám hloupou otázku. Brala sem HA první měsíc, ale třetí týden z platicka sem vysadila nedělala mi dobře. Za tři dny sem měla nechraneny styk. Prakticky týden před menstruací. Ale teď mám 3 den zpoždění, je možnost že bych mohla otehotnet? Test sem ještě nezkoušela. Děkuji za odpověď

Měla jsi nechráněny styk, můžeš být těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
6.3.24 20:52

Ano, nechápu proč ses nechránila, po vysazení už jaksi tabletky nefungují. To nebylo žádný „týden před menstruací“, při HA žádný cyklus není a po vysazení může klidně hned přijít ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16218
6.3.24 21:26
@medvidka píše:
Ano, nechápu proč ses nechránila, po vysazení už jaksi tabletky nefungují. To nebylo žádný „týden před menstruací“, při HA žádný cyklus není a po vysazení může klidně hned přijít ovulace

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital