Může to být averze po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
3.1.25 21:57

Starší dva roky, mladší dva měsíce :mrgreen: S babičkama je to potíž.. je to jejich první vnouče? U nás jo, tak byli všichni natěšení a postupně si to sedalo, museli jsme se všichni naučit dělat kompromisy. Pokud víš, že v budoucnu budeš hlídání potřebovat, asi by bylo lepší to co říkala @Lojzísek - jedním uchem tam druhým ven.. já si vždycky říkala, že je hrozně důležitej vztah prarodiče-vnoučata, že to vadí mě a ne dceři a postupně jsem se s tím naučila pracovat. Opravdovej zlom nastal, když jsem byla v porodnici a dceru hlídali - přežila a ani si na mě “nevzpomněla” a nějak ten věčnej strach ze mě opadl 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 22:31

@SaveLove
U nás z obou stran první vnouče. Další děti neplánujeme, aby mi možná pomohlo vyřešit tuhle situaci. :mrgreen:

Ale já tuhle “averzi” už s nikým jiným nemám, protože nedělali přesně to, co rozepisuji výše. Na hlídání, jak kolovrat se mě taky nikdo jiný neptá, tak tam pak nemám problém “pookřát”. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1079
3.1.25 23:43

No tak rozvinou se tam konflikty, které by nenastaly, pokud bys dítě neměla. Takže logicky ano, neřekla bych vyloženě averzi, ale můj vztah k hodně lidem to změnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18735
4.1.25 09:14

Ja treba nikdy nemela problem s manzelem nebo kamaradkama. Klidne jsem dala pochovat týdenní mimino učitelce ve školce když měla zájem, ale u babiček jsem byla vycukana az na pudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 09:20

@hospodki
Tak to máme stejné, ale dost si právě myslím, že to je i tím, že manžel, ani kamarádka neměli tendence mi dítě tahat z ruk už od narození a neříkali řeči typu, dej mi ho hlídat, dej mi ho hlídat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat