Můžeme otěhotnět?

19
19.2.23 23:19

Muzeme otehotnet?

Dobry den, vecer
Rad bych se zeptal jestli je nejaka sance na otehotneni kdyz jsem se trel penisem o vaginu, ale nepronikl jsem dovnitr, byl jsem ale podle pritelkyne hodne blizko, ale sperma jsem nemel ale penis byl mokry.. slo by takto otehotnet z te preejakulacni tekutiny? Bohuzel to vychazi tak blbe, ze pritelkyne mela zrovna ovulaci, ale urcite jsem do ni nepronikl 100%, pripadne jestli by byla sance i kdyby to bylo max 2 cm hluboko co ja byl v ni. Blby dotaz, ale mam docela strach

Příspěvek upraven 19.02.23 v 23:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
19.2.23 23:27
@Martiin200 píše:
Dobry den, vecer
Rad bych se zeptal jestli je nejaka sance na otehotneni kdyz jsem se trel penisem o vaginu, ale nepronikl jsem dovnitr, byl jsem ale podle pritelkyne hodne blizko, ale sperma jsem nemel ale penis byl mokry.. slo by takto otehotnet z te preejakulacni tekutiny? Bohuzel to vychazi tak blbe, ze pritelkyne mela zrovna ovulaci, ale urcite jsem do ni nepronikl 100%, pripadne jestli by byla sance i kdyby to bylo max 2 cm hluboko co ja byl v ni

Muzeme otehotnet? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo, ty jsi tehotny stopro, pritelkyne tak na 20% taky. Takze dvojcatka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.2.23 23:29

@Caridina,, muzeme,, proto, ze jsme par a kdyby nahodou byla tak bych ji v tom nenechal zejo :) ale chapeme se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
19.2.23 23:32
@Martiin200 píše:
@Caridina,, muzeme,, proto, ze jsme par a kdyby nahodou byla tak bych ji v tom nenechal zejo :) ale chapeme se

Chapeme se :mrgreen: nic nikam bez kondomu nestrkej, pokud mimco nechcete. Pokud se sperma nedostane dovnitr, tehotni nebudete. Z preejakulatu se da otehotnet raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.2.23 23:35

Ja jsem uz pouceny, asi zbytecny strach. Ale davame si jinak pozor, proste dneska se to nejak vyvrbilo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.2.23 00:07

Stačí kapka a je z tebe taťka… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
19
20.2.23 00:26

@Hanka1 uprimne, doufam, ze z tohodle tata fakt nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.2.23 06:34

Tak 100% nepronikl, pak možná max 2cm. To bylo vzruso co? No tak teď si to musíte odzit do příští menzes. Jeste můžete zkusit postinor jestli to není dlouho co ses TŘEL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.2.23 06:46

@K. Rocánková jestě jsme o tom mluvili s pritelkyni, 100% jsem v ni nebyl, a ona se potom i utirala, 15 minut po tom cca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.2.23 06:52

@Martiin200 Otěhotní pouze žena myslím… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.2.23 06:56

@Annabela11 jak už jsme psal výše. Jsme spolu a kdyby byla náhodou těhotná tak bych se na ní nevykašlal. Proto,, můžeme,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
20.2.23 07:01

Kolik vám je? Vypadá to jako dotaz od 15letých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.2.23 07:03

@ivula86 proste mame jen strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24868
20.2.23 07:04
@Caridina píše:
Muzeme otehotnet? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo, ty jsi tehotny stopro, pritelkyne tak na 20% taky. Takze dvojcatka :kytka:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.2.23 07:26
@Martiin200 píše:
Dobry den, vecer
Rad bych se zeptal jestli je nejaka sance na otehotneni kdyz jsem se trel penisem o vaginu, ale nepronikl jsem dovnitr, byl jsem ale podle pritelkyne hodne blizko, ale sperma jsem nemel ale penis byl mokry.. slo by takto otehotnet z te preejakulacni tekutiny? Bohuzel to vychazi tak blbe, ze pritelkyne mela zrovna ovulaci, ale urcite jsem do ni nepronikl 100%, pripadne jestli by byla sance i kdyby to bylo max 2 cm hluboko co ja byl v ni. Blby dotaz, ale mam docela strachPříspěvek upraven 19.02.23 v 23:27

Ne, ty takhle neotěhotníš. Přítulka ovulku zjisťuje pomocí nějaké supr čupr appky? Pak ovulku vůbec v tu dobu nemusí mít. Proto používejte ochranu PO CELÝ CYKLUS, když máš takový problém, že „otěhotníte“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí