Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, vecer
Rad bych se zeptal jestli je nejaka sance na otehotneni kdyz jsem se trel penisem o vaginu, ale nepronikl jsem dovnitr, byl jsem ale podle pritelkyne hodne blizko, ale sperma jsem nemel ale penis byl mokry.. slo by takto otehotnet z te preejakulacni tekutiny? Bohuzel to vychazi tak blbe, ze pritelkyne mela zrovna ovulaci, ale urcite jsem do ni nepronikl 100%, pripadne jestli by byla sance i kdyby to bylo max 2 cm hluboko co ja byl v ni. Blby dotaz, ale mam docela strach
Příspěvek upraven 19.02.23 v 23:27
@Martiin200 píše:
Dobry den, vecer
Rad bych se zeptal jestli je nejaka sance na otehotneni kdyz jsem se trel penisem o vaginu, ale nepronikl jsem dovnitr, byl jsem ale podle pritelkyne hodne blizko, ale sperma jsem nemel ale penis byl mokry.. slo by takto otehotnet z te preejakulacni tekutiny? Bohuzel to vychazi tak blbe, ze pritelkyne mela zrovna ovulaci, ale urcite jsem do ni nepronikl 100%, pripadne jestli by byla sance i kdyby to bylo max 2 cm hluboko co ja byl v ni
Muzeme otehotnet?
jo, ty jsi tehotny stopro, pritelkyne tak na 20% taky. Takze dvojcatka ![]()
@Caridina,, muzeme,, proto, ze jsme par a kdyby nahodou byla tak bych ji v tom nenechal zejo
ale chapeme se
@Martiin200 píše:
@Caridina,, muzeme,, proto, ze jsme par a kdyby nahodou byla tak bych ji v tom nenechal zejoale chapeme se
Chapeme se
nic nikam bez kondomu nestrkej, pokud mimco nechcete. Pokud se sperma nedostane dovnitr, tehotni nebudete. Z preejakulatu se da otehotnet raz dva.
Ja jsem uz pouceny, asi zbytecny strach. Ale davame si jinak pozor, proste dneska se to nejak vyvrbilo tak.
Tak 100% nepronikl, pak možná max 2cm. To bylo vzruso co? No tak teď si to musíte odzit do příští menzes. Jeste můžete zkusit postinor jestli to není dlouho co ses TŘEL.
@K. Rocánková jestě jsme o tom mluvili s pritelkyni, 100% jsem v ni nebyl, a ona se potom i utirala, 15 minut po tom cca.
@Annabela11 jak už jsme psal výše. Jsme spolu a kdyby byla náhodou těhotná tak bych se na ní nevykašlal. Proto,, můžeme,,
@Caridina píše:
Muzeme otehotnet?![]()
![]()
jo, ty jsi tehotny stopro, pritelkyne tak na 20% taky. Takze dvojcatka
@Martiin200 píše:
Dobry den, vecer
Rad bych se zeptal jestli je nejaka sance na otehotneni kdyz jsem se trel penisem o vaginu, ale nepronikl jsem dovnitr, byl jsem ale podle pritelkyne hodne blizko, ale sperma jsem nemel ale penis byl mokry.. slo by takto otehotnet z te preejakulacni tekutiny? Bohuzel to vychazi tak blbe, ze pritelkyne mela zrovna ovulaci, ale urcite jsem do ni nepronikl 100%, pripadne jestli by byla sance i kdyby to bylo max 2 cm hluboko co ja byl v ni. Blby dotaz, ale mam docela strachPříspěvek upraven 19.02.23 v 23:27
Ne, ty takhle neotěhotníš. Přítulka ovulku zjisťuje pomocí nějaké supr čupr appky? Pak ovulku vůbec v tu dobu nemusí mít. Proto používejte ochranu PO CELÝ CYKLUS, když máš takový problém, že „otěhotníte“.