Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata..minulý týden jsem našla na testu dvě čárky a zavítala tak i mezi vás do skupiny “těhotenství”..Je to moje 1. těhotenství a chci vědět vše…tady jsem však získala dojem, že to nemá šanci vyjít na poprvé. Když jsem pak začala slabě špinit, byl to pro mě jasný konec..Je tu tedy někdo, kdo za sebou nemá žádný potrat, ZT a vyšlo jí hned první těhotenství? Omlouvám se za divný dotaz, jen potřebuji trochu naděje..
![]()
První dítě první měsíc nechráněného sexu, druhé dítě první měsíc nechráněného sexu.
Jako ze prvni tehu dopadlo, nebo ze vyslo napoprve? Ja mam za sebou 2 uspesna tehotenstvi, zadny potrat a druhe dite na prvni dobrou
Beru to jako velke stesti, i z pribehu z meho okoli vim ze to rozhodne neni samozrejme.
Příspěvek upraven 19.02.23 v 16:08
Já taky…první dítě - chybné užívání HA v kombinaci s virózu…
Druhé dítě - první měsíc co naskočil cyklus po vysazeni HA ![]()
O žádných potratech nevím, nijak jsme se zásadně nesnažili…jen jsme tomu dali volný prubeh
Příspěvek upraven 19.02.23 v 16:12
@beruska9 Že vše na poprvé dobře dopadlo..Jak dlouho trvalo otěhotnět není podstatné. 🙂 Spíš, že když už jste poprvé otěhotněla, tak to vyšlo. Mám pocit, že na poprvé všichni potratí.. ![]()
Prvni dite praskly kondom dva dny pred menstruaci. Usoudila jsem, ze otehotnet pred menses muze jen panenka Marie a neresila.
Druhe dite vzniklo z prerusovane souloze pri ovulaci. Byli jsme s manzelem trosku nameteni. ![]()
Ano, syn vyšel napoprvé. Pak 2× potrat a teď čekám dceru po dvou letech snažení. ![]()
Příspěvek upraven 19.02.23 v 16:44
@Macik.S já mám pocit, že všechna první těhotenství končí špatně..a o to větší mám ze všeho strach..P. S. Gratuluji 🍀
@Kejm píše:
@beruska9 Že vše na poprvé dobře dopadlo..Jak dlouho trvalo otěhotnět není podstatné. 🙂 Spíš, že když už jste poprvé otěhotněla, tak to vyšlo. Mám pocit, že na poprvé všichni potratí..
Ne, tak to opravdu neni. Statisticky vetsina tehotenstvi konci uspesne.