Někdo komu vyšlo těhotenství na poprvé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42859
19.2.23 16:34

Taky na první pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
19.2.23 16:35

@beruska9 tak to statistici četli tyhle stránky.. :nevim: :zed: 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
19.2.23 16:37
@Kejm píše:
@Macik.S já mám pocit, že všechna první těhotenství končí špatně..a o to větší mám ze všeho strach..P. S. Gratuluji 🍀

Nene, první těhotenství v pořádku, synovi je 5 :) děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2358
19.2.23 16:37

K čemu ti ta informace je? Máš pocit, že všichni potratí, protože o těch pár potratech čteš na netu, jinak já teda z xy žen znám naživo možná tak 2, co potratily, jinak všechny děti normálně mají. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.23 16:41
@Kejm píše:
@Macik.S já mám pocit, že všechna první těhotenství končí špatně..a o to větší mám ze všeho strach..P. S. Gratuluji 🍀

otěhotněla jsem nechtěně při prvním sexu s novým přítelem, pak jsme doma malovali, tak jsem stěhovala nábytek a ještě jsem měla zaplacený zájezd do Alp, kde jsem snowbordovala v boulích na ledovci :? dítě půjde v září do školy

• Citovat
  • Upravit
1046
19.2.23 16:42

1. dite na prvni pokus, tehotenstvi bez komplikaci, porod ukoncen akutni sekci.
Na 2. mimco cekame uz rok a pul a otehotnet se mi vubec nepodarilo. Takze bez biochemka, bez potratu a ani tuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
19.2.23 16:43

@prejeta_zaba K tomu, že získám trochu jistoty, že první těhotenství má šanci, bez předchozích potratů, vyjít. Pár potratů? Mám pocit, že ho tu má za sebou každá a těhotenství mělo dobrý konec až když proběhlo víckrát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
19.2.23 16:43

Vím, že je tady plno negativních zkušeností, ale nezoufej. Opravdu takovéhle ženy jsou :) je potřeba k těhotenství přistupovat s pokorou, ale zase se přehnaně nestresovat. Moje první dítě se narodilo v pořádku i přes to, že jsem krvácela/špinila celý první trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
19.2.23 16:44

U prvního dítka ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.2.23 16:46

Obě těhotenství bez komplikací.

• Citovat
  • Upravit
153
19.2.23 16:47

@AnetkaAnke děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
19.2.23 17:11
@Kejm píše:
Ahoj děvčata..minulý týden jsem našla na testu dvě čárky a zavítala tak i mezi vás do skupiny “těhotenství”..Je to moje 1. těhotenství a chci vědět vše…tady jsem však získala dojem, že to nemá šanci vyjít na poprvé. Když jsem pak začala slabě špinit, byl to pro mě jasný konec..Je tu tedy někdo, kdo za sebou nemá žádný potrat, ZT a vyšlo jí hned první těhotenství? Omlouvám se za divný dotaz, jen potřebuji trochu naděje.. :? :hug:

5 měsíců nechráněni a 5 těhotenství z toho : kluk, potrat, potrat, potrat, holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
19.2.23 17:17

@hospodki takže první těhotenství vyšlo..❤️ gratuluji k dětem, mají statečnou mámu, že jste vše zvládla! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
19.2.23 17:22
@prejeta_zaba píše:
K čemu ti ta informace je? Máš pocit, že všichni potratí, protože o těch pár potratech čteš na netu, jinak já teda z xy žen znám naživo možná tak 2, co potratily, jinak všechny děti normálně mají. :nevim:

Nebo nemají důvod se ti svěřovat :roll: já zas když jsem sama svoje přiznala, tak většinou odpověděly, ze taky potratily. Určitě víc jak 50 %. @Kejm Ono ano nejde o to, ze to první nevyslo, ale čím víc děti tím větší pravděpodobnost potratu a ze na tebe padne ten černej Petr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
19.2.23 17:24
@Kejm píše:
@hospodki takže první těhotenství vyšlo..❤️ gratuluji k dětem, mají statečnou mámu, že jste vše zvládla! :hug:

Díky, jinak většina potratu co byla okolo byla mezi dětmi. Skoro všechna první těhotenství Ok a před druhým často potrat, ale taky mám lidi, co u druhé měli hned a bez problému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí