Někdo komu vyšlo těhotenství na poprvé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
shadowbabe
20.2.23 18:13
@Kejm píše:
@shadowbabe :mrgreen: mám pocit, že už se stalo..ale děkuji.. :hug: Již omezila jsem svoje “průzkumy” na minimum.. :)

No :hug:

• Citovat
  • Upravit
142
20.2.23 18:40

Já otěhotněla na první ovulaci po vysazení HA, ale jsem teda z těch, co to nevyšlo. Moje info od povolaných gynekologických hlav je, že jedno že čtyř ranných těhotenství nedopadne. Bylo to tak vždycky, jen dřív nebyly takové možnosti ranného testování a spousta žen ani netušila, že vůbec těhotné byly. Osobně - kdybych si tenkrát nelámala hlavu jestli jsou čárky dvě a kolik teda to hCGčko poskočilo, vypadalo by to tak, že mi prostě jen jednou vynechala menstruace a ta následná byla silnější a atypická, datumově by to přesně sedělo…tím nechci říct že teď je to špatně nebo že dřív to bylo špatně. Teď jsem v očekávání podruhé a samozřejmě jsem testovala hned jak byla malilinkatá možnost že už by to mohlo být pozitivní :D A chápu všechny co to nemůžou vydržet, i za cenu možného zklamání. Když to chceš a když se na to těšíš, tak to prostě tak je :srdce: Po SP jsem měla dva cykly anovulační a na následné ovulaci to znova klaplo a teď mě kope do žeber a je to krásný :lol: Věřím, že ty míma vědí kdy a ke komu mají přijít, ve správný čas a všem to přeju. Je to štěstí a je to hustý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
20.2.23 18:50
@Anonymní píše:
Já jsem otěhotněla vždy ihned a v době prý „neplodných dnů“ :) Poprvé mi bylo 39 let a podruhé 41. Doktor mi řekl, že otěhotnět spontánně a v podstatě hned je v tomto věku zázrak. Děkuji Bohu za ty dva dárečky, co mi dal, i když někdy si myslím že skončím v blázinci nebo mě trefí šlak! :-)

Já taky hned a spontánně, v osmatřiceti a taky se na mě chodí dívat jako na přírodní úkaz :mrgreen: Je to velký dar a fakt skoro zázrak, když vnímám jak to spoustě holek kolem mě nebo i tady třeba nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
20.2.23 20:39
@Kikun píše:
Já otěhotněla na první ovulaci po vysazení HA, ale jsem teda z těch, co to nevyšlo. Moje info od povolaných gynekologických hlav je, že jedno že čtyř ranných těhotenství nedopadne. Bylo to tak vždycky, jen dřív nebyly takové možnosti ranného testování a spousta žen ani netušila, že vůbec těhotné byly. Osobně - kdybych si tenkrát nelámala hlavu jestli jsou čárky dvě a kolik teda to hCGčko poskočilo, vypadalo by to tak, že mi prostě jen jednou vynechala menstruace a ta následná byla silnější a atypická, datumově by to přesně sedělo…tím nechci říct že teď je to špatně nebo že dřív to bylo špatně. Teď jsem v očekávání podruhé a samozřejmě jsem testovala hned jak byla malilinkatá možnost že už by to mohlo být pozitivní :D A chápu všechny co to nemůžou vydržet, i za cenu možného zklamání. Když to chceš a když se na to těšíš, tak to prostě tak je :srdce: Po SP jsem měla dva cykly anovulační a na následné ovulaci to znova klaplo a teď mě kope do žeber a je to krásný :lol: Věřím, že ty míma vědí kdy a ke komu mají přijít, ve správný čas a všem to přeju. Je to štěstí a je to hustý :srdce:

Pardon, ale gynekologická hlava - no představila jsem si něco trochu jinýho :lol:
Přeju ať všechno dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
20.2.23 21:22

@Švédka87 ono…chápu, že někdo neotěhotní hned, ale spíš jsem získala dojem..že holky tu mají za sebou několik potratů, než donosí miminko.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
20.2.23 21:23

@ida007 děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
20.2.23 21:39

V 34 letech prvni mesic snazeni a vse OK, pak nechtene v dobe, ldy jsem myslela, ze nejsou jeste plodne dny… ale potrat v 9tt… v 38 letech po mesici snazeni zamlkle tehu, za dalsi 2 mesice tehotenstvi a vse v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
20.2.23 22:02

Ono to může být všelijak… první po 10 měsících snažení, resp vysazeni HA. Druhé po 4 měsících. Třetí dítě nám trvalo 5 let - dva potraty mezi tím. Příčinu nevím, neřešila jsem, dvě děti už jsem měla, takže jsem se netrápila. Ty dva nezdary mě spíš štvaly kvůli mému nepohodlí. Potrat vždy v prvním trimestru. Třetí těhotenství a porod nic moc, samý problém…Mno a čtvrtě při plném kojení na první pokus 4 měsíce po porodu. Nevěřila jsem svým očím :lol: vše ukázkové, kluk jako lusk. Byla jsem přesvědčena že to nemůže vyjít, můj osobní limit byl „do dvou let po třetím dítěti, pak už nechci“… no a napoprvé, jako Pája…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
20.2.23 22:43

@Kikun já si rikala, ze ta dusicka, která nakonec nesla k nám šla určitě k někomu, kdo na ni cekal dele a někomu to zkrátilo o nějaký měsíc čekání na vysněné 2 carky. Představovala jsem si tu paní, která třeba už testuje 3 roky a teď se ta naše dusicka rozhodla, ze půjde udělat spis radost jim, ze to potřebuji více a my už jedno dítě máme. Nebo to treba zkrátí snažení svagrove, kde se přes 3 roky nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
20.2.23 22:48
@Kejm píše:
Ahoj děvčata..minulý týden jsem našla na testu dvě čárky a zavítala tak i mezi vás do skupiny “těhotenství”..Je to moje 1. těhotenství a chci vědět vše…tady jsem však získala dojem, že to nemá šanci vyjít na poprvé. Když jsem pak začala slabě špinit, byl to pro mě jasný konec..Je tu tedy někdo, kdo za sebou nemá žádný potrat, ZT a vyšlo jí hned první těhotenství? Omlouvám se za divný dotaz, jen potřebuji trochu naděje.. :? :hug:

Jo druhy nechraneni styk..teorie klidne do toho pujdem, vyjde to stejne az..vzala za sve..vubec jsem to tak brzy neplanovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
20.2.23 23:00

Ano, já :oops:. A musím říct, že jsem byla překvapená, taky mám kolem sebe páry, kterým to trvá delší dobu, takže jsem za to moc vděčná :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
20.2.23 23:41

-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.23 04:38

První těhotenství ve 32 letech - jeden nechráněný styk 2 dny před MS, druhé těhotenství je zatím na začátku (proto anonym), z přerušované soulože, opravdu si dal pozor, takže preejakulát :mrgreen: nekojila jsem toho času půl roku :D přála bych všem, aby to měli tak snadné…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.23 22:24

Ahoj otehotnela jsem na prvni pokus 3×, z toho 1. a 2. tehu dopadly uspesne, prostredni bylo ZT asi v 8tt

• Citovat
  • Upravit
Tvirus
23.2.23 13:16

První pokus a rovnou dvojčata :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení