Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martiin200 Tak pokud by tvá přítelkyně otěhotněla tak normální muž ji neopustí to je jasné…
Ted to nemyslim jako rypani, ale k cemu ty 2 cm? Vzdyt jste z toho ani ty, ani ona nemohli nic mit. Takovyhle diskuze jsou tu dost casto. Ja si nevzpominam, ze bych nekdy neco takovyho praktikovala. Proste bud vsechno, nebo „nic“. Zadny 2 cm se nekonaly… nebo mi neco uteklo? ![]()
@Caridina proste me jen zajimalo, jestli z toho by neco mohlo byt i kdyby to bylo jen takovy kousek vevnitr
@Martiin200 píše:
@Caridina proste me jen zajimalo, jestli z toho by neco mohlo byt i kdyby to bylo jen takovy kousek vevnitr
A ted z toho mas jen strach… kolik vam je? Popremyslejte o antikoncepci, protoze se dlouho uz neudrzite. At pak nemusis na epipinu resit, ze ti sklouznul kondom…
@Caridina strach je z toho treni, vim, ze v ni nebyl 100%, jeste jsme o tom s pritelkyni bavili se. Antikoncepci brat nemuze ze zdravotnich duvodu
@Martiin200 píše:
@Caridina strach je z toho treni, vim, ze v ni nebyl 100%, jeste jsme o tom s pritelkyni bavili se. Antikoncepci brat nemuze ze zdravotnich duvodu
a ty si nemůžeš nasadit kondom ze zdravotních důvodů?
@Martiin200 píše:
Tak ty si vem gumu ať jí ho tam muzes fouknout celeho a nevyšilovat ze dvou cenťáků, to si urcite užila a ty taky.. a doma mějte radeji Postinor. ![]()
@Martiin200 píše:
Muzu, ale proste jsem necekal ze se to vcera stane
no tak už víš, když máš dneska z toho takovej strach, že je lepší si ho nasadit
@ivula86 jasne, ponauceny jsem, tak doufam, ze tehotna nebude a jednou se tomu zasmejem ![]()
Ja si myslim, ze kluk to uz pochopil, tak uz ho nechme byt
verim tomu, ze tehotna nebude a maximalne si z toho vezmete oba ponauceni ![]()